second.life.syndrome Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Нищо ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Айде като ще се правим на важни и интересни - да влезна и аз в крак: Homo sum, et nihil humanum a me alienum puto. Прави ми впечатление глобална за този форум тенденция, темите да се израждат до дискусии за нещо, нямащо нищо общо с началния пост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Айде като ще се правим на важни и интересни - да влезна и аз в крак:Homo sum, et nihil humanum a me alienum puto. Прави ми впечатление глобална за този форум тенденция, темите да се израждат до дискусии за нещо, нямащо нищо общо с началния пост... <{POST_SNAPBACK}> Мисля ,че грешиш.Момичето се опита да ни обясни как действат ръкавиците и талка,което според мен не е отклонение от Афродизиака Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Хмм това което ме кара да кипя е секса на по-нестандартни места.Природа,парк,беседки и всякакви такива работи..просто разнообразието е хубаво нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Като спомена... се сетих как и на двамата с нея ни закипя кръвта, но не заради нестандартното място, на което правехме секс - избата под залата, в която работех тогава, (питайте GRIMJAUR, той ме покриваше тогава) ами поради факта, че един кретен дойде и ни прекъсна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Хмм това което ме кара да кипя е секса на по-нестандартни места.Природа,парк,беседки и всякакви такива работи..просто разнообразието е хубаво нещо... <{POST_SNAPBACK}> В колата, на някое не чак толкова запустяло място Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 В колата, на някое не чак толкова запустяло място <{POST_SNAPBACK}> не ми е толкова забавно в колата-еднообразие голямо виж асансьор,или wc-to в avenue Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Е защо .. има романтични кътчета до които може само с кола да се достигне Хм... или може би съм сбъркал темата. Имаше една: как си представяме една романтична вечер. Важното е да има любов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 шшшш @farrel какво е това изкаване което си направила ... да не си усетила нещо големо или многу мъндзърко <{POST_SNAPBACK}> ох,не питай,че не е за разправяне "мъндзърко"-не !по скоро невидимо!!! бахти наказанието @aph3h-с колата можеш да стигнеш,където искаш,но все пак в самата кола си е цикъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 @aph3h-с колата можеш да стигнеш,където искаш,но все пак в самата кола си е цикъл <{POST_SNAPBACK}> Ще си нося одеало! Edit: имам идея да сваля задната седалка на голфчето и да инсталирам един дюшек - не е ли хитро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 EDIT: Гримьора - рулзззз... <{POST_SNAPBACK}> Дъ?!?!?! Пешо тогава беше смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ох,не питай,че не е за разправяне "мъндзърко"-не !по скоро невидимо!!!бахти наказанието @aph3h-с колата можеш да стигнеш,където искаш,но все пак в самата кола си е цикъл <{POST_SNAPBACK}> Аз съм казал че жените сте супер нагли същества, ако кажеш, че е бил и по - малък от 7 сантиметра не чакай да ти повярвам , останалото нали знаеш е женска лакомия ... пффффф Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Аз съм казал че жените сте супер нагли същества, ако кажеш, че е бил и по - малък от 7 сантиметра не чакай да ти повярвам , останалото нали знаеш е женска лакомия ... пффффф <{POST_SNAPBACK}> точно за тва не исках да си отварям устата,но все пак,мисля че знаеш има размери и размери!а този беше нещо,като палеца ми сега доволен ли си????? който е доста далеч от 7см...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 точно за тва не исках да си отварям устата,но все пак,мисля че знаеш има размери и размери!а този беше нещо,като палеца ми сега доволен ли си?????който е доста далеч от 7см...... <{POST_SNAPBACK}> Ахахаха признах те за мацка без късмет , хахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахах , да не си лягала с бебе ве ..... хахахах педофилка Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ахахаха признах те за мацка без късмет , хахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахах , да не си лягала с бебе ве ..... хахахах педофилка <{POST_SNAPBACK}> забавно ли ти е.а?????щото на мен хич не ми беше и все още не ми е едит:де да бях,да не се оплаквам и да знам кво ше видя,ама на-на глед като тиква на плет,иначе...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Само за инфо, според теб, какъв трябва да е размера и теб какъв те задоволява да е? <{POST_SNAPBACK}> Не се оставяй на женските фантазии да те депресират! То на тях колкото им дадеш, токоз поемат! Предолагам си виждал за каква еластичност и пригодимост става дума по филмите! Сещам се за един виц, но няма да го пиша сега! Така че мой човек не се поддавй не женска пропаганда и внимавай, защото някои от тях, освен онова , могат да погълнат и душата ти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 забавно ли ти е.а?????щото на мен хич не ми беше и все още не ми е <{POST_SNAPBACK}> Не ве мацко не ме разбирай погрешно , ама тва голям смях , еми предполагам, че не ти е било забавно ... хахаахха Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Подкрепям Aggressiv,не го вярвам това,ти направо с рекордьор от Книгата на Гинес си се чукала бе.То може на мочето да му е била нормална пишката,но като знам,че повечето от жените са скарани с окомера и преувеличават... Aph3x,тесничко ще ти е в багажника на голфа,ориентирай се към някое комби ,там е друга хавата,направо цяла спалня се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Подкрепям Aggressiv,не го вярвам това,ти направо с рекордьор от Книгата на Гинес си се чукала бе.То може на мочето да му е била нормална пишката,но като знам,че повечето от жените са скарани с окомера и преувеличават...Aph3x,тесничко ще ти е в багажника на голфа,ориентирай се към някое комби ,там е друга хавата,направо цяла спалня се получава <{POST_SNAPBACK}> да бе и аз още не мога да повярвам,че е възможно,но-явно че е! горкото момченце и момиченца покрай него...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 @velvet - като няма възможност.. се простираме според чергата @Aggressiv - представи си че човека не е бил част от някаква кратка връзка. Предполагам никак няма да е смешно тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 @velvet - като няма възможност.. се простираме според чергата @Aggressiv - представи си че човека не е бил част от някаква кратка връзка. Предполагам никак няма да е смешно тогава. <{POST_SNAPBACK}> Koлега връзката им е била от кратките понеже фарел не ми изглежда на момиче което ще чака 6 месеца да си легне с пича, така че предполам са го направили бързо бързо и връзката им не е продължила дълго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Хаххаха... Даа... Това си е преживяване... Е, поне не сте били стая, в която е нахълтала нечия майка, избивайки райбера (И това ми се беше случило преди около 10 месеца с бившия - женицата не знаеше, че съм там и нахълта... Доста суицидна връзка си беше, но за това - някой друг път )EDIT: Гримьора - рулзззз... Пхеххех Със същата мадама ден-два преди по-рано описаната случка, майка ми ни свари във хола във следната позиция: Аз седнал на дивана, гол от кръста надолу, тя със същия тоалет, седнала в мен... Майка ми беше ми заела моята стая като терен и цъкаше пасианс след пасианс на компютъра ми и аз си мислех, че е safe. Връхлита в кухнята, моя милост кресва "ще ни свариш в кофти поза" (абе хубава беше позата, ама к'во да кажа) обаче майка ми връхлита в хола като един женски Атила, отива до радиото, пуска го, след което се връща в кухнята и дърпа завесата... Който е чувал смеха ми (истеричния такъв) може да си представи как реагирах... Нова година почти в леглото я посрещнах тогава, докъто наш'те празнуваха в хола ^- Иначе за мен единствения и най-силен афродизиак си остава едно: искрени и споделени чувства. Последния ми полов акт ми беше с момиче, към което не изпитвах нищо, дори и физическо привличане - беше по-зле от мастурбирането... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 farrell, може на момчето да не му е станало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.