Jump to content
BulForum.com

Kakvo stava kade iz4ezna van6nia

Vendettist

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Външния трафик е "Тука има,тука нема".Ама повечето е към "нема".Но това е нещо нормално през последните седмици.Дано да се го оправят тоя проблем окончателно.

Кършиака

Обадих се на съпорта, и ми казаха, че проблемът не е в ЕК, а извън страната - в Унгария.

Това ми напомня едно време /1998/ от ВИЗИО как ми обясниха, че няма нет, защото "ЗАГУБИЛИ САТЕЛИТА НЯКЪДЕ НАД АТЛАНТИКА", "ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ОРБИТА" /?!?!?!?!??!?!/ и се наложи да ходя до офиса и да обяснявам на разни напикани мърльовци че тия приказки не минават пред повече от 15 годишни и Жоро трябваше да изпада в неудобно положение и да се извинява за глупостите им.

Както винаги - ще потърпим, ще почакаме, па ще се оправи

Не знам, ама аз имам външен, макар и малко насран. Като гледам някои от вас май нямат и такъв. Не знам.

никъв външен няма-никъв!

а аз тук вече половин час се потя с разни файъруоли и прочее лайнарщини и рестартирам по един път в минута(то толкова отнема докъто зареди) щото се плаша че пак са ме нюкнали дейба,а то кво се оказало :huh:

На мен пък външния си ми е добре в кичука. Не се оплаквам. :P Явно Унгария поддържа само Кършиака. :D Сигурно има причина за да няма там нет.

И с риск да стана банален, ще кажа: При проблеми, обадете се на съпорта! 63 50 63. :)

баси ... винаги когато ми трябва външен и той винаги е кенеф :angry:

.. по правилата на мърфи както винаги.

аз се мъча тук с един италиански от 30 мин. :blink:

до утре мога и да си сваля едни хави, които са по 10-12 mb :blink:

На мен пък външния си ми е добре в кичука.

да, ама аз нямам ... и разбира се повредата е пак в моя телевизор, както ще побързат да кажат някои

hahah mai taka e stanalo...kva vrazka imat Bulgaria Ungaria i Evrocom? tva ako nqkoi moze da mi go obqsni:) hahaha mozebi satelita e padnal v ungaria i tamo6nite mangali sq ve4e go rezat za staro zelqzo....

Аз се чудя пък каква връзка има Интернета с България... ама сигурно трябва да има някаква :Р

Наистина има проблем в Будапеща по който хората от Пантел работят. Това е Интернет и поради факта, че няма как връзката да минава през две машини и да стига до вас... понякога техническите проблеми са просто неизбежни. Преди време БТК имаха прекъснат кабел в средиземно море май и тогава пак нета беше ужас :) Година-две преди това им се беше развалил core router и няколко дни нета беше трагедия. Хубавото е, че такива проблеми са рядкост.

Така, че имайте малко търпение и да се надяваме, че трасето ще тръгне час по-скоро както си трябва.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...