Jump to content
BulForum.com

Афродизиак?

Recommended Posts

Агресив, продължаваш да градиш реноме на абсолютен къртач :lol: :lol:

Гледал съм я онази реклама, само дето там не се казваше точно ментос, не помня точно как. А иначе вече не ми трябват такива неща.

Оле фуск, сетих се нещо по темата - абе оралната любов може ли да мине за афродизиак? При мен има много рядки случаи, когато помага (не съм фен на свирките)

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply
Трябваше да пробваш с ментос, един в устата ти , другия се сещаш къде, ако си гледал тази реклама  :D  :)

Това вече е брутално!! :D :D Ползата е поне че няма да има мрънкане относно аромата той ще е 6 направо :rolleyes: :D

ахахахахаххаха Гудо, ти не си човек!

А иначе за спиртния език, първия път, когато щях да правя френска любов, бях чул, че против неприятния вкус може да глътна една чашка някакъв концентрат. После момичето се оплака, че й щипе...

Тряяше да опънеш една мастика и после аромата щеше да ви замота особено яко щеше да е ако шундата й замирише на мастика .... еь тогава предвиждам такъв живот че само си викам Дано Дано Дано Дано Дано Дано Дано ... (тъпа песен) обаче момента с мастиката нямаше да се забрави никога в живота ви ... също добро решение е домашната ракия на тати/дядо обаче първак ... майкоооо никво садо-мазо няма да е ... хубаво че ВЕЧЕ не пия алкохол (оставаше и да си повярвам) ... пия само вода от пералнята ...

:confused  :confused  :confused  :confused  :confused

Не може да бъде!!!!

Да бе и аз, особено ако попаднеш на индивид, който има начални или никакви познания в областа, не поемам риска да ходя после на шев и кройка :D :P

Ами имах една приятелка, която доста умело се справяше с устата и пак - примерно да запаля по-бързо двигателя, като ми се е изтощил акумулатора - става, но иначе - не. От един момент нататък - възбуда нулева и ми иде буквално да си зема някаква книжка и да чета нещо...

Нека съ мъчи бъза за някъде ли ? Па ти фани си почети нещо тъкмо да има полза от секса няма си пилееш времето ... времето е пари !!!

Като почнахме за свирки...Аз обожавам да ми духа и да ме гледа в очите...ама едно такова нежно и едновременно перверзно...Момичето, което е заело място в сърцето ми сега има точно такъв поглед....:)

Говорейки за афродизиаци, днес, разхождайки кучето си видях една мадама, нисичка, едни дълги, дълги (като за ръста й) крака, с едни изрязани панталонченценца, които бегло прикриваха дупето й, а когато се разминахме (и след едно пресичане се оказахме на различни тротоари :cry) видях, че половината и задни бузи са вън и при всяка крачка подскачат....

Кръвта ми не кипна, ами направо ми прималя, защото всичката отиде на долния етаж... Горкото куче, хептен го забравих..

Говорейки за афродизиаци, днес, разхождайки кучето си видях една мадама, нисичка, едни дълги, дълги (като за ръста й) крака, с едни изрязани панталонченценца, които бегло прикриваха дупето й, а когато се разминахме (и след едно пресичане се оказахме на различни тротоари  :cry) видях, че половината и задни бузи са вън и при всяка крачка подскачат....

Кръвта ми не кипна, ами направо ми прималя, защото всичката отиде на долния етаж... Горкото куче, хептен го забравих..

Абе винаги ми е било интересно как възприемат гаджетата на въпросните момичета това, че приятелките им си показват прелестите по улиците и че всеки нормален мъж ги гледа и точи лиги. Аз ако бях мъж бая рестриктивни мерки щях да налагам относно количеството изложени на показ прелести. И под "рестриктивни мерки" не разбирам фередже и дълги поли, но определено и не бих одобрила "половината и задни бузи" да са отвън и всички мъже зад нея да получават ерекция с припадък при вида и.

Абе винаги ми е било интересно как възприемат гаджетата на въпросните момичета това, че приятелките им си показват прелестите по улиците и че всеки нормален мъж ги гледа и точи лиги. Аз ако бях мъж бая рестриктивни мерки щях да налагам относно количеството изложени на показ прелести. И под "рестриктивни мерки" не разбирам фередже и дълги поли, но определено и не бих одобрила "половината и задни бузи" да са отвън и всички мъже зад нея да получават ерекция с припадък при вида и.

Няма лошо! :woot :love

Аз пък се радвам.Кефи ме да знам, че жена ми докарва останалите мъже до припадък :) Най-малкото мъжка гордост.

Аз ако бях мъж бая рестриктивни мерки щях да налагам

Ама не си :woot Ми като имат кво да показват не мисля че е нещо лошо.

Между другото по ги харесвам такива,от колкото някви шибани мастии дет са прават пред обществото едни,а всъщност са съвсем други ;)

То хубаво ще ми я заглеждат, но кучето с гледане месар не става нали, важното е че аз ще я :hump: , а те да си гледат. Демокрация това е положението :)

Гадничко е да си вървиш с гаджето и разни селски пръчки да им текат лигите, ама да им текат, нали само с това ще си останат ;)

Няма да го понеса това със задните бузки........все едно казва : Ела ме схрускайте! :devil

Както казаха някои колеги, въпрос на мъжка гордост. А и съгласи се, че по-неуверените мъже никога не биха позволили такова "ревю". Хем ти се вдига самочуствието, че жена ти е супер, хем че си мъж на място.Не те е страх, че ще забегне при накой, защото и даваш всичко и я задоволяваш(не само в сексуален см исъл). Изобщо...пък и мъжката солидарност е важна.Другите като няма кво да пипнат, дай им от своето поне да погледнат :D

Аз па супер бих се кефил, ако евентуалната ми жена ходи гола с мен по улицата. (разбира се ако тялото и е добре).

Супер много втренчени погледи, а върху нея все едно пише - "този як задник го помпя само аз!"

Извинете ме за натурализма, не съм изтрезнял съвсем от July Morning и ми е весело такова.

П.П. - Ако наистина искате кръвта ви да закипи - влезте в микровълновата и накарайте някой да я включи!

Май сериозно не си изтрезнял...Това за голата ми се струва прекалено. И..не трябва ли върху теб да пише, "тоя як задник го помпам само аз"???? Иначе идеята е страхотна.Накой ден ако видя гола мадама по улиците, ще знам на кой "принадлежи":) :punk

Не бе, аз говоря такива неща, щото готините мадами бягат през девет планини в десета като ме видят. Виж снимките от някоя среща - такова неща като мен трябва да ги крият или да ги излагат в зоопарка...

А за изтрезняването - още не съм си изсрал пияното гомно...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...