b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Все едно ти не ни усведоми какъв мравояд си с твоя език Нека се похвали девойчето - може половинметров да го яде <{POST_SNAPBACK}> Едното не мисля, че има общо с другото, но щом казваш ... Ei,Aggressiv Ne sum i trugnala da spodelqm razmerite mu,4e 6te vzemete da mu zavijdate <{POST_SNAPBACK}> Ами и един метър да му е на твоя или пък 1 сантиметър ,не мисля че това особено ще ме сгрее. и чак да му завиждам, но щом и ти казваш.. Днес съм в добро настроение и на всички ви ще повярвам, но това само днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Темата малко по малко става абсолютен къртач. Мивки и усмивки. Ще взема да водя хроники. Като изпиша Хрониките на Тя и Той - глей к'ъф бестселър 'шъ стани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ами и един метър да му е на твоя или пък 1 сантиметър ,не мисля че това особено ще ме сгрее. и чак да му завиждам, но щом и ти казваш.. <{POST_SNAPBACK}> Мдааааа, ти за какво да завиждаш......то с твоето езиче май ние трябва да ти завиждаме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Да вземем да си спретнем едно poll-че за размерите тогава С линийка и шублер в ръка, да премерим мъжествеността Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Е аз резултата мога още от сега да ти го кажа, ще излезе, че на всички са ни по половин метър. Освен тия, на които са им един Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Аре и аз да се изфукам - на мен ми стига, че жената е доволна.Другите да се оправят, ако щат и с краставици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 abe ,докато е здрав прав и корав-няма проблеми,ама представи си докато ти се радваш,аз почна да те питам"абе вътре ли е или не е?"кво ше кажеш?? от там нататък къвто си искаш ебач бъди <{POST_SNAPBACK}> Абе според мен размера няма значение ( макар че моят е дота.. ъммм... солиден ). Няма значение стига да не почно да ти казва кат го види "Скъпи студено ли ти е?". А иначе за "оправяча" ( няма да кажа е**ч щото съм с 60% warn и съм модератед ) е 100% вярно. Може да ти е 5 см и тя да е доволна, все пак и тва й стига Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Абе според мен размера няма значение ( макар че моят е дота.. ъммм... солиден ). Няма значение стига да не почно да ти казва кат го види "Скъпи студено ли ти е?". А иначе за "оправяча" ( няма да кажа е**ч щото съм с 60% warn и съм модератед ) е 100% вярно. Може да ти е 5 см и тя да е доволна, все пак и тва й стига <{POST_SNAPBACK}> Абе аз хубаво казах, че малка пишка няма, ама 5см WTF!? Дедазнам, ~15см трябва да има, за да не си задавате глупави въпроси. Дължината е хубаво нещо, щото ако ти е късичък при някои пози трудно се работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 не ми е толкова забавно в колата-еднообразие голямо виж асансьор,или wc-to в avenue <{POST_SNAPBACK}> И аз най много съм го правил в асансьорите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Абе кво сте правили в тея асансьори ... аз аках в един щот ма напъна и бях заседнал ... а ако става дума за е*ане аз па съм лъскал в свинарник докато прасетата спът ... имаше една овца и ... и един мармот свиваше шоколад ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 не ми е толкова забавно в колата-еднообразие голямо виж асансьор,или wc-to в avenue <{POST_SNAPBACK}> Давайте на капака на колата, забавно е В тоалетната на аквапарк е по-яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 "Отдавна всички се ебът в леглата! Да чукаш сред природата е мит!" Андрей Слабаков Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ми като няма легла какво правим Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Абе кво сте правили в тея асансьори ... аз аках в един щот ма напъна и бях заседнал ... а ако става дума за е*ане аз па съм лъскал в свинарник докато прасетата спът ... имаше една овца и ... и един мармот свиваше шоколад ! <{POST_SNAPBACK}> е,не тва ме разби Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 "Отдавна всички се ебът в леглата! Да чукаш сред природата е мит!" Андрей Слабаков <{POST_SNAPBACK}> браво Наско добре прозвуча.Абе в края на краищата няма значение къде ще е важното да я накараш да пищи от удоволствие,все едно е на седмото небе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ми като няма легла какво правим <{POST_SNAPBACK}> Постелете си дюшег.Или килим е,не тва ме разби <{POST_SNAPBACK}> Мда, Гудо е ебати романтика понякога.И е почти толкова възбуждащ, колкото повръщаща върху себе си пънкарка.... Хмн.....за размери говорихме, а? Цъкни тука Или тука Докато на първото си личи ясно обработката, за второто не е много сигурно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Монтаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Постелете си дюшег.Или килим Мда, Гудо е ебати романтика понякога.И е почти толкова възбуждащ, колкото повръщаща върху себе си пънкарка.... Хмн.....за размери говорихме, а? Цъкни тука Или тука Докато на първото си личи ясно обработката, за второто не е много сигурно... <{POST_SNAPBACK}> ........i posle razpravqite 4e 5 santa vur6eli rabota..DA,DA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ситга беееее,избруталясваш,ми се струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ситга беееее,избруталясваш,ми се струва <{POST_SNAPBACK}> Еми да....Видя на срещата колко бях тих и кротък Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ........i posle razpravqite 4e 5 santa vur6eli rabota..DA,DA! <{POST_SNAPBACK}> Не че нещо, но не ти препоръчвам от тези на снимките, че и по - големи , че може да те караме после по спешност на шеф и кройка Мдааааа, ти за какво да завиждаш......то с твоето езиче май ние трябва да ти завиждаме! <{POST_SNAPBACK}> Кой както се уреди колега, живота е гадно нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Пия няколко ракии и моя език става много палав, но като попрекаля с ра4ията е толкова палав по тоалетната чиния, че нямам равен... Отностно размера ... е*ати темата имаше такава стига сте си говорили за мерене на пишки и такива глупости ... бас държа, че магарето на село има по голям от на всички в тоя форум ... Който/Която иска мога да го/я уредя с него то горкото много ще се зарадва ... над 10 месеца на сухо кара ... (така е кат не си ходя на село) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ахахахахаххаха Гудо, ти не си човек! А иначе за спиртния език, първия път, когато щях да правя френска любов, бях чул, че против неприятния вкус може да глътна една чашка някакъв концентрат. После момичето се оплака, че й щипе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ахахахахаххаха Гудо, ти не си човек!А иначе за спиртния език, първия път, когато щях да правя френска любов, бях чул, че против неприятния вкус може да глътна една чашка някакъв концентрат. После момичето се оплака, че й щипе... <{POST_SNAPBACK}> Трябваше да пробваш с ментос, един в устата ти , другия се сещаш къде, ако си гледал тази реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.