Jump to content
BulForum.com

Афродизиак?

Recommended Posts

aaaaaaaaaaaaa,как не те е срам :bgrin: може ли такива работи :wacko: още е мноооооого рано сутрин,друг път казвай за хората със слаби сърца да не гледат.........

Голяма идиотщина наистина.Чудно някои хора къде се роват да ги намират тия работи :tongue

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply

Деференциала на ЗИЛ е много по-малък от този дирник!!Така го друса че ша изкърти пода още малко :punk

най-вероятно отвратен :punk

Хайде без грубости! :sayjin

HemophiliacInMe поне е откровен/а. Препоръчвам ти отново да прочетеш началото на темата! Наблегни на момента, че всеки има специални и индивидуални особености. ;)

Edit: Изпревари ме! :)

Обичам вино и болка в умерени количества... Хирургически ръкавици, белезници, свещи, тесни пространства  :love

Аз защо не знам? :blink:

Не разбирам, чужденец? Или се бъркам ;)

Umgang, димек се използва в смисъл, че хал хабер си нямам за кво ми говориш, има си такива хубави свежи думички на български, че опряхме до агнлийския . И до тук спирам, явно днеска съм нещо не в настроение :devil

ами как да ви кажа,винаги съм била против "че размерът има значение",но за нещастие се убедих,колко голяяяяяяяяяяямо значение има :(

Само за инфо, според теб, какъв трябва да е размера и теб какъв те задоволява да е?

шшшш @farrel какво е това изкаване което си направила ... да не си усетила нещо големо или многу мъндзърко ;)

@HemophiliacInMe тва за ръкавиците е супер само дет трябва и малко смазка, че ша са протърка и ке стане беля ;)

@Grimjaur как може да не помниш кво е говорила жена ти бря ... ти ония ден ми викаш си се отдал на бира ... то бая бира е била та не помниш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...