bate_pesho Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Заглавието мисля , че говори достатъчно , но се пак .... Продавам MP3 Player .... обаче става въпрос за Дискмен , а не за MP3 Stich таааа перфектен е .... чете CD-R,CD-RW както и най-важното MP3-ки .... работи с 2 обикновенни батерии май че 1.5В на снимките ще ги видите .... обаче кофтито е , че нямам презареждащи се , така че ще трябва да си купите (иначе има възможност да зарежда и RECHARGEBLE) , но също пък и няма проблем и с обикновенни таааа комплекта се състои от MP3Player,headphones,кутия,книжки,адаптер за зареждане на батерии(ако батериите имат такава възможност) И КАТО ПОДАРЪК получавате 2 малки колонки Philips , които НЯМАТ нужда от отделно захранване и са идеални за автобус .... марката му е няква немска MICROSTAR , а пък точният му модел е MD2647 ....... А и също има значи на капака пише 45/120 sec. Antishok , обаче немога да разбера дали са 45 или 120 , обче досега никога не е накъсвало дакато слушам , така че няма проблем Ето и снимки на целия комплект : Снимчици !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! аааааааааа и цената щях да забравя .... ми тва ще да е нещо като тург , така че ПЪРВОНАЧАЛНА 50лв. , пък който даде най-много го зима до около края на седмицата , иначе не бързам да го рподавам .... Причина , че го продавам е , че ще си зимам Stich ......... NEW PRICE 45 ЛЕВА NEW PRICE 40ЛВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Малко оффтопик: 45/120 sec AntiShock ще рече че 45 сек имаш за Аудио и 120 сек за Мп3. Иначе на колко години ие машинката и изписва ли имената песните на дисплея ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 Ами машинката хич не е на годинки , а на месеци .... трябва да има още гаранция ама ..... като незнам къде е гаранционната засега няма гаранция ако я намера ще ви кажа точно колко му остава .... иначе имената не ги изписва , но има Equaizer незнам дали така се изписва с който може да си правите музиката по басова или пък да вдигните високите и т.е. има да си превърташ песента напред ..... и още куп глупости от рода на да си го настроиш да ти пуска само тази песен или от всички песни първите 10 сек. и още куп раоти ..... ааа и да не забравим , че има заклиучващ се панел ... демек да си заклиучите панела да го ръгнете в раницата и дори да се натискат някои копчета няма да има реакция , докато не го вклиучите ЕДИТ:Забравих да ви кажа и поредната екстра и тя е това , че има LINE OUT букса ... демек освен PHONES има и нея и тя служи примерно ако в колата ви касетофона има букса , на която пише LINE IN или CD IN като се вклиучи там може да си слушате дискове и в колата на тонколоните НА КОЛАТА благодарение на тази букса ако се сетя за още нещо ще пиша пак ЕДИТ2:Да ви кажа , че няма проблем да коментирате цената ........ така че КОМЕНТАР ВЪЗМОЖЕН ! ЕДИТ3:Закупен е някъде ЯНУАРИ .... демек на 5 месеца е ЕДИТ4:Извинявам се за УЖАСНИТЕ снимки ама какъвто фотоапарата , такива му и снимките .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ето това се нарича пълна информация.Давам 51 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 Ето това се нарича пълна информация.Давам 51 лв <{POST_SNAPBACK}> Емииии , че как бре ... като ще да продавам нещо , то ще да бъде описано до най-малкия детайл , че да са знае за кво става въпрос , а не след като постна темата 101421234 човека да ма питат тва онова треа сичко да е точно ! ! ААААААААААААААА по темата : Ако до утре вечерта никой не предложи по-висока цена от на Стоян ..... в петук отива при него Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Стоян се отказа ..... НОВА ЦЕНА от 51 лв. слиза на 49 Лв. 49лв. Айде бе хора знам , че вече има мп3 Стицхове ама ... и тва е супер яко за парите си работи отлично БЕЗ НИКАКВИ ЗАБЕЛЕЖКИ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 NEW AND LAST PRICE 45 LV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Днес имах възможност да видя плейъра, не е зле, върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 къде и за колко си го джитнал тоя мп3 плеър бе? 45 лева не е зле.Ще си помисля,ако ми кажеш защо го продаваш. защо не го дадеш да му го сменят дъното,като е в гаранция.?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 къде и за колко си го джитнал тоя мп3 плеър бе? 45 лева не е зле.Ще си помисля,ако ми кажеш защо го продаваш. защо не го дадеш да му го сменят дъното,като е в гаранция.?? <{POST_SNAPBACK}> А ве брато кво дъно кви 5 лв. ве ?!? говорех , че на СТОЯН дъното му било изгоряло .... ПЛЕЪЕРЧЕТО СИ РАБОТИ ПЕРФЕКТНО !!!!! Нищо НИКОГА не му е изгаряло и дори никога не е отварян .... РАБОТИ ПЕРФЕКТНО ..... Пускам ви го .... играете си 2 часа с него за да се УВЕРИТЕ , ЧЕ РАБОТИ ПЕРФЕКТНО ..... А го продавам , защото ми трябват пари ... то било за писачка или мп3 стицх .... демек от тия с паметите .... Последно да поясня ..... Цената на Mp3 Плеара е 45 лв. и състоянието му е напълно изправно и НИКОГА не съм имал проблем с него .... ТОЙ РАБОТИ ..... бтв плеърите нямат дъна а само компютрите ... дано си ме разбрал .... питай ако има още нещо ! ЕдиТ:Ще си едитна горния пост , че нещо почнахте да се бъркате ! става въпрос , че Стоян е изпукал парите и няма пари да го купи ясно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 къде и за колко си го джитнал тоя мп3 плеър бе? 45 лева не е зле.