WildCat Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Здравейте, Някой знае ли програма, с която мога да преобразувам формат .wmv в формат .avi и как става това. DVD-то не иска да чете това wmv. Предварително Ви благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 ... ами те не са една и две напиши в google convert wmv to avi и ще видиш колко резултата ще ти покаже аз в момента имам една, която използвам за конвертиране на филмчета заснети на фотоапарат olympus в avi .... става и за други формати. не казвам, че е най-добрата. просто на нея попаднах и ми върши работа WinMPG Video Conver се казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
WildCat Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 Мерси много. Ще опитам с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Win Avi Video Converter Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Win Avi Video Converter <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно това е програмата http://www.data.bg/f.php?fid=6913583 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 All Video Convertor прави к'вото искаш с изключение на .rm & .mov (Stupid Real Media & Quick Time ShitZzz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Значи и аз препоръчвам Win Avi Video Converter за конвертирането на всякакво видео в avi формат добра програмка. Аз имах проблем че свалих едно mov филмче със субтитри, а никоя програма незнам да върви със субтитри за такъв формат тогава се сетих че трябва да конвертирам формат и след един ден търсене намерих тзи ми конвертира само видеото, но с една друга преди това си конвертирах и аудиото и подкарах всичко с bsplayer конвертирането беше на 47 мин филмче за около 4 или 5 часа и филмчето го гледах чак след седмица въпреки голямата играчка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.