Jump to content
BulForum.com

Афродизиак?

Recommended Posts

Като се замисля... Шоколадовия сладолед ми действа доста възбуждащо... Странно... Харесвам също и брада на 2 дни, според мен е секси (но само при някои индивиди :) ).

• Replies 290
  • Created
  • Last Reply
Като се замисля... Шоколадовия сладолед ми действа доста възбуждащо... Странно... Харесвам също и брада на 2 дни, според мен е секси (но само при някои индивиди  :) ).

Аз пък НЕ харесвам Жени с брада ;) :devil

Я кажи,кажи какви хирургически ръкавици,че взех да се замислям

:devil

Най-обикновени, за 90ст. №8 :) Стандартни.

Странно... Харесвам също и брада на 2 дни, според мен е секси (но само при някои индивиди  :) ).

Искаш да кажеш че ти харесва да си с брада на 2 дни или аз пак не разбрах нещо ?

Искаш да кажеш че ти харесва да си с брада на 2 дни или аз пак не разбрах нещо ?

да иска да каже,че на някой мъжки им отива да са брадати,повече от колкото да са се обръснали!

мен ме кефи ,че и на по 3-4 дена :bgrin:

да иска да каже,че на някой мъжки им отива да са брадати,повече от колкото да са се обръснали!

мен ме кефи ,че и на по 3-4 дена  :bgrin:

На теб ти харесва сигурно да гледаш брадати мъже ама да се лигаваш с тях!!Убеден съм че ако вземеш да се целуваш с някакъв брадат и започне да ти боде супер яко няма да си на това мнение :)

На теб ти харесва сигурно да гледаш брадати мъже ама да се лигаваш с тях!!Убеден съм че ако вземеш да се целуваш с някакъв брадат и започне да ти боде супер яко няма да си на това мнение :)

не само,че ми боде,ами кожата ми е толкова чувствителна,че за една лека драскотина ми се подува и става червена за около 15 минути! мляскам се и то много,въпреки че после изглеждам като пребита :P

@jozo не дей така, като стане брадата като шкурка я използват вместо крем за почистване на порите :bgrin:

@jozo не дей така, като стане брадата като шкурка я използват вместо крем за почистване на порите  :bgrin:

направо за спарче става :punk

не само,че ми боде,ами кожата ми е толкова чувствителна,че за една лека драскотина ми се подува и става червена за около 15 минути! мляскам се и то много,въпреки че после изглеждам като пребита :P

Смисъл ??!!!?? :confused

По-добре му дай 30 ст си купи едно BIG-че да се обръсне па после са занимавай с него.

@jozo не дей така, като стане брадата като шкурка я използват вместо крем за почистване на порите  :bgrin:

Ами после на мен ми мрънкат че съм боцкал и незнам си там какво така че предпочитам да съм брсънат :D

Едит:Може да не привличам тогава женските погледи ама поне и на мен ще ми е по конфортно без брада :)

Ами после на мен ми мрънкат че съм боцкал и незнам си там какво така че предпочитам да съм брсънат  :D

Едит:Може да не привличам тогава женските погледи ама поне и на мен ще ми е по конфортно без брада :)

е нали за тва е темата,на кой какво!!

въпрос на вкус казало кучето и знаеш кво направило после :P

Ба.. ще се бърсна когато ми е кеф. На който не му изнася - прав му път :evil :devil

axh, който не ме харесва-няма вкус,който ме харесва-не ме заслужава :lol: :punk

Love hurts a? ;)

Май имаш някакви садо-мазо заложби. :D

axh, който не ме харесва-няма вкус,който ме харесва-не ме заслужава :lol:  :punk

Все тая... :D Въпросът тук не беше дали те харесвам или не. Идеята ми е че аз съм такъв какъвто съм и няма да се променя, надявайки се че така ще ме хареса някоя, дори и ти. Така че... пак казвам: на който не му харесва - прав му път :devil

Вече ако след определен етап стане ясно че е по-възбужадщо със или без брада - тогава вече ще си помисля кое е най-добре за другия :love Но засега.. мекия за всички. :P

направо за спарче става :punk

Интересно, дали ще си на същото мнение, след стабилна орална ебан с брадат :confused

Грим пак разби всички.И аз казвам мекия на онези,които ме карат да се бръсна.Няма да я бъде тая,ходя си както ми е кеф.Виж,жените с бради хич да не разсъждават по този начин

Интересно, дали ще си на същото мнение, след стабилна орална ебан с брадат  :confused

grim,

ако щеш ми вярвай ама една мацка ме боготвори, откакто я отсвирих кат бях тридневно брадясал. то стана почти кат вица за мечката дето всяка година носи мед, ама тя наистина се изкефи. после на няколко пъти специално си я оставях за да повтаряме упражнението.

Еми и аз по-рано имах клиторна четка и жените много се радваха.Ама при мене си беше наистина четка.А така само с 2-3 дни брада(мойта е много твърда) не съм пробвал.Пък и нали знаеш - различни жени, различни вкусове.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...