Lucky13 Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 Инсталирал си ELIGHTENMENT!! Изродскоо,значи и аз го имам инсталирано,но така и не разбрах как сда му сложа якия анимиран фон.От къде му добави тея аплети и менюта(левия,долния и десния край) И какъв е този файл мениджър?? Човече,трябва да ми помогнеш да направя и моя толкова як.Малко съм го позаменарил.. Кажете ми че знаете какво е Е17.. Ако не,вижте тези демонстрации: (Movie1|movie2 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 @Lord_Gudo : Иконите нарочно са толкова големи така ми харесват повече... Всеки може да си ги настрои както му харесва @Lucky13: Това е най-новата версия на enlightenment = e17. Инсталирах я посредством cvs сорсовете. Тези аплети са модули: 1) долу по средата : engage ( mac-osx like bar ) 2) ляво: start menu 3) дясно: clock 4) ляво посредата : ibar Всичко това са модули, които се loadvat по следния начин: lwl@drumbi3nt:~$ enlightenment_remote -module-load (ime) Файл мениджъра се казва evidence. Сваля се допълнително от http://get-e.org. Много лек, красив и лесен за работа window manager, просто е доста по-нестандартен от другите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 ах мерси много... значи искам само да добавя Kopete в списъка си-определено ми е сред любимите в момента! преди използвах гаим-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Lucky13: аз не съм ползвал нито едно от двете, а тия дни ми се наложи да ползвам ICQ и почнах с Gaim. Pls кажи защо предпочиташ копетето пред него, че много различни мнения получавам по въпроса, а още нямам никакъв опит с двете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Аз това Kopete нещо не мога да го подкарам мъчил съм го много пъти и не съм доволен от стабилността на програмата и от това че всеки път трябва да си пиша паролата в KDE Wallet. - затова ползвам Gaim (eдинствения му минус е че не е транспарент иконката в трей ама това не е болка за умиране) а и съм установил някакъв проблем със тези които ползват Miranda и кирилицата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 хаха,кпетето е по-добро и красиво,но има малко объркани менюта и аз от начало не можах да го подкарам. Гайма е по беден откъм опции,но има по-прост интерфейс. 1.отвори го 2.settings>configure kopete 3.accounts>new (>next >...drugoto e lesno) питай нещо ако искаш,копетето в началото има малко голям шрифт,но това лесно може да се нагласи.Поиграй си с настройките и ще го подкараш и дори ще му се кефиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ето и нивата на която ора :-) Това е Федора Кор 4 с XFCE върху Xinerama (Имам радеон 9200 с два 19'' монитора). Ключовата дума тука е МЯСТО. От шота Firefox-а е на левия монитор, a Thunderbird-a е на десния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 My Desktop Малко е постничък, ама все пак вчера го инсталирах ubuntu-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аз моя няма да ви го показвам че няма с кво да го обработая БТВ:Защо не виждам смайлитата във форума?Дистрото е gentoo profile 2005.1 а браузъра е линкс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Тва е моята нива Slack 10.1 + KDE 3.4 + SuperKaramba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Цялата тая менаджерия под root@gudo как се вади? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Цялата тая менаджерия под root@gudo как се вади? <{POST_SNAPBACK}> superkaramba + themes. Поне това виждам от шота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Както Rexus отбеляза SuperKaramba ... сваляш си marmon скин-а от kde-look или там както се пише и си го модифицираш за Slack защото той е направен за SuSe Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Е, скина за карамбата едно на ръка, мен повече ме радва wallpaper-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ето и моя скромен уолпейпър сниман туку що. Напоследък обичам простите не-много-цветни неща. Slack + едвам движещо се вече КДЕ 3.4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 така,извинявам се че възраждам топик от втора страница,ама много исках да ви покажа сегашната си среда при ВЕКТОР линукс сохо 5.01.(слак базиран) Карамба темата е Aero G,иконките са рипнати малко от линспайр-crystal clear,а фонът не помня от къде го взех ,май от гноум луук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Slackware 10.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 наистина не обичам да се изфуквам,но ако става въпрос за изпипан десктоп... Os:Vector Linux gui:kde3.4 theme/style:Linspire clear icons:crystal clear shown apps:qcomicbook,epsxe(chrono cross),skaramba(aeroG), :allien :allien :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 хаха,още една снимка на моя десктоп(този път е и практична) е,какво мислите за пиратския ми фаерфокс,буахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted November 8, 2005 Author Share Posted November 8, 2005 Ето в такава среда работя аз и ще работя през следващите месеци (до следващия glibc) Тва подкарано бинки ли е? Поздравления за дистрото.Винаги съм изкал да си направя дистро,но уви нямам достатъчно опит за това (като тебе) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted November 18, 2005 Author Share Posted November 18, 2005 още съм с вектор-а.Преди няколко дена му сложих taskbar2(mtask),който поначало ще си го има в Кде3.5,само че с подобрения. както се вижда,като посоча нещо,ми излиза с анимация малък тъмбнейл. От снимката също се вижда и новата представка на конкерор,която си сложих-FileLight-показва ми как е разпределено заетото място в дадена директория и в какъв процент всяка поддиректория го е заела.Много е полезно ако искате да знаете кое ви заема повече-МР3-ките или аниметата. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 на екрана се виждат: basket --любимата ми програмка за записки katapult ... Kim -kde image menu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Някои говорят за изчистен десктоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 fluxbox-a: http://i.linux-bg.org/g/b-382075144shot.jpg i KDE-to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 My Linux Desktop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.