Vendettist Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Abe hora ot 4as nqmam nikakav van6en net kvo stava dqvolite da go zemat???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Аз пък имам. ПО 1 ДО 4К АКО Е В НАСТРОЕНИЕ ПРЕЗ 5 МИНУТИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Abe hora ot 4as nqmam nikakav van6en net kvo stava dqvolite da go zemat???? <{POST_SNAPBACK}> Mи и аз съм така повече от час....кво да се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Ами аз на гигабит ... аз така Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Няма външен тва е положението , айде джъткайте GTA San Andreas и няма да ви направи впечетление дали го има ли не Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Както се вижда , не е единичен случай , така че ще се оправи скоро надявам се. Аз нямам поне от 2 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Странно, и аз имам подобни проблеми, но това не е съпорта на Евроком или Гигашит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 2 часа нямам вече очаквайте включване Вече има Дата бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Външния трафик е "Тука има,тука нема".Ама повечето е към "нема".Но това е нещо нормално през последните седмици.Дано да се го оправят тоя проблем окончателно. Кършиака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 nadqvam se nqkoi admin da pogledne i dade info...btw kade ziveete dali e raionen problem ili? az ziveq na centera do carkva Sfeta Petka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 nadqvam se nqkoi admin da pogledne i dade info...btw kade ziveete dali e raionen problem ili? az ziveq na centera do carkva Sfeta Petka.... <{POST_SNAPBACK}> И аз съм там, може и да излезнеш прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Обадих се на съпорта, и ми казаха, че проблемът не е в ЕК, а извън страната - в Унгария. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 hahahah nemoga povqrvam Ungaria... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ееее,дейба и кога ще се оправи тая хава??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Сигурно тамошните мангали са резнали оптичния...ха..ха.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Обадих се на съпорта, и ми казаха, че проблемът не е в ЕК, а извън страната - в Унгария. Това ми напомня едно време /1998/ от ВИЗИО как ми обясниха, че няма нет, защото "ЗАГУБИЛИ САТЕЛИТА НЯКЪДЕ НАД АТЛАНТИКА", "ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ОРБИТА" /?!?!?!?!??!?!/ и се наложи да ходя до офиса и да обяснявам на разни напикани мърльовци че тия приказки не минават пред повече от 15 годишни и Жоро трябваше да изпада в неудобно положение и да се извинява за глупостите им. Както винаги - ще потърпим, ще почакаме, па ще се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Не знам, ама аз имам външен, макар и малко насран. Като гледам някои от вас май нямат и такъв. Не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 hahah mai taka e stanalo...kva vrazka imat Bulgaria Ungaria i Evrocom? tva ako nqkoi moze da mi go obqsni:) hahaha mozebi satelita e padnal v ungaria i tamo6nite mangali sq ve4e go rezat za staro zelqzo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Не знам, ама аз имам външен, макар и малко насран. Като гледам някои от вас май нямат и такъв. Не знам. <{POST_SNAPBACK}> никъв външен няма-никъв! а аз тук вече половин час се потя с разни файъруоли и прочее лайнарщини и рестартирам по един път в минута(то толкова отнема докъто зареди) щото се плаша че пак са ме нюкнали дейба,а то кво се оказало Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 На мен пък външния си ми е добре в кичука. Не се оплаквам. Явно Унгария поддържа само Кършиака. Сигурно има причина за да няма там нет. И с риск да стана банален, ще кажа: При проблеми, обадете се на съпорта! 63 50 63. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 баси ... винаги когато ми трябва външен и той винаги е кенеф .. по правилата на мърфи както винаги. аз се мъча тук с един италиански от 30 мин. до утре мога и да си сваля едни хави, които са по 10-12 mb На мен пък външния си ми е добре в кичука. <{POST_SNAPBACK}> да, ама аз нямам ... и разбира се повредата е пак в моя телевизор, както ще побързат да кажат някои Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 hahah mai taka e stanalo...kva vrazka imat Bulgaria Ungaria i Evrocom? tva ako nqkoi moze da mi go obqsni:) hahaha mozebi satelita e padnal v ungaria i tamo6nite mangali sq ve4e go rezat za staro zelqzo.... Аз се чудя пък каква връзка има Интернета с България... ама сигурно трябва да има някаква :Р Наистина има проблем в Будапеща по който хората от Пантел работят. Това е Интернет и поради факта, че няма как връзката да минава през две машини и да стига до вас... понякога техническите проблеми са просто неизбежни. Преди време БТК имаха прекъснат кабел в средиземно море май и тогава пак нета беше ужас Година-две преди това им се беше развалил core router и няколко дни нета беше трагедия. Хубавото е, че такива проблеми са рядкост. Така, че имайте малко търпение и да се надяваме, че трасето ще тръгне час по-скоро както си трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 vsi4ko moze da se o4akva ...kakto kazvat nadezdata umira posledna neta pada parvi...emm ok Dreamer mnoo thx dano do 4as dva se opravi 6ot izdivqvam ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Е, пък ако не се оправи до час или два - и утре е ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 opravi se narode nalazqite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.