Lestat Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Има една испанска поговорка: Cada oveja con su pareja.Което ще рече: Всяка жаба да си знае гьола(или май е българска) Ще си намериш и ти майстора някой ден.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Нищо добро няма да види тоя майстор. Не са чак малко мадамите, дето са се самозалъгвали, че могат да ме изтърпят (обичат). По-дълга връзка от 5 месеца нямам. Може би, когато една мадама успее да ме изтърпи и хлътне - на мен ми става тъпо! Hate Me! your eyes are full of hate... 41, that's good, hate keeps man alive, it gives him strength... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ще има такава, която хем ще те търпи, хем ще потдържа огъня...ВИНАГИ ИМА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Да бе, аз като видя някоя "такава" мадама по улицата, да не милсиш, че обръщам внимание с кой е... Така че това с "нека ми завиждат" в тоя случей не върви... Според мен наистина трябва да се съобразяват малко жените. Това да ходиш облечена толкова предизвикателно е много гадно. Някви чикиджии да й се облизат, абе мани. После ще ми говорят за "мъж на място" и "увереност". Как пък не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Това да ходиш облечена толкова предизвикателно е много гадно. Някви да й се облизат, абе мани. <{POST_SNAPBACK}> Е начи повече от половин форум са "чикиджии" ... аз съм не ме е срам да си го призная. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Най-големият афродизиак е екстази - разделяте си един бонбон и след Плазма правите чаршафите мокри... Пробвайте! Мисля че ще останете доволни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Е начи повече от половин форум са "чикиджии" ... аз съм не ме е срам да си го призная. <{POST_SNAPBACK}> Говоря за такива, които показват "възхищението" си открито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Говоря за такива, които показват "възхищението" си открито. <{POST_SNAPBACK}> стана ми ясно иначе по темата : нужен е калъп сапун та да се изкъпем .. тва ми стига ... да миришем на чисто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Наскоро си припомних нещо, което доста ме възбужда! Плитки! Да бе, не знам защо, но е така! Няма значение дали са сплетени ала Пипи Дългото Чорапче, на т.нар. Рибена кост или на Масури. Просто ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Мен ма кефи жената да е с дълга права коса с ризка и вратовръзка ... само и жената да е убава и оная ми работа е в тавана ... напрао мои ми изкара очото Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 ............... "този як задник го помпя само аз!" ................. <{POST_SNAPBACK}> голяма грешка, т.е. дълбоко самозаблуждение. както казваше даскала ми по техническо чертане: "жената е като принципната схема - или ще е хубава или ще е вярна....". за неразбралите в компютърната техника логическото "ИЛИ" изключва съвместното съществуване на двете подусловия. тъй че якия задник нито го помпиш само ти, нито си бил само ти, нито ще бъдеш. приеми го и си помисли пак за фукането, щото то на практика е изкарване на стоката на пазара и покана за всички малко по-нагли типове (including me ) да ти станат баджанаци, а ние никак не сме малко...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 голяма грешка, т.е. дълбоко самозаблуждение. както казваше даскала ми по техническо чертане: "жената е като принципната схема - или ще е хубава или ще е вярна....". за неразбралите в компютърната техника логическото "ИЛИ" изключва съвместното съществуване на двете подусловия.тъй че якия задник нито го помпиш само ти, нито си бил само ти, нито ще бъдеш. приеми го и си помисли пак за фукането, щото то на практика е изкарване на стоката на пазара и покана за всички малко по-нагли типове (including me ) да ти станат баджанаци, а ние никак не сме малко...... <{POST_SNAPBACK}> не съм съгласна може да не си и първия,може да не си и последния,но това не значи ,че за момента не може да си единствения(както трябва да е) има хора и хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 -> mobo, вадиш ми думите от контекста. Говорех за съвсем различно нещо. Разбира се, че не не съм първия, нито последния на този задник (до сега не съм бил първи на никоя и май не държа особено), но в момента този задник е за моя член! Това имах в предвид и ако прочетеш по-обстойно написаното, а не между редовете, хващайки се за реплика, която ти е направила по-брутално впечатление - може и да разбереш за какво иде реч... -> Deftur, ще се погрижа да не ти попадат мои снимки от миналата година, морето - там косата ми беше наплетена на плитки Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 -> mobo, вадиш ми думите от контекста. Говорех за съвсем различно нещо. Разбира се, че не не съм първия, нито последния на този задник (до сега не съм бил първи на никоя и май не държа особено), но в момента този задник е за моя член! Това имах в предвид и ако прочетеш по-обстойно написаното, а не между редовете, хващайки се за реплика, която ти е направила по-брутално впечатление - може и да разбереш за какво иде реч... <{POST_SNAPBACK}> цитирал съм само част от изказването ти, но това не означава, че не съм го изчел цялото. вникването в смисъла на думите трябва да го пробваш и ти, а не само да го препоръчваш на всеки друг. момента, когато този задник е само твой е толкова кратък, че не можеш да го осъзнаеш - дори и пред очите да ти е пак не можеш да си напълно сигурен, че е само твой. според мен "този задник е само мой" по-скоро би звучал "и аз бях там" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Мен ма кефи жената да е с дълга права коса с ризка и вратовръзка ... <{POST_SNAPBACK}> Мдаа, когато са облечени "пристойно" или са с някаква униформа, а се дъжат мръснишки... Особено ако са ученически дрешки... .... who's your daddy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Eх, тея канидат-студентки Май са ти легнали на сърцето <{POST_SNAPBACK}> не само на сърцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Или не точно на сърцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Или не точно на сърцето <{POST_SNAPBACK}> Отдалечаваме се от сърцето доста ... най-верояно на една педя под пъпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Аз да ви кажа (пофаля) купих си една виагра неква турска кат мед била и пишката ставала за 5 изпразвания поне като на жените тая хава действала по-силно ... мамоооо да са навие само някоя да я "опитаме заедно" ша има бесънна нощ ... ся нали съм олигофрен и тряя сичко да пробвам проах малко и да ви кажа събуди са малкия Гудо ... но просто опитах мъничко та да видя файда има ли .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Не, честно казано, всичко метално и студено ми действа анти-афродизиачно. Така че дай да не се връщаме там. Дай да си говорим за високи каки с големи ...хмм... амбиции, със стегнати... разбирания... и дълги, дълги ...историйки. Най-възбуждащо ми действа да може да готви вкусно! Щото знам, че след заварка апетита ми е толкова силен, че може и нея да изям :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Аз да ви кажа (пофаля) купих си една виагра неква турска кат мед била и пишката ставала за 5 изпразвания поне като на жените тая хава действала по-силно ... мамоооо да са навие само някоя да я "опитаме заедно" ша има бесънна нощ ... ся нали съм олигофрен и тряя сичко да пробвам проах малко и да ви кажа събуди са малкия Гудо ... но просто опитах мъничко та да видя файда има ли .... <{POST_SNAPBACK}> То оня в Турция много неща разправяше ама нали ги знаем че там в анадола онея са малко манафи та може тва нещо да се ползва с друга цел Внимавай някой да не те изненада отзад Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPACEWOLF Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Aх, подмолни същества... Да се върнем на хирургическите ръкавици и афродизиаците. <{POST_SNAPBACK}> Я кажи,кажи какви хирургически ръкавици,че взех да се замислям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.