samkijot Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 opravi se narode nalazqite! <{POST_SNAPBACK}> да, те сега като го "налазят" и все едно не се е "оправил" .. иначе наистина тръгна. благодарско на хората, който реагираха своевременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Всичко тръгна , а до тогава гледам хубава лала е ставала Само така , поне време да се отбива.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Aide pak na horoto si4ki da ska4at!!! here we go..................pak nema net weiieieeiie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 Haide pak na horoto narode wheeeeeeeeee! pak nema van6en wheeeeeeeeee!!! Pak li problemi s satelita na Stolipenovo..opa Ungaria... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Какво става бе, мама му дейба? Тва с Унгария един път минава, ама втори път толкова често... Извинявайте, ама аз български сайтове почти не ползвам. Почва да ми писва. Не че мога да направя нещо де, щото тулумите от ЕК малко ги интересува какво мисли поребителя им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Какво става бе, мама му дейба? Тва с Унгария един път минава, ама втори път толкова често... Извинявайте, ама аз български сайтове почти не ползвам. Почва да ми писва. Не че мога да направя нещо де, щото тулумите от ЕК малко ги интересува какво мисли поребителя им. <{POST_SNAPBACK}> Мини на визио тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 човек да не седне да поиграе малко Мини на визио тогава те да не би нямат проблеми щото ако е от "унгария" как така ние имаме проблеми , те нямат ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Haide pak na horoto narode wheeeeeeeeee! pak nema van6en wheeeeeeeeee!!! Pak li problemi s satelita na Stolipenovo..opa Ungaria... <{POST_SNAPBACK}> Младеж преди да всяваш паника информира ли се какъв е проблема, защото аз го зябелязах преди теб и още немога да се свържа със съпорта, интересно ми е ти кога успя. И няма ли да разберете, че понятие като непрекъсващ интернет няма, нито тук , нито някъде другаде и кат сте такива разбирачи, защо не отидете да бачкате съпорт да ви видя колко няма да прекъсва интернета Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Младеж преди да всяваш паника информира ли се какъв е проблема, защото аз го зябелязах преди теб и още немога да се свържа със съпорта, интересно ми е ти кога успя. И няма ли да разберете, че понятие като непрекъсващ интернет няма, нито тук , нито някъде другаде и кат сте такива разбирачи, защо не отидете да бачкате съпорт да ви видя колко няма да прекъсва интернета <{POST_SNAPBACK}> Само ще им пушат главите по цял ден и ще се оплакват после , ама не, че спира нета, ми че постоянно се обаждат разни индивиди да задават глупави въпроси или пък да ги обвиняват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Чудя се на GigaShit ли да се обаждам да ги благословя, а те отново да ми обясняват, че като пусна ping dir.bg -t това било flood, за който им пращали е-майли, или проблема в момента е в ЕК? То наистина няма непрекъсващ интернет, ама то тук трафика имам чувството, че праща сигнали по морзовата азбука... говоря за честотата на прекъсванията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Можем само да се надяваме, че е временно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Чудя се на GigaShit ли да се обаждам да ги благословя, а те отново да ми обясняват, че като пусна ping dir.bg -t това било flood, за който им пращали е-майли, или проблема в момента е в ЕК?То наистина няма непрекъсващ интернет, ама то тук трафика имам чувството, че праща сигнали по морзовата азбука... говоря за честотата на прекъсванията... <{POST_SNAPBACK}> Най - вероятно няма да се свържеш, така че не си прави труда, аз се отказах Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Eee това е ужасно бе, все едно съм с една ръка...а съпорта май тоя телефон е на режим "постоянно зает",ама то така става като дават един и същ телефон за съпорт,в рекламата на евроком и за контакти като цяло...дано скоро да се оправи,че тука се скъсах от рестарти и не разбирам какво става...ама вече май ми е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 Младеж преди да всяваш паника информира ли се какъв е проблема, защото аз го зябелязах преди теб и още немога да се свържа със съпорта, интересно ми е ти кога успя. И няма ли да разберете, че понятие като непрекъсващ интернет няма, нито тук , нито някъде другаде и кат сте такива разбирачи, защо не отидете да бачкате съпорт да ви видя колко няма да прекъсва интернета <{POST_SNAPBACK}> Pro4eti posta na admina malko po nagore ili be6e posta na nqkav pi4 koito se svaral i ni kaza 4e otgovorili 4e imat problem nad Ungaria tai4e i az ne sam se svarzal...4eti malko predi da mranka6...si4ki sme iznerveni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 tva