Jump to content
BulForum.com

Ge Cube 9550 GT vs FX6200 256MB GAINWARD

Recommended Posts

Значи,ще сменям тъпата 5200,обаче се чудя между GeCube 9550 GT 128/128 и FX6200 256MB GAINWARD.. като първата е с крайна цена 134лв.,а втората 169лв ? Дилема .. Вие на какво мнение сте?

Ей тука с Foxy и още няколко герои имахме градивен диалог :D за видеокарти разгледай го почти същото е положението и при малко по ниския клас карти.

Ми да , може да го разгледа спора , но по-добре да про4ете тази цялата тема :

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=58950

да разгледа добре картинките , да про4ете добре за резултатите и да си прецени ,за мен ве4е 9550 е изпята песен и да се дават над 80$ за карта с ядро 9550 или 9600 е абсолютна набутвация , колкото и да е клокната и с каквито и памети да е , когато на пазара има 6600 на такива цени !!!

Едит : въпросната Галакси , може да се намери и в Пловдив на цена под 130$!

Вземи 6200.На 3D Мрак тая карта бие и моя RADEON.(клокната де)

Ето ТУК можеш да видиш тестовете направени от самия любезен Foxy.

Аве аз май не съм от най любезните ,ама това е тема на друг разговор :) ина4е си прав бие ,ама и разликата в цената май е пове4е от колкото разликата в пройзводителноста , не е ли по добре да потърси някоя 6200 128/128 , предполагам 128МБ -овия вариант на една и съща фирма ше е по-евтин от 256МБ овия и тогава ше си струва разликата в цената с 9550 ......от 256Мб памет то4ноори тези карти е напълно излишна , да не казвам 4е даже е по-зле ,защото по големия обем при този клас обикновенно обуславя по-ниски 4естоти на паметта , което ше се отрази на пройзводителноста отрицателно!

Иан4е наскоро с еубедих, 4е въпросния Ге Кюб 9550ГТ е според мен единствената 9550 ,която си заслужава парите , фабри4но е с ядро на 400(което я прави изгодна и добра за хора който няма да клокват ) и се клоква минимум до 480 (от 3 -тествани от мен една 480 , една 495 и една 505 -стигна )........което пък е добре дошло за хора с клокерски наклонности ........ина4е от скоро ве4е който ми иска 9550 му вземам Ге кюба , въпреки 4е е най -скъпа (2-3 $ пове4е от Асус-а ) от вси4ки 4исти 9550 и въпреки 4е ми е най-нейзгодно да купувам от тях , но какво да се прави като са най-доброВо от този клас !

Едно въпросче по темата:

Този ГеКюб къде струва 134лв крайна. В Пловдив май в момента Смарт и Гигахерц имат от нея в наличност, ЕРА-та мисля че я нямат в момента а при Глобал Системс цената е доста соленичка 104$ :blink: :confused

ПС: Вижте какво намирам в ценовата на Глобал-а

GALAXY GF6600 256MB DDR3 128bit TV 130 135 $

Chaintech FX 6200 128MB 128bit TV 108 119 $

Chaintech FX 6600 128MB 128bit TV 125 134

Едно въпросче по темата:

Този ГеКюб къде струва 134лв крайна. В Пловдив май в момента Смарт и Гигахерц имат от нея в наличност

Ами ето 4е сам си си отговорил :)

Ина4е последно я земах от Смарта на крайна клиентска 78-79$ в Гигахерца не гледах ,щото беше един петък късно и само Смарта ба4каше !

ПС: Вижте какво намирам в ценовата на Глобал-а

GALAXY GF6600 256MB DDR3 128bit TV 130  135 $

Chaintech FX 6200 128MB 128bit TV  108  119  $

Chaintech FX 6600 128MB 128bit TV  125  134

нормални цени и кат имаш в предвид 4е 256МБ Галакси е с около 5$ по-скъпа от " GALAXY -GF 6600-8x, 128MB DDR3, 128bit, TV OUT, DVI, Zalman cooling system " :)

Относно "Смарта" днес продадоха последната бройка под носа ми:(

Крайната цена беше 124Лв!

А при тях за съжаление няма поръчки.

