Jump to content
BulForum.com

Афродизиак?

Recommended Posts

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Айде като ще се правим на важни и интересни - да влезна и аз в крак:

Homo sum, et nihil humanum a me alienum puto.

Прави ми впечатление глобална за този форум тенденция, темите да се израждат до дискусии за нещо, нямащо нищо общо с началния пост...

Айде като ще се правим на важни и интересни - да влезна и аз в крак:

Homo sum, et nihil humanum a me alienum puto.

Прави ми впечатление глобална за този форум тенденция, темите да се израждат до дискусии за нещо, нямащо нищо общо с началния пост...

Мисля ,че грешиш.Момичето се опита да ни обясни как действат ръкавиците и талка,което според мен не е отклонение от Афродизиака :)

Хмм това което ме кара да кипя е секса на по-нестандартни места.Природа,парк,беседки и всякакви такива работи..просто разнообразието е хубаво нещо...

Като спомена... се сетих как и на двамата с нея ни закипя кръвта, но не заради нестандартното място, на което правехме секс - избата под залата, в която работех тогава, (питайте GRIMJAUR, той ме покриваше тогава) ами поради факта, че един кретен дойде и ни прекъсна...

Хмм това което ме кара да кипя е секса на по-нестандартни места.Природа,парк,беседки и всякакви такива работи..просто разнообразието е хубаво нещо...

В колата, на някое не чак толкова запустяло място :)

В колата, на някое не чак толкова запустяло място :)

не ми е толкова забавно в колата-еднообразие голямо :wir

виж асансьор,или wc-to в avenue :love

Е защо .. има романтични кътчета до които може само с кола да се достигне :love

Хм... или може би съм сбъркал темата. Имаше една: как си представяме една романтична вечер.

Важното е да има любов. :wub: :D

шшшш @farrel какво е това изкаване което си направила ... да не си усетила нещо големо или многу мъндзърко

ох,не питай,че не е за разправяне :sayjin "мъндзърко"-не !по скоро невидимо!!!

бахти наказанието :cry

@aph3h-с колата можеш да стигнеш,където искаш,но все пак в самата кола си е цикъл :wacko:

@aph3h-с колата можеш да стигнеш,където искаш,но все пак в самата кола си е цикъл :wacko:

Ще си нося одеало!

Edit: имам идея да сваля задната седалка на голфчето и да инсталирам един дюшек - не е ли хитро.

ох,не питай,че не е за разправяне :sayjin "мъндзърко"-не !по скоро невидимо!!!

бахти наказанието :cry

Аз съм казал че жените сте супер нагли същества, ако кажеш, че е бил и по - малък от 7 сантиметра не чакай да ти повярвам , останалото нали знаеш е женска лакомия ... пффффф :angry:

Аз съм казал че жените сте супер нагли същества, ако кажеш, че е бил и по - малък от 7 сантиметра не чакай да ти повярвам , останалото нали знаеш е женска лакомия ... пффффф  :angry:

точно за тва не исках да си отварям устата,но все пак,мисля че знаеш има размери и размери!а този беше нещо,като палеца ми :wacko: сега доволен ли си?????

който е доста далеч от 7см......

точно за тва не исках да си отварям устата,но все пак,мисля че знаеш има размери и размери!а този беше нещо,като палеца ми :wacko: сега доволен ли си?????

който е доста далеч от 7см......

Ахахаха признах те за мацка без късмет , хахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахах :D :D :D :D :D :D , да не си лягала с бебе ве ..... хахахах педофилка :wacko:

Ахахаха признах те за мацка без късмет , хахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахах  :D  :D  :D  :D  :D  :D , да не си лягала с бебе ве ..... хахахах педофилка  :wacko:

забавно ли ти е.а?????щото на мен хич не ми беше :angry: и все още не ми е :bgrin:

едит:де да бях,да не се оплаквам и да знам кво ше видя,ама на-на глед като тиква на плет,иначе......

Само за инфо, според теб, какъв трябва да е размера и теб какъв те задоволява да е?

Не се оставяй на женските фантазии да те депресират! То на тях колкото им дадеш, токоз поемат! Предолагам си виждал за каква еластичност и пригодимост става дума по филмите! :blink: Сещам се за един виц, но няма да го пиша сега!

Така че мой човек не се поддавй не женска пропаганда и внимавай, защото някои от тях, освен онова ;) , могат да погълнат и душата ти!!! :sayjin

забавно ли ти е.а?????щото на мен хич не ми беше :angry: и все още не ми е :bgrin:

Не ве мацко не ме разбирай погрешно , ама тва голям смях , еми предполагам, че не ти е било забавно ... хахаахха ;)

Подкрепям Aggressiv,не го вярвам това,ти направо с рекордьор от Книгата на Гинес си се чукала бе.То може на мочето да му е била нормална пишката,но като знам,че повечето от жените са скарани с окомера и преувеличават...

Aph3x,тесничко ще ти е в багажника на голфа,ориентирай се към някое комби ;) ,там е друга хавата,направо цяла спалня се получава

Подкрепям Aggressiv,не го вярвам това,ти направо с рекордьор от Книгата на Гинес си се чукала бе.То може на мочето да му е била нормална пишката,но като знам,че повечето от жените са скарани с окомера и преувеличават...

Aph3x,тесничко ще ти е в багажника на голфа,ориентирай се към някое комби ;) ,там е друга хавата,направо цяла спалня се получава

да бе и аз още не мога да повярвам,че е възможно,но-явно че е!

горкото момченце :cry и момиченца покрай него......

@velvet - като няма възможност.. се простираме според чергата ;)

@Aggressiv - представи си че човека не е бил част от някаква кратка връзка. Предполагам никак няма да е смешно тогава.

@velvet - като няма възможност.. се простираме според чергата ;)

@Aggressiv - представи си че човека не е бил част от някаква кратка връзка. Предполагам никак няма да е смешно тогава.

Koлега връзката им е била от кратките понеже фарел не ми изглежда на момиче което ще чака 6 месеца да си легне с пича, така че предполам са го направили бързо бързо и връзката им не е продължила дълго ;)

Хаххаха... Даа... Това си е преживяване... Е, поне не сте били стая, в която е нахълтала нечия майка, избивайки райбера  (И това ми се беше случило преди около 10 месеца с бившия - женицата не знаеше, че съм там и нахълта... Доста суицидна връзка си беше, но за това - някой друг път  )

EDIT: Гримьора - рулзззз... Пхеххех

Със същата мадама ден-два преди по-рано описаната случка, майка ми ни свари във хола във следната позиция: Аз седнал на дивана, гол от кръста надолу, тя със същия тоалет, седнала в мен... Майка ми беше ми заела моята стая като терен и цъкаше пасианс след пасианс на компютъра ми и аз си мислех, че е safe. Връхлита в кухнята, моя милост кресва "ще ни свариш в кофти поза" (абе хубава беше позата, ама к'во да кажа) обаче майка ми връхлита в хола като един женски Атила, отива до радиото, пуска го, след което се връща в кухнята и дърпа завесата... Който е чувал смеха ми (истеричния такъв) може да си представи как реагирах... Нова година почти в леглото я посрещнах тогава, докъто наш'те празнуваха в хола ^-

Иначе за мен единствения и най-силен афродизиак си остава едно: искрени и споделени чувства. Последния ми полов акт ми беше с момиче, към което не изпитвах нищо, дори и физическо привличане - беше по-зле от мастурбирането...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...