Grimjaur Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 С две ръчички съм за мръсотийките...!!! <{POST_SNAPBACK}> Откога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 При мен манекенките нямат шанс /тук сигурно припаднаха няколко човека/.Не ме кефят нещо бе,не мога да чукам нещо,което има мозък колкото гумена кукла,все едно да се самозадоволявам и същевремено да хабя нерви.Благодаря,няма нужда.Иначе жените са ми най-големият афродизиак,но като се замисля..може би гърдите/циците са преди тях-не е от значение размерът,просто циците са ми култ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Искаш да кажеш за мое нещастие не изглеждаш така <{POST_SNAPBACK}> Иска да каже,че е по красива-нормално Aggressiv,защо не.Тая не е нещо особено на снимките и нищо чудно,че във форума имаме и по красиви Не те ли радва това? Мен да Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 При мен манекенките нямат шанс /тук сигурно припаднаха няколко човека/.Не ме кефят нещо бе,не мога да чукам нещо,което има мозък колкото гумена кукла,все едно да се самозадоволявам и същевремено да хабя нерви.Благодаря,няма нужда.Иначе жените са ми най-големият афродизиак,но като се замисля..може би гърдите/циците са преди тях-не е от значение размерът,просто циците са ми култ. <{POST_SNAPBACK}> Хехехехе ами ти нали ще я ч , няма да си говорите, какво значение има колко мозък има в тиквата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 въф форума имаме и по красиви <{POST_SNAPBACK}> Определено има по-красиви Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Иска да каже,че е по красива-нормално Aggressiv,защо не.Тая не е нещо особено на снимките и нищо чудно,че във форума имаме и по красиви Не те ли радва това? Мен да <{POST_SNAPBACK}> Според мен си пушил трева, ти ми я дай тази мацка пък ти си гони съфорумките Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Според мен си пушил трева, ти ми я дай тази мацка пък ти си гони съфорумките <{POST_SNAPBACK}> Никога не съм пушил трева през живота си,но се надявам някога да ме почерпиш А пък ако зависи от мен за тая от снимките-имаш я Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Никога не съм пушил трева през живота си,но се надявам някога да ме почерпиш <{POST_SNAPBACK}> Шшшшт не му е тука мястото, може да има агенти на НСБОП Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Само ако изглежда така .... http://info.datacom.bg/aggressiv/bscap0000.jpg http://info.datacom.bg/aggressiv/bscap0001.jpg http://info.datacom.bg/aggressiv/bscap0002.jpg http://info.datacom.bg/aggressiv/zeinac.jpg Ако и ти изглеждаш така имаш пълните шансове при мен <{POST_SNAPBACK}> Няма ли да престанеш да се хвалиш с бившите си гаджета по форумите,а? И при мен има шансове тази девойка, но не с това облекло, че ме напушва на смях! Не знам защо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 ахахаххаха,мен пък ме напушва смях от постчетата ви vasil088 не съм искала да кажа,че съм по-красива де просто не ми допада тази....хубавица Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Откога? <{POST_SNAPBACK}> Да не мислиш,че знаеш какво мъдри главичката ми...Това,което е вътре си го знам само аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 ахахаххаха,мен пък ме напушва смях от постчетата ви vasil088 не съм искала да кажа,че съм по-красива де просто не ми допада тази....хубавица <{POST_SNAPBACK}> Moга да ти кажа, че това е образа на супер кучката, която те изпразва само с поглед, как да не те кефи такова дете , но нормално жени, какво ли ви разбира главата от сръбска музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Да не мислиш,че знаеш какво мъдри главичката ми...Това,което е вътре си го знам само аз... <{POST_SNAPBACK}> И аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Да не мислиш,че знаеш какво мъдри главичката ми...Това,което е вътре си го знам само аз... <{POST_SNAPBACK}> Не отричам.И все пак - мечтай си, то не е забранено Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Aggressiv,ти забиваш жестоки лафове,тва за супер кучката ме бутна от стола.също така се кефя на жени с детско излъчване/нищо педофилско/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Moга да ти кажа, че това е образа на супер кучката, която те изпразва само с поглед, как да не те кефи такова дете , но нормално жени, какво ли ви разбира главата от сръбска музика <{POST_SNAPBACK}> Aggressiv стига ве майна и мен ма напушва на смях.Тая прилича на циганка.ама нямам за цел нещо да те обидя де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Не отричам.И все пак - мечтай си, то не е забранено <{POST_SNAPBACK}> Човек ако загуби мечтите си Гримски..какво ли остава от него...?! Но...да ..и бясна фантазия имам,друг е въпроса,дали ще реша да споделям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Aggressiv,ти забиваш жестоки лафове,тва за супер кучката ме бутна от стола.също така се кефя на жени с детско излъчване/нищо педофилско/ <{POST_SNAPBACK}> Ученичката е максимум 87! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Тема-трепач!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Aggressiv стига ве майна и мен ма напушва на смях.Тая прилича на циганка.ама нямам за цел нещо да те обидя де. <{POST_SNAPBACK}> Василе това е латиноамеринка братчед и нали ти казах, аз няма да и откажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Искам само до обясня накои неща,щото оставам с впечатление,че съм разбран погрешно:не ме кефят малки мацки по на 15 години.Като казах с детско излъчване,имах предвид жени/18+/,които имат нещо детско в лицето си.Аре стига толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Василе това е латиноамеринка братчед и нали ти казах, аз няма да и откажа <{POST_SNAPBACK}> Радвам се за теб Не се и съмнявам,че ще я пукнеш от е***е Ти си ми един от добрите приятели във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Moга да ти кажа, че това е образа на супер кучката, която те изпразва само с поглед, как да не те кефи такова дете , но нормално жени, какво ли ви разбира главата от сръбска музика <{POST_SNAPBACK}> Аз пък на теб мога да ти кажа Агресив,че имам 100 пъти по-яки приятелки,които и да нямат вид на кучка....ще си умреш от кеф само да ги гледаш За какво ти е такава.....латиноамериканка,като има по-яки българки?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Радвам се за теб Не се и съмнявам,че ще я пукнеш от ебане Ти си ми един от добрите приятели във форума. <{POST_SNAPBACK}> Водя се от една синтенция, която навремето ми направи много яко впечетление " E:censored2: п , те за това са създадени Аз пък на теб мога да ти кажа Агресив,че имам 100 пъти по-яки приятелки,които и да нямат вид на кучка....ще си умреш от кеф само да ги гледаш За какво ти е такава.....латиноамериканка,като има по-яки българки?! <{POST_SNAPBACK}> Ми като имаш, запознай стария кокъл и колегите съфорумци с тях де , пък ние гаранция няма само да ги гледаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Аз пък на теб мога да ти кажа Агресив,че имам 100 пъти по-яки приятелки,които и да нямат вид на кучка....ще си умреш от кеф само да ги гледаш За какво ти е такава.....латиноамериканка,като има по-яки българки?! <{POST_SNAPBACK}> Това за българките е вярно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.