Deftur Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Мисля, че темата е интерсна? Всеки има нещо специално, което го кара да налита като бик на червено. Нещо, което му вдъхва "полова мощ". Какво е вашето? Еротично бельо, спаначена супа, опиати, риска да ви хванат "на калъп", мръснишки приказки, космати мишници или...? Споделете вашите фетиши и рецепти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Всеки има нещо специално - БИРА!!!!Нещо, което му вдъхва "полова мощ" - БИРА!!! Еротично бельо - мне, не ма кефи. спаначена супа - по-скоро шкембе-чорба - мноо е яко и двамата да си смрадим на чесън. опиати - не, благодаря, все още ми става и сам. риска да ви хванат "на калъп" - че к'во от туй? мръснишки приказки - че аз тряя да ходя непрекъснато надървен!!! космати мишници или...? - ее...може...ама ако са моите.Иначе - тц!!Косматите крака рулз!! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Жените са най-силният афродизиак! Друго не ми е нужно!(засега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 самата мисъл за един,голям,дебел и пулсиращ член е повече от достатъчна @Grimjaur -Бира rulez-за всичко и на всякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Напълно съгласен с Grimjaur. Бира - е това е, след бирена вечер имам желание и съм в състояние да правя секс до сутринта. Мастиката също има подобен ефект над мен, но ми се губи желанието...и обикновено заспивам С една дума - бира, ха познайте каква самата мисъл за един,голям,дебел и пулсиращ член е повече от достатъчна Ех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 @Grimjaur -Бира rulez-за всичко и на всякъде <{POST_SNAPBACK}> In beer we trust! Между другото, мастиката комбинирана със нещо сладко дава желания ефект Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Едно кило ягоди и цяла нощ безспир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 самата мисъл за един,голям,дебел и пулсиращ член е повече от достатъчна <{POST_SNAPBACK}> Малиии! Ми купи си кон, няма да сбъркаш! Аз трябва да си призная, че много ме кефят всякакви прилепнали по тялото й лъскави материи! Особено онези тясни кожени панталони! И топлото време. То сигурно за това и лятото е такъв разврат. Като ме удари слънцето и.... Както се пееше в онази песен: Get up! Stay on the scene, like a SEX machine! Ride on, ride on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 самата мисъл за един,голям,дебел и пулсиращ член е повече от достатъчна <{POST_SNAPBACK}> Хахаха.. така не се бях смял отдавна Иначе те разбирам прекрасно. .. е.. в моя случай става въпрос за вагина ама .. като идея е същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ами как да ви кажа,винаги съм била против "че размерът има значение",но за нещастие се убедих,колко голяяяяяяяяяяямо значение има Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 От храните...шоколад. Пиене...почти всякакъв алкохол, но не по много. За останалите неща ще си замълча, че ще ме обявите за перверзница Да...за нещастие размерът наистина има значение. Забравих да спомена най-силния афродизиак...поне за мен...това е успехът в професията на партньора. Нищо не ме привлича повече от това човекът да е постигнал нещо в живота си, да е добре реализиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Има, един ми се оплакваше, че след като си го напълнил с парафин няколко като го видели и му отказали Най-силния афродизиак е пролетта при мен, като дойде нямам спирачки просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Малко оффтопик, но: размерът има значение, само тогава, когато не можеш да го използваш пълноценно и го докарваш само от клатене. Жени, гладни за големи пишки са просто незадоволени жени...причини, колкото искаш. Няма малка пишка, има слаб е**ч Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 самата мисъл за един,голям,дебел и пулсиращ член е повече от достатъчна <{POST_SNAPBACK}> Хахахаха бахти им мръсницата дето си, тебе отдавна съм те признал Нещо, което му вдъхва "полова мощ" - дълги бедра, качени до сливиците Еротично бельо - по възможност черничко ... ммммм. опиати - не газете тревата, пушете я риска да ви хванат "на калъп" - моят дом е мойта крепост , няма такава опасност мръснишки приказки - мда звучи апетитно ако и пъшка като дизелов локомотив перфекция космати мишници или...? Е стига де , отФрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 От храните...шоколад.Пиене...почти всякакъв алкохол, но не по много. За останалите неща ще си замълча, че ще ме обявите за перверзница Да...за нещастие размерът наистина има значение. <{POST_SNAPBACK}> XA razmera ima zna4enie edinstveno ako ne6tastnoto dete ima pi6ka s razmera na fastuk ili konski bui Ina4e ostanalite razmeri sa dobre,a i vse pak nali si ima race usta i akul,ta da prehvurli vnimanieto varhu drugi ne6ta.......... Kolkoto do afrodiziak.........hm.................vseki zdrav,prav i korav...............muj....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Мен ми стига да видя нещо голо стегнато и младо и после оная ми работа от тавана не ще да слаза за доста време, а ако я тръкна малко и ставам много щастлив е па и доволен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Мен ми стига да видя нещо голо стегнато и младо и после оная ми работа от тавана не ще да слаза за доста време, а ако я тръкна малко и ставам много щастлив е па и доволен съм <{POST_SNAPBACK}> Оная си работа да тръкнеш, или младото ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Червено вино+"You can leave your hat on"=на опасна сиуация,в която гаджето трябва да е наблизо! Какво да направа като на тази песен не мога да издържа без да правя стриптийз?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Червено вино+"You can leave your hat on"=на опасна сиуация,в която гаджето трябва да е наблизо! Какво да направа като на тази песен не мога да издържа без да правя стриптийз?! <{POST_SNAPBACK}> Ако някой друг е наблизо, а не гаджето какво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ако някой друг е наблизо, а не гаджето какво става <{POST_SNAPBACK}> Опитвам се да избягвам такива рисковани ситуаций. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Не съществува такова нещо. Или ще ми стане - или не. А, виното веднъж помогна да усъществя акт с индивид, в който физически не намирах нищо (но който намирах лесно, ако зацепвате) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Оная си работа да тръкнеш, или младото ? <{POST_SNAPBACK}> От което имам разрешение Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ами хапвам обилно количество магданоз и готово По същество много ми харесват стегнати дупета и напръщяли гърди!!Това ме побърква и ставам дзверо Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Мен ми стига да видя нещо голо стегнато и младо <{POST_SNAPBACK}> Нещо такова ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Нещо такова ли? <{POST_SNAPBACK}> Незнам при вас ама при мен линка нещо не работи Едит:Линка вече бачка!!Еи тази мацка ще е схрускам за закуска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.