Ще си помисля,ако ми кажеш защо го продаваш. защо не го дадеш да му го сменят дъното,като е в гаранция.?? <{POST_SNAPBACK}> а бе братле изгоряло е дъното на потенциален купувач и той затова се е отказал да купува плейъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 заинтересуван съм от колонките ... дай точен модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 заинтересуван съм от колонките ... дай точен модел <{POST_SNAPBACK}> Ами колонките , значи на едната отдолу пише Philips Speaker System SBC 8203 Сигурно тва трябва да е .... Обаче тия колонки смятах да ги дам нещокато бонус към МП3-то , но се пак кайи колко ми даваш пък после ако трябва ще смъкна от цената на МП3-то ..... Айде бе хора ... 45 лв. не ви ли задоволяват ?!? Става въпрос за МП3 с антисхок (става да се вклиучи в колата) има си и тонколони .... едни батерии карат към 5 часа в зависимост на сменянето на песните ... и е идеално за море да си легнеш на плажа или т.е. Пак казвам , че плеъра работи ОТЛИЧНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 интересувам се, само че ми се иска да ми дадеш линк със спецификациите на производителя, т.е оригиналния сайт на марката кадето мога да разгледам модела пиши ми ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 интересувам се, само че ми се иска да ми дадеш линк със спецификациите на производителя, т.е оригиналния сайт на марката кадето мога да разгледам модела пиши ми ПМ <{POST_SNAPBACK}> Тва е кучемарка .... MICROSTAR ... то аз затва му искам 45 лв. иначе незнам дали има саит ... по горе съм дал точния модел ако искаш потърси ама се съмнявам да намериш нещо .... а пък и кво повече ти трябва ... аз мисля , че съм дал абсолиутно всякво инфо ако има още нещо питаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 ами притеснява ме това че ако е прекалено куча марка много бързо точат батериите, изкривяват звука като се усили и т.н. хубаво е ако има такива забележки да ги споменеш пък ако няма още по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 ами притеснява ме това че ако е прекалено куча марка много бързо точат батериите, изкривяват звука като се усили и т.н. хубаво е ако има такива забележки да ги споменеш пък ако няма още по-добре <{POST_SNAPBACK}> Уффф ... Добре уточнявам ... една двойка батерии от магазина за 1 лв. карат близо 5 часа с много ръчкане(сменяне на песни .... джъткане на евкалаизера и т.н.) , за изкривяването на звука не мисля , че има такова ... (но вие ще си прецените като го чуете ) ... тва за изкривяването ако можеш да ми го обясниш по-добре , че не разбрах какво имаше предвид ...... вади си много добър звук и то доста силен при това(е не е като 2.1 на пц-то , на което баса тресе цялата маса) ..... и досега ви казвам , че не съм имал проблеми с него .... Идвате ... оглеждате го ... слушате 2 часа музика на него ... сменяте песни .. играете си с еквалаизера му ..... и си решавате дали да го земете .... Да уточня , че живея в каршака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 не ми се карай де я кажи нещо за утре или ако можеш да влезеш в IRC тази вечер до 12 можеш да ме намериш с ник lone_wolf да си пишем и евентуално да се разберем за среща или нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 с отделно захранване ли са? трябват ми за това тъй като реших да не го продавам ... поне на този етап Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 с отделно захранване ли са? трябват ми за това тъй като реших да не го продавам ... поне на този етап <{POST_SNAPBACK}> Не не са с тделно захранване колонките се вклиучват в плеъра и си бачкат ..... без батерии ... без да се вклиучват в контакта , но засега Мп3-то е уговорено , а пък и в горния пост съм казал , че всичко е комплект демек ако утре сделката нещо не стане ще ти пиша за колонките Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Не не са с тделно захранване колонките се вклиучват в плеъра и си бачкат ..... <{POST_SNAPBACK}> определено ме заинтригува ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 определено ме заинтригува ... <{POST_SNAPBACK}> Все още се продава !!! Данцер се отказа поради причината , че от RW-та чете само Audio format песни ..... , а иначе от обикновенни дискове CD-R си чете МП3 БЕЗ ПРОБЛЕМ ..... Самкийот ..... кажи сия към колко лева даваш за колонките и да измилим нещо .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Последна и крайна цена НИТО стотинка по малко ...... NEW PRICE 40ЛВ. ...... МП3+Колонки+слушалки+кутия+книжка ..... ако до една седмица никой не се заинтересува ще затрия темата ... тва е последната оферта ... за по-малко ще го подара на баща ми да си го свържи с касетофона в колата и да слуша дискове ... вие решавайте .... ако пък дадете 45лв. ви давам към комплекта и две презареждащи се батери AIWA или нещо от тоя род .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 ПРОДАДЕНО!!! ..... купувачът даже се осъмни от ниската и изгодна цена .... , а някой хора дори ми викат че била висока еми да му е ЧЕСТИТО на новия собственик на плеърчето и му пожелавам да му работи така добре както е работило и при мен ЗАТВОРЕТЕ ТЕМАТА !!![/color][/color] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.