Jump to content
BulForum.com

Стресът-как да го намалим?

notor1ous

Recommended Posts

Не знам тази тема дали е за тук.

Все пак прецених, че тук ще се впише най-добре. Всеки ден някой ни изнервя, прецаква, проваля... Не ви ли се е искало понякога да си отмъстите. Разбира се!

Е тук има една игра, която определено ще ви хареса и ще ви помогни да намалите стресът и да се успокойте.

При мен определено действа. Сигурно защото съм в сесия. :D

P.S.

Това е само игра. Излейте си агресията върху компютъра, а не върху реални хора. :P

какъв стрес имате толкова да намаляте,бе?бахти работата!!!

играта е супер тъпа,бруталия и агресия,не ме кефи.

начинът да намалиш стреса,ако има изобщо такъв е да релаксираш,а не да си избиваш агресията.

На мен лично играта ми допадна и мисля че е подходяща за махане на стрес!!Тогава на човек му се иска я да обие някой я да троши а така всичко си е мирно!!Супер е :)

За тази т.нар. игра беше писано във форума преди доста време (сигурно година), но както и да е, аз не мисля, че претрепвайки този с бокс или бухалка може да подейства така и в живота, т.е. да ти 'дойде' и в реалния свят да пребиеш някой. Не че не ти идва, но определено претрепвайки анимирания герой няма да е причината ако нападнеш някой, който те е ядосал.

играта е супер тъпа,такова чудо по никакъв начин не може да ме накара да се почувствам по-добре!само по-зле,тоя миличък човек така да го налагаш.................

играта е супер тъпа,такова чудо по никакъв начин не може да ме накара да се почувствам по-добре!само  по-зле,тоя миличък човек така да го налагаш.................

Даааа... Сърце не ми дава да го ударя :music Горкият :cry

Честно казано като го спуках от бой тогава ме хвана жал щото видях на какво заприлича.Зависи какъв тип хора я играят тая игра.

Играта е ужасна. Агресията поражда агресия, а тази игра определено дава воля на такива емоции. Според мен ефекта от тази тъпа играби бил отрицателен - "развий агресията в себе си и чакай нещо добро после..."

Браво бе, с игра агресия не се избива. Хващаш нещо (по възможност неодушевено) и си го изкарваш на него. Тия мераци, че със спокойствие ще потушиш агресията на баба ми може да ги разправяте :P

В момента съм супер бесен на монитора си, щото му пращи тхо-то и честно казано, ако имам 40-50 кинта да си взема нещо на старо ще го изхвърля на момента през третия, ще сляза долу и ще го ритам с кеф до казана :sayjin После ще си взема студена бира, ще запаля цигара и ще се почувствам велико...ех мечти :rolleyes:

Играта е ужасна. Агресията поражда агресия, а тази игра определено дава воля на такива емоции. Според мен ефекта от тази тъпа играби бил отрицателен - "развий агресията в себе си и чакай нещо добро после..."

И аз съм на това мнение.Играта е супер глупава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...