NEO_DDT Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ами трябват ми два доклада за история и за какво се използва два езика за програмиране, които и да са (без Pascal), докладите трябва да са дълги 3-5 страници голям формат... Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Айде ве никой ли не може да ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Айде ве никой ли не може да ми помогне <{POST_SNAPBACK}> Според теб, кой ще седне да ти напише 6-10 страници!? Поразрови се малко, в нета има страшно много информация за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Ама аз не искам някой да ми го пише просто да ми каже някъв саит или книга където мога да го открия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Ето тук има малко за няколко езика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Mr Vain рових с часове ама всичко което открих беше или на английски а нямам време да го превеждам, или пък беше много кратко отново моля за помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Mr Vain рових с часове ама всичко което открих беше или на английски а нямам време да го превеждам, или пък беше много кратко отново моля за помощ <{POST_SNAPBACK}> И аз се порових, да всичко е на английски и обикновено е "brief". Без превод няма да минеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Попитай твои познати, или ако самия ти имаш книга за програмиране на някой език(за предпочитане по серизозна), вътре в началото е почти сигурно да има историята на езика - преписваш от там и готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Ми да ама нито аз нито мои познати имаме такива книги... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ми да ама нито аз нито мои познати имаме такива книги... <{POST_SNAPBACK}> Мога да ти кача 7-8 книги за C и C++, но определено няма да ти свършат работа, понеже увода е съвсем кратък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.