Ако някой знае дали ги има в "Гигахерца" и на каква цена,

моля да ни осветли. :punk

Относно "Смарта" днес продадоха последната бройка под носа ми:(

Крайната цена беше 124Лв!

А при тях за съжаление няма поръчки.

Ако някой знае дали ги има в "Гигахерца" и на каква цена,

моля да ни осветли. :punk

Споко ше докарат , но в Гигахерца може да са по-тънки , ако има !

Ако не можеш да намериш , ше видим какво може да се направи по въпроса :)

Това е правилния избор СПОРЕД МЕН  ;)  Обаче и ФХ - а брутален , но тъй като си падам повечко гамер .... гецубе  :D

Аве то ако е за геймърство и ако имаш парите 6600 е къде-къде по-добрия избор , никакъв 9550 не вирей там , даже и кюб :) , но тук въпроса опира до пари4китеее :)

В Гигахерц я имат, да ,но Киро ми говори за някакви си 100$  :D за GT-то...

Ми по4акай да докарат в Смарта , там са под 80$

.........а ина4е аз останах с впе4атление 4е търсиш 6600 , заради този ти пост по -горе :

Ако и ме опътиш.. злато ще си  :D

То се е видяло че ще се чака за нова пратка(ГеКюб) отвън, но поне някой да упъти участниците в тоя дебат колко най-евтино може да се вземе 6200 или 6600 128МВ 128бита в Пловдив. При цена >100$ на ГеКюб-а в момента то по на далавера е да вземеш поне 6200.

То се е видяло че ще се чака за нова пратка(ГеКюб) отвън, но поне някой да упъти участниците в тоя дебат колко най-евтино може да се вземе 6200 или 6600 128МВ 128бита в Пловдив. При цена >100$ на ГеКюб-а в момента то по на далавера е да вземеш поне 6200.

Пратил съм му ПМ , не се притеснявай - ше го упътим !

Ми по4акай да докарат в Смарта  , там са под 80$

.........а ина4е аз  останах с впе4атление 4е търсиш 6600 , заради този ти пост по -горе  :

Да де :) Вече да. А за опътването.. пичове сте. Foxy оказа голяма помощ и ще се разберем с него на ЛС. Наистина,при тези цени най-удачно си остава да направиш покупка на 6600.Макар и чисто ;) Заслужава си парите,най-малко от разликата с 9550 :)

Мерси Фокс :punk

Да де :) Вече да. А за опътването.. пичове сте. Foxy оказа голяма помощ и ще се разберем с него на ЛС. Наистина,при тези цени най-удачно си остава да направиш покупка на 6600.Макар и чисто ;) Заслужава си парите,най-малко от разликата с 9550 :)

Мерси Фокс  :punk

За нищо ! :)

А ина4е си заслужава още и заради Зелман-охлаждането и то не е малко предимство , макар 4е не е медно и то струва поне 15$ !

Кажете от къде да се вземе най-тънко 6600.

Ако питаш за Галакси- то ве4е го няма :) свършило в Argus

т.е. май не може да се намери никъде :)

такива оферти не се задържат много :) ...аз ви казах да побързате :) ....ина4е предполагам пак ше внесат !

В момента май на пазара има само Асус, Гига и Чайнтек ся ше вида някакви цени , но ще са 140-150 $ предполагам !

Интересуваме ме модела с охлаждането на Залман, само Галакси ли е с него?

Ми аз поне за друг фабри4ен не съм 4увал .

ина4е си вземаш друга 6600 и един Зелман за 20-30$ :) и си готов пак със Зелман :) ....макар 4е в този слу4ай се доближаваш много до цената на Галакси 6600 ГТ - 128ДДР3 ,която пак е със Зелман ( на аванта ) :)

От форума на хардуербг се разбира, че не е с ддр3? Аз ли бъркам някъде?

Бъркаш , про4ети внимателно каквво съм написал ...особенно с 4ервени4ко :) онази от ХДВБГ е 4истата 6600 , на която са объркали тва с ДДР 3 , а моя пост по-горе се отнася за 6600 ГТ ,която найстина е с ДДР3 и също е на прили4на цена спрямо другите 6600 ГТ(Асус-Масусм, разни там ) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...