vasil088 Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Флъфи, котараче, постни една снимка сега да видим твоето дупе колко изпита струва - може с него и депутат да те направим?!?!? <{POST_SNAPBACK}> R_a_p_t_o_R е прав,понеже голяма реклама си направи като голяма красавица,ай сложи една снимка да та видим кво представляваш. Щото тва криене зад някви аватари е смешно и нищо не говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 R_a_p_t_o_R е прав,понеже голяма реклама си направи като голяма красавица,ай сложи една снимка да та видим кво представляваш. Щото тва криене зад някви аватари е смешно и нищо не говори. <{POST_SNAPBACK}> Naistina smqtam,4e e tupo da se kriq zad nqkakuv avatar,a i mejdudrugoto ne si pravq nikakva reklama,osven 4e sum kazala 4e "van6niq mi vid ne e shoden s tozi na urangutanite".....S udovolstvie bih si slojila snimka,no tuk spodelqm prekaleno li4ni ne6ta,koito po princip ne razkazvam svobodno na horata....Naprimer,Vasile,ako mina pokrai teb,da re4em s moq priqtel i ti znae6 naprimer,4e sum mu izneverqvala,4e go pliuq,znae6 kvo u4a ili kvo mislq za razni ne6ta-tva mai ne e mnogo v moq polza-imenno poradi takiva saobrajeniq ne ka4vam snimka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Naistina smqtam,4e e tupo da se kriq zad nqkakuv avatar,a i mejdudrugoto ne si pravq nikakva reklama,osven 4e sum kazala 4e "van6niq mi vid ne e shoden s tozi na urangutanite".....S udovolstvie bih si slojila snimka,no tuk spodelqm prekaleno li4ni ne6ta,koito po princip ne razkazvam svobodno na horata....Naprimer,Vasile,ako mina pokrai teb,da re4em s moq priqtel i ti znae6 naprimer,4e sum mu izneverqvala,4e go pliuq,znae6 kvo u4a ili kvo mislq za razni ne6ta-tva mai ne e mnogo v moq polza-imenno poradi takiva saobrajeniq ne ka4vam snimka... <{POST_SNAPBACK}> Верно всеки преценява най добре себе си и явно трябва да спръ с нахалството си Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Naistina smqtam,4e e tupo da se kriq zad nqkakuv avatar,a i mejdudrugoto ne si pravq nikakva reklama,osven 4e sum kazala 4e "van6niq mi vid ne e shoden s tozi na urangutanite".....S udovolstvie bih si slojila snimka,no tuk spodelqm prekaleno li4ni ne6ta,koito po princip ne razkazvam svobodno na horata....Naprimer,Vasile,ako mina pokrai teb,da re4em s moq priqtel i ti znae6 naprimer,4e sum mu izneverqvala,4e go pliuq,znae6 kvo u4a ili kvo mislq za razni ne6ta-tva mai ne e mnogo v moq polza-imenno poradi takiva saobrajeniq ne ka4vam snimka... Хехехех - момчета СВОБОДНО! Както виждате девойката си има приятел! Притеснява ме само от тия приказки за изневери и плюене... Флъфи честно - надявах се да не си такова момиче! Кажи ми че приятелят ти минава нормално през вратата без да си удря рогата в касата Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Хехехех - момчета СВОБОДНО! Както виждате девойката си има приятел! Притеснява ме само от тия приказки за изневери и плюене... Флъфи честно - надявах се да не си такова момиче! Кажи ми че приятелят ти минава нормално през вратата без да си удря рогата в касата <{POST_SNAPBACK}> Vsi4ko kazano e po princip.......no davaite po temata-moje bi pomagame na nqkoi v momenta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Моля те миличка не бягай от въпросчето Защо точно това ти дойде наум да кажеш? Логично е да помислят четящите че е истина, евентуално... Според мен нямаш причини да се притесняваш... Аз лично нямам никакви причини да се крия - виж ми профила Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Моля те миличка не бягай от въпросчето Защо точно това ти дойде наум да кажеш? Логично е да помислят четящите че е истина, евентуално... Според мен нямаш причини да се притесняваш... Аз лично нямам никакви причини да се крия - виж ми профила <{POST_SNAPBACK}> Naistina mi doide na akula slu4aino...skoro mai bqh pisala za priqtelq si ne6to.Primeri kolkoto 6tete,a moga da kaja 4e edno momi4e vinagi ima za kakvo da se pritesnqva... Ako priqtelq mi se bluska v kasata na vratata,to tova e 6toto e mnogo visok P.S.Raptore-tva be6e za PM-neka ne zanimavame horata s rogata na moq priqtel...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Няма да ги занимаваме сладурче Аз обаче мисля че за теб става въпрос все пак, не за него едит: и все пак има рога??? хахахахах, много лошо, никак не е хубаво това Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Не знам.. ама всичко зависи от гледната точка и Чаровния е прав че никой нищо не дава даром на този свят. Такъв е живота просто. Разликата е само каква е точно цената. Естествено, че ако една колежка си даде задника, някой ще се възползва от това Принципа е: "моите проблеми си ги решавам сам", тоест цената или ще бъде.. в натура или въпросната колежка ще си седне на дупето и ще си вземе изпита с учене.. То .. по този принцип винаги за всяко нещо има някакви алтернативи, някои от тях не са морални наистина... и точно в стремежа да не вървим по лесния начин се гради развитието на човека. С този пост просто заемам неутрална позиция. ... и все пак се опитайте да го запишете Ще стане шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 хахаха то и в нащо даскало има 1 гърбав педофил Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Баси има ги много такива факани преподаватели в университетите, сещам се веднага за един от ФМИ в ПУ, който по няква случайност съм го засичал с колежки много пъти. Вечер. Женен с две деца, тряяше да му тресна една снимка и да я пратя на жена му Друг случай с тоя - тогава учех инжинерна физика - сяда пича до една колежка ,естествено по-засукана, и други преподаватели и се надъхваха, даже са ме питали има ли си приятел, гали я по крака и говори "Не се притеснявай X, ще си вземеш есента изпита" - бахти нагляра батка и тва го прави пред всички останали студенти на изпита Има един плешив гнусар с брада като на Архимед в ректората на ПУ (някъв физик е) - Милко Матеев - е тоя е ултра изрод, всички жени ДА БЯГАТ от него , супер гнусно парче и вечно с някви колежки (познайте защо), случвало ми се е да го засичам по улиците с някоя женка - а оная да гледа в земята, щото я е срам, и не смее да си вдигне главата, че може да види някой познат За такива траверси - пускане голи по главната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.