Jump to content
BulForum.com

Продавам Колона

Recommended Posts

Колоната е с кожена облицовка, с пищялка и 12'' говорител.

Снимки не мога да сложа засега.

Ако има заинтересовани да пишат и да доидат да я видят.

Цена 190лв.

i as se interesuvam ot kolonata oba4e tva 4e si kazal 4e e 250W realni me 6okira 6toto as specialno dosega ne sam vijdal takuv govoritel.priblizitelniq razmer na govoritel 250W e kolkoto edin monitor 17 in4a moje i pove4e. ako stane qsno kolko e v deistvitelnost moje da mi pi6e6.

i as se interesuvam ot kolonata oba4e tva 4e si kazal 4e e 250W realni me 6okira 6toto as specialno dosega ne sam vijdal takuv govoritel.priblizitelniq razmer na govoritel 250W e kolkoto edin monitor 17 in4a moje i pove4e. ako stane qsno kolko e v deistvitelnost moje da mi pi6e6.

Ami ne znam zashto se interisuvash vuobshte sled kato ne ti e qsno i kolko sa 12" govoritel vupreki che mai ne znaesh kolko e golqm i 17" monitor.

I stiga ste se pravili na razbirachi, zlobil i za teb se otnasq. Pravish se na razbirach a nadali znaesh dori kakvo e 20W realni.

Choveka si prodava kolona i i e napisal dannite. Ako ne mu vqrvqsh i mislish che se e zabludil moje da otidesh do tqh da q poglednesh, da si zanesesh edno stupalo 250+W i da q testvash. Vupreki che turtei koito ne stavat ot PC-tata me sumnqva da se razkarat za kakvoto i da bilo.

Ami ne znam zashto se interisuvash vuobshte sled kato ne ti e qsno i kolko sa 12" govoritel vupreki che mai ne znaesh kolko e golqm i 17" monitor.

I stiga ste se pravili na razbirachi, zlobil i za teb se otnasq. Pravish se na razbirach a nadali znaesh dori kakvo e 20W realni.

Choveka si prodava kolona i i e napisal dannite. Ako ne mu vqrvqsh i mislish che se e zabludil moje da otidesh do tqh da q poglednesh, da si zanesesh edno stupalo 250+W i da q testvash. Vupreki che turtei koito ne stavat ot PC-tata me sumnqva da se razkarat za kakvoto i da bilo.

kak me razbra ot 1 post kav razbira4 sam i kav tartei sam i po kolko visa pred pc-to we gazar....

Подписвам се под думите на compira в знак на пълно съгласие

ti kvo se podpisva6 pa ? 4e sam tartei li ? q mi obqsni malko kak go razbraxte pri polojenie 4e nito me poznava6 nito si me vijdal ?! golemi psixoanalitici stanaxte v toq forum we ....

Подписвам се под думите на compira в знак на пълно съгласие

a we 6to ne si otvorite edna temi4ka koi kakyv e i ne ostavite 4oveka da si prodava kolonata na spokoistvie.

ako znaete kakvo predstavlqva i kolko sviri tova ne6to i se interesuvate za zakupuvanete i pi6ete ama da sporite za ne6to koeto edva li ste vijdali i vie samote i ste se zanimavali (koeto me sumnqva za pove4eto) kakto kazah otvorete si edna temi4ka za realna mo6nost i si popi6ete tam na volq.

za koloni i kraini stypala.

tova 4e malko se e izsilil nq vi dava pravo da mu razvalqte pazara. ako tova vi e celta ve4e e drug vypros

10х...

Ама, по принцип, ако трябва да цитирам един мод. от една друга тема....

стига мохабет! - в Buy/Sell се намираме

(zlobil доста си активен тук - знаеш парвилата)

Аман от разбирачи :angry1 :angry1 :angry1 :angry: :angry: :angry1

Мерена е на 200-250W реална (така ми казаха, като я взимах)

И така спрете да ми спамите, а ако някой има реален интерес да дойде да я види.

Скоро ще искам един фотоапарат да сложа снимки, ама не знам кога.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...