play_me Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 GF FX5700LE - 88$ Още е нова даже в гаранция 128МВ/128Бита ,ТВ изход, и DVI Дънцето е MB QDI KuDoz 7X600 за АМД /6 PCI slota, AGPx8 / и си е новичко също пак в гаранция- 52$ Моля да ми пишете на е-мейл или РМ тел.032 440322 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Много скъпо ве приятелю GF FX5700LE/128 DDR/TVOUT/DVI 75.50 78.50 81.50 Това е от Мост , твоята да не позлатена нещо , да не говорим 4е даже и да е 4исто нова за тези пари има много по-изгодна карта от тази , което я прави още по-евтина твоята ?!!! ? А и дънцето до скоро беше доста под 40 $ на крайна клиентска .......би ли ми казал за що и то е с такава цена ........с какво е по-добро от : ASROCK K7UPGRADE-600/KT600 40.50 42.00 43.50 ...щото аз мога да ти кажа : ами с нищо , даже е по-зле от към клокерски възможности от Асрока !!!! Не искам да се заяждам , но много трудно мога да подмина такива нагли обяви и за да спазим правилата - това отгоре са доводите ми за за офертата ми : 50$ -за картата и 25 $ за дъното ! Едит : обосновката с ДДС-то , не на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Много скъпо ве приятелю GF FX5700LE/128 DDR/TVOUT/DVI 75.50 78.50 81.50 Това е от Мост , твоята да не позлатена нещо , да не говорим 4е даже и да е 4исто нова за тези пари има много по-изгодна карта от тази , което я прави още по-евтина твоята ?!!! ? А и дънцето до скоро беше доста под 40 $ на крайна клиентска .......би ли ми казал за що и то е с такава цена ........с какво е по-добро от : ASROCK K7UPGRADE-600/KT600 40.50 42.00 43.50 ...щото аз мога да ти кажа : ами с нищо , даже е по-зле от към клокерски възможности от Асрока !!!! Не искам да се заяждам , но много трудно мога да подмина такива нагли обяви и за да спазим правилата - това отгоре са доводите ми за за офертата ми : 50$ -за картата и 25 $ за дъното ! Едит : обосновката с ДДС-то , не на мен <{POST_SNAPBACK}> EDIT : Верно все пак е форум и всеки може всичко да казва, но не е много честно да коментирате цените толкова драстично. На мен не ми пука много , но някои така си правят бизнес все пак! И все пак помолих за РМ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 EDIT : Верно все пак е форум и всеки може всичко да казва, но не е много честно да коментирате цените толкова драстично. На мен не ми пука много , но някои така си правят бизнес все пак! <{POST_SNAPBACK}> Еми аз си мислих 4е форумите са за да си помагаме и вси4ки да са доволни и за вси4ки да е по добре , а те били за да могат някой да си правят бизнеса яко за сметка на другите ...ами сори тва не го знаех ! Макар 4е има на4ин въпросните бизнесмени да си правят и бизнеса и да е добре и за другите , познавам такива ,но имена няма да споменавам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 малко оффтопи4ец .... Ауе фокси където и да отворя пост с обяви все ти виждам "тъпите" постове ... човека си е преценил за колко да ги дава ... кат няма да купуваш кво само коментираш ??? който иска да си праи справка с магазините и т.н. ... ти кат някъв адвокат на юзерите във форума ли си ... кво си ... мн дразнят такива като теб ... кат има балами да купуват на тая цена ... да купуват ... ама къв си ти да се бърка6 в на хората "бизнеса" ... ааа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 малко оффтопи4ец .... Ауе фокси където и да отворя пост с обяви все ти виждам "тъпите" постове ... човека си е преценил за колко да ги дава ... кат няма да купуваш кво само коментираш ??? който иска да си праи справка с магазините и т.н. ... ти кат някъв адвокат на юзерите във форума ли си ... кво си ... мн дразнят такива като теб ... кат има балами да купуват на тая цена ... да купуват ... ама къв си ти да се бърка6 в на хората "бизнеса" ... ааа ... <{POST_SNAPBACK}> Ами радвам се 4е се дразниш , това е много добре ...аз за разлика от теб съм дал оферта и имам намерение да ги купя на тази цена , както сам казваш - така съм си преценил - такава съм дал ...даже съм се обосновал доста обстойно ! А ти - офтопик !!! Писал съм 4е нямам нищо против бизнеса , но някой далавери са си жив обир ! Айде лек ден и ако си много ядосан -прасни един юмрук на стената , по филмите съм гледал ,4е някой се успокояват така -после кажи дали дайства ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.