Antares Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 А като си говорим за бради - нямам намерение да се бръсна до първия ми изпит, после няма да се бръсна до следващия, после до следващия. Ще видя, може и да реша да не се бръсна целия месец и с моята смешна четина обещавам да ви забавлявам на някоя warez среща :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 А да и аромата на нейната коса....... Невероятно усещане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 А да и аромата на нейната коса....... Невероятно усещане! <{POST_SNAPBACK}> Например серията на Рефан дават доста добър аромат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 Например серията на Рефан дават доста добър аромат <{POST_SNAPBACK}> Ти сега бъзикаш ли ме или случайно го спомена?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Ти сега бъзикаш ли ме или случайно го спомена?? <{POST_SNAPBACK}> Не ве нека да е весело.Не съм искал да те засегна Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 За мен няма нищо по-възбуждащо от хубава жена със секси бельо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 За мен няма нищо по-възбуждащо от хубава жена със секси бельо. <{POST_SNAPBACK}> За мен може и да е без бельо от долу.Спестяват се излишни движения от разсъбличането Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Васко голата жена си е гола жена,факт неоспорим, но друго си е да има нещо което да ти човърка съзнанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Васко голата жена си е гола жена,факт неоспорим, но друго си е да има нещо което да ти човърка съзнанието <{POST_SNAPBACK}> Друго е да се чудиш какво има отдолу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 На мен прияелката ми си ми е достатчен афродизиак. Само да я погледна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 На мен прияелката ми си ми е достатчен афродизиак. Само да я погледна... <{POST_SNAPBACK}> Бе дай да помириша една бъчва с домашна ракия па после ми разправяйте глупости ... напрао с онаЪ работа тавана изоравам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Бе дай да помириша една бъчва с домашна ракия па после ми разправяйте глупости ... напрао с онаЪ работа тавана изоравам ... <{POST_SNAPBACK}> Ми ако е така ела че на село има една нива за оранае. И ракийка ще се намери.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Мене ме вдъхновяват червенокоски С права коса, да са мръсници Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Зависи в какво настроение съм. Много неща ми действат, но единственото безотказно нещо това е хубавия мъжки глас с плътен тембър. И една думичка ми е достатъчна. Пък за малко по-силно дишане да не говорим.... edit: Жужи, вземи си оперен певец, те и мен са разтрепервали като ми кажат "бау" в ушенцето Той оперния певец като ми каже:"бау" на ушенцето, че ще се разтреперям, ще се разтреперям, но май ще ми трябва лекар УНГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Зависи в какво настроение съм. Много неща ми действат, но единственото безотказно нещо това е хубавия мъжки глас с плътен тембър. И една думичка ми е достатъчна. Пък за малко по-силно дишане да не говорим.... <{POST_SNAPBACK}> Жужи, вземи си оперен певец, те и мен са разтрепервали като ми кажат "бау" в ушенцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Жужи, вземи си оперен певец, те и мен са разтрепервали като ми кажат "бау" в ушенцето <{POST_SNAPBACK}> А за мен оставете флейтистката Имам и резервен вариант - валдхорнистката ( в случай, че първата ми бие шута) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.