mimi_boq Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Като се замисля... Шоколадовия сладолед ми действа доста възбуждащо... Странно... Харесвам също и брада на 2 дни, според мен е секси (но само при някои индивиди ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 При мен не е :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Странно... Харесвам също и брада на 2 дни, според мен е секси... <{POST_SNAPBACK}> Аз съм твоя човек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Като се замисля... Шоколадовия сладолед ми действа доста възбуждащо... Странно... Харесвам също и брада на 2 дни, според мен е секси (но само при някои индивиди ). <{POST_SNAPBACK}> Аз пък НЕ харесвам Жени с брада Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Я кажи,кажи какви хирургически ръкавици,че взех да се замислям <{POST_SNAPBACK}> Най-обикновени, за 90ст. №8 Стандартни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Странно... Харесвам също и брада на 2 дни, според мен е секси (но само при някои индивиди ). <{POST_SNAPBACK}> Искаш да кажеш че ти харесва да си с брада на 2 дни или аз пак не разбрах нещо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Искаш да кажеш че ти харесва да си с брада на 2 дни или аз пак не разбрах нещо ? <{POST_SNAPBACK}> да иска да каже,че на някой мъжки им отива да са брадати,повече от колкото да са се обръснали! мен ме кефи ,че и на по 3-4 дена Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 да иска да каже,че на някой мъжки им отива да са брадати,повече от колкото да са се обръснали!мен ме кефи ,че и на по 3-4 дена <{POST_SNAPBACK}> На теб ти харесва сигурно да гледаш брадати мъже ама да се лигаваш с тях!!Убеден съм че ако вземеш да се целуваш с някакъв брадат и започне да ти боде супер яко няма да си на това мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 На теб ти харесва сигурно да гледаш брадати мъже ама да се лигаваш с тях!!Убеден съм че ако вземеш да се целуваш с някакъв брадат и започне да ти боде супер яко няма да си на това мнение <{POST_SNAPBACK}> не само,че ми боде,ами кожата ми е толкова чувствителна,че за една лека драскотина ми се подува и става червена за около 15 минути! мляскам се и то много,въпреки че после изглеждам като пребита Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 @jozo не дей така, като стане брадата като шкурка я използват вместо крем за почистване на порите Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 @jozo не дей така, като стане брадата като шкурка я използват вместо крем за почистване на порите <{POST_SNAPBACK}> направо за спарче става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 не само,че ми боде,ами кожата ми е толкова чувствителна,че за една лека драскотина ми се подува и става червена за около 15 минути! мляскам се и то много,въпреки че после изглеждам като пребита <{POST_SNAPBACK}> Смисъл ??!!!?? По-добре му дай 30 ст си купи едно BIG-че да се обръсне па после са занимавай с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 @jozo не дей така, като стане брадата като шкурка я използват вместо крем за почистване на порите <{POST_SNAPBACK}> Ами после на мен ми мрънкат че съм боцкал и незнам си там какво така че предпочитам да съм брсънат Едит:Може да не привличам тогава женските погледи ама поне и на мен ще ми е по конфортно без брада Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ами после на мен ми мрънкат че съм боцкал и незнам си там какво така че предпочитам да съм брсънат Едит:Може да не привличам тогава женските погледи ама поне и на мен ще ми е по конфортно без брада <{POST_SNAPBACK}> е нали за тва е темата,на кой какво!! въпрос на вкус казало кучето и знаеш кво направило после Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ба.. ще се бърсна когато ми е кеф. На който не му изнася - прав му път Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ба.. ще се бърсна когато ми е кеф. На който не му изнася - прав му път <{POST_SNAPBACK}> axh, който не ме харесва-няма вкус,който ме харесва-не ме заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 не само,че ми боде,ами кожата ми е толкова чувствителна,че за една лека драскотина ми се подува и става червена за около 15 минути! мляскам се и то много,въпреки че после изглеждам като пребита <{POST_SNAPBACK}> Love hurts a? Май имаш някакви садо-мазо заложби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 axh, който не ме харесва-няма вкус,който ме харесва-не ме заслужава <{POST_SNAPBACK}> Все тая... Въпросът тук не беше дали те харесвам или не. Идеята ми е че аз съм такъв какъвто съм и няма да се променя, надявайки се че така ще ме хареса някоя, дори и ти. Така че... пак казвам: на който не му харесва - прав му път Вече ако след определен етап стане ясно че е по-възбужадщо със или без брада - тогава вече ще си помисля кое е най-добре за другия Но засега.. мекия за всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 направо за спарче става <{POST_SNAPBACK}> Интересно, дали ще си на същото мнение, след стабилна орална ебан с брадат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Интересно, дали ще си на същото мнение, след стабилна орална ебан с брадат <{POST_SNAPBACK}> Хаааааааа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Грим пак разби всички.И аз казвам мекия на онези,които ме карат да се бръсна.Няма да я бъде тая,ходя си както ми е кеф.Виж,жените с бради хич да не разсъждават по този начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Интересно, дали ще си на същото мнение, след стабилна орална ебан с брадат <{POST_SNAPBACK}> grim, ако щеш ми вярвай ама една мацка ме боготвори, откакто я отсвирих кат бях тридневно брадясал. то стана почти кат вица за мечката дето всяка година носи мед, ама тя наистина се изкефи. после на няколко пъти специално си я оставях за да повтаряме упражнението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Еми и аз по-рано имах клиторна четка и жените много се радваха.Ама при мене си беше наистина четка.А така само с 2-3 дни брада(мойта е много твърда) не съм пробвал.Пък и нали знаеш - различни жени, различни вкусове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.