e golqma gadost,nikav net,nikvo MSN,ICQ-to ne6te ,abe izob6to ebana i rabotata Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Pro4eti posta na admina malko po nagore ili be6e posta na nqkav pi4 koito se svaral i ni kaza 4e otgovorili 4e imat problem nad Ungaria tai4e i az ne sam se svarzal...4eti malko predi da mranka6...si4ki sme iznerveni... <{POST_SNAPBACK}> Първо не мрънкам, а ти мрънкаш. Второ не съм нервен. Трето поста на админа сигурно е от миналата година и за да бъдем точни от 13 юни, имаш нужда от очен ми се струва, защото днес е 20ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 BTW Na vas teq dni slu4valo li vi e se pak? 6ot na men po4ti vseki den za po 30 40 mins nqma van6en..i mai teq problemi po4naha kogado se poqviha Giga Shit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Работата е пределно проста - плащаш - мрънкаш. Разбирам, че може да имат проблеми, но почва да им става навик. Донякъде разбирам и че на съпорта не им е лесно, но са длъжни да се грижат за услугите си. Просто им се насъбра много напоследък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Напълно правилно е, че клиента има право да недоволства от такива спирания въпреки, че услугата е негарантирана. В момента проблема не е в Евроком.Нет, а при доставчиците в София (а може би и извън БГ, нямам точна информация) - и на нас не ни е приятно от тези две спирания на външния последните две седмици, но е пределно ясно, че без проблеми не може и се надяваме, че това ще си остане инцидентно. Инфо от съпорта: Няма срок даден от доставчика кога ще се реши проблема, но се надяваме, че няма да им отнеме много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Работата е пределно проста - плащаш - мрънкаш. Разбирам, че може да имат проблеми, но почва да им става навик. Донякъде разбирам и че на съпорта не им е лесно, но са длъжни да се грижат за услугите си. Просто им се насъбра много напоследък. <{POST_SNAPBACK}> to4no taka pla6ta6 - mranka6 ,a otnostno saporta hi4 ne me interesuva dali im e lesno ili ne tva im e rabotata. ako prodaljava taka 6te trqbva i pari da vra6tat mai mai (hahah tva be6e 6egi4ka,nie sme v BG tuk edva li nqkoi 6te ti varne parite za nesvar6ena usluga ili neka4estvenna) no pak koi znae ,moje ot evrokom sled tezi bagove tezi dni ,kato si opravqt problema da re6at da nagradqt potrebitelite sas edin mesetc FREE koi znae Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 съпорта на ЕК в Пловдив не могат да свършат много при положение, че проблемът е в софия а дори и извън България. какво да разперят крилца, да хванат отверчица и клещи да ти пуснат нет ли? когато няма интернет - няма. най-малкото нвсякъде пише негарантиран, то ест проблемите са неизбежни. да се надяваме да са по-редки и да се надяваме мрънкащите да се сетят най-накрая че прекалиха. да един месец фри + по една свирка от секретарките. браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 Напълно правилно е, че клиента има право да недоволства от такива спирания въпреки, че услугата е негарантирана. В момента проблема не е в Евроком.Нет, а при доставчиците в София (а може би и извън БГ, нямам точна информация) - и на нас не ни е приятно от тези две спирания на външния последните две седмици, но е пределно ясно, че без проблеми не може и се надяваме, че това ще си остане инцидентно. Инфо от съпорта: Няма срок даден от доставчика кога ще се реши проблема, но се надяваме, че няма да им отнеме много. <{POST_SNAPBACK}> Dreamer vapreki 4e e negarantirna tarifata nie mrankame parvo 6ot si pla6tame i vtoro 6ot do sq ne e imalo takiva ne6to?? star nqma da otlaza:{ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 какво да разперят крилца, да хванат отверчица и клещи да ти пуснат нет ли? <{POST_SNAPBACK}> Това искам да го видя, много интересно прозвуча Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 да един месец фри + по една свирка от секретарките. браво <{POST_SNAPBACK}> mamka mu :)tva za sekretarkite ne bqh se setil qko - v takav slu4ai az se otkazvam ot moqt free mesetc moje samo vtoroto:))))))) oh tova vsi4ko e v kraga na 6egata oba4e net naistina nqma,no pone si lafim tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Dreamer vapreki 4e e negarantirna tarifata nie mrankame parvo 6ot si pla6tame i vtoro 6ot do sq ne e imalo takiva ne6to?? star nqma da otlaza:{ Напротив, имало е, но не и напоследък. Преди 2-3 години имаше момент през лятото когато сателитния на ITD за период от една-две седмици спираше по няколко пъти на ден. Друг път се е случвало да се развали core router на БТК, да се скъса оптична линия в някое море. Такива неща са се случвали и ще продължават да се случват, но за радост това е рядкост. Ако започнат да се случват всяка седмица за дълъг период от време тогава вече ще е ненормално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.