notor1ous Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Не знам тази тема дали е за тук. Все пак прецених, че тук ще се впише най-добре. Всеки ден някой ни изнервя, прецаква, проваля... Не ви ли се е искало понякога да си отмъстите. Разбира се! Е тук има една игра, която определено ще ви хареса и ще ви помогни да намалите стресът и да се успокойте. При мен определено действа. Сигурно защото съм в сесия. P.S. Това е само игра. Излейте си агресията върху компютъра, а не върху реални хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 какъв стрес имате толкова да намаляте,бе?бахти работата!!! играта е супер тъпа,бруталия и агресия,не ме кефи. начинът да намалиш стреса,ако има изобщо такъв е да релаксираш,а не да си избиваш агресията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 На мен лично играта ми допадна и мисля че е подходяща за махане на стрес!!Тогава на човек му се иска я да обие някой я да троши а така всичко си е мирно!!Супер е Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Играта ме кефи и наистина премахва стреса, независимо дали в малка или в голяма степен . За всеки е различно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 За тази т.нар. игра беше писано във форума преди доста време (сигурно година), но както и да е, аз не мисля, че претрепвайки този с бокс или бухалка може да подейства така и в живота, т.е. да ти 'дойде' и в реалния свят да пребиеш някой. Не че не ти идва, но определено претрепвайки анимирания герой няма да е причината ако нападнеш някой, който те е ядосал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 играта е супер тъпа,такова чудо по никакъв начин не може да ме накара да се почувствам по-добре!само по-зле,тоя миличък човек така да го налагаш................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 играта е супер тъпа,такова чудо по никакъв начин не може да ме накара да се почувствам по-добре!само по-зле,тоя миличък човек така да го налагаш................. <{POST_SNAPBACK}> Даааа... Сърце не ми дава да го ударя Горкият Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Честно казано като го спуках от бой тогава ме хвана жал щото видях на какво заприлича.Зависи какъв тип хора я играят тая игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 http://tinypic.com/5pojh4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Играта е ужасна. Агресията поражда агресия, а тази игра определено дава воля на такива емоции. Според мен ефекта от тази тъпа играби бил отрицателен - "развий агресията в себе си и чакай нещо добро после..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 По-добре CS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Браво бе, с игра агресия не се избива. Хващаш нещо (по възможност неодушевено) и си го изкарваш на него. Тия мераци, че със спокойствие ще потушиш агресията на баба ми може да ги разправяте В момента съм супер бесен на монитора си, щото му пращи тхо-то и честно казано, ако имам 40-50 кинта да си взема нещо на старо ще го изхвърля на момента през третия, ще сляза долу и ще го ритам с кеф до казана После ще си взема студена бира, ще запаля цигара и ще се почувствам велико...ех мечти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Всичко по-горно бих го обощил със "ще запаля цигара" При мен поне помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 golemi pacifisti izlezahte Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Играта е ужасна. Агресията поражда агресия, а тази игра определено дава воля на такива емоции. Според мен ефекта от тази тъпа играби бил отрицателен - "развий агресията в себе си и чакай нещо добро после..." <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на това мнение.Играта е супер глупава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 много на сериозно се взехте за някаква си игрица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.