Jump to content
BulForum.com

Korupciqta v u4ili6tata i VUZovete...

fluffy

Recommended Posts

Е то за теб не остана един нормален, к`во ся целия университет да изгоним  :devil

Tva be6e adresirano kum damite,koito nqmat shoden vun6en vid s urangotanite,4e pedofilite sa stanali dosta pridir4ivi :angry1 :angry1 :angry1

P.S.Agressive,ti i ti trqbva da vnimava6 4e i leli4kite naposleduk gi e udaril hormona..... :woot Az nqkoi den kato stana daskalica.........rrrrrrrr.........4uvstvam 4e 6te me uvolnqt disciplinarno :bgrin:

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply
Tva be6e adresirano kum damite,koito nqmat shoden vun6en vid s urangotanite,4e pedofilite sa stanali dosta pridir4ivi :angry1  :angry1  :angry1

Знаеш колко много обичам да спорим двамата, но един да ти е крив го приемам, но ти изкара сума народ, че са хормонално " пренатоварени " , което вече ме кара да търся проблема при теб :P :devil

Fluffy, последния ти edit за Чобанов прекали. Това просто не може да е истина. Според мен си въобразяваш или тълкуваш изначално погрешно знаците на мъжете. Ако някой те погледне изпитателно през очилата си, това не означава непременно че иска да врътне райбера зад теб.

Айде за Манчоров как да е. Макар че по мое време Манчоров не беша такъв. Е, и аз не съм гърла де, но това никак не се вписва в профила, който имам за него. Той първо е женен, второ е много амбициозен за кариерата си и трето е пълна тапа.

А ти казваш, че и от гимназията те били преследвали и т.н. Ти трябва да си някаква ослепителна красавица, поне колкото аватара ти. Възползвай се. Ще направиш шеметна кариера във всяка една институция. Така се правят кинти. А ти си тръгнала с някаква филология и даже на асистентите не пускаш.

Ч.А.

Fluffy, последния ти edit за Чобанов прекали. Това просто не може да е истина. Според мен си въобразяваш или тълкуваш изначално погрешно знаците на мъжете. Ако някой те погледне изпитателно през очилата си, това не означава непременно че иска да врътне райбера зад теб.

Айде за Манчоров как да е. Макар че по мое време Манчоров не беша такъв. Е, и аз не съм гърла де, но това никак не се вписва в профила, който имам за него. Той първо е женен, второ е много амбициозен за кариерата си и трето е пълна тапа.

А ти казваш, че и от гимназията те били преследвали и т.н. Ти трябва да си някаква ослепителна красавица, поне колкото аватара ти. Възползвай се. Ще направиш шеметна кариера във всяка една институция. Така се правят кинти. А ти си тръгнала с някаква филология и даже на асистентите не пускаш.

Ч.А.

Sorry-za 4obanov iskah da kaja 4e prosto si e gaden........ne si vaobrazqvam,mili mi 4arovni!Ne znam koga si u4il i dali vse o6te u4i6,no za pove4eto dori i ti si 4uval,a si muj,nali?Za dragiq Man4orov-toi se bil nau4il otskoro-ne znam za realni slu4ai,kazvam kakvo mi se slu4i na men!Znam 4e e s jena i 2 deca......taman se vpisva v profila daje!Perverznici sam sre6tala navsqkade........no za gorespomenatite si e napravo 100% true!

Приятелю много си се заблудил

Дори да има извънсъдебно споразумение, с един по-нагъл адвокат Флъфи може да се усмихне много, а адвокат ще й препоръчам аз.

А ако уважаемата Флъфи се заяде тежко му и горко на "господина" в съдебната зала, а после и извън нея. Най-весело пък ще му е вкъщи ако е женен.

Още нещо - адвокатите на ответната страна не са хора които могат да "накарат" някой да измени иска си.

На какво законово основание ще бъде хипотетичният иск ?

На какво законово основание ще бъде хипотетичният иск ?

Да тъкмо и аз това се чудех?

И незнам дали знаете,че ако осъществите този евентуален запис с неприличното предложение той няма да има никаква доказателствена стойност.Не може да се използва от съда.Може да послужи единствено,за да накараш прокуратурата да ти обърне внимание.

Да тъкмо и аз това се чудех?

И незнам дали знаете,че ако осъществите този евентуален запис с неприличното предложение той няма да има никаква доказателствена стойност.Не може да се използва от съда.Може да послужи единствено,за да накараш прокуратурата да ти обърне внимание.

Тогава ще си закачиш една камерка на ревера и ще го филмираш, това минава за доказателство ;)

Тогава ще си закачиш една камерка на ревера и ще го филмираш, това минава за доказателство  ;)

По американските филми минава само.

корупция?Елате да видите ония педофил по география какви изисквания има за да пише нещо прилично за завършване...... :angry1  Мръсна гад!  :pirate  :P

Ами сложи къса поличка, покажи форми, покани го на някое по - спокойно местенце и му предложи бутилка от брат джони черен етикет с кутия изискани бонбончета и оценката ти е в кърпа вързана.... ;)

Ще сложа изсулени панталони,няма да показвам форми,няма да го каня тоя мазник никъде и ще му предложа отрова 'майната ти' и е дотам  :rolleyes:  :angry1  Ама на теб ти се струва шега работа,ама хич не е!!!Той свикнал да гледа по цял ден момичета из даскалото и айде да иска от всяка по нещо.....да ама не,ей такива 'другари' как ги мразяяяяяяяяя  :angry1

Да не си в лиляната , ох как искам и аз да съм един даскал там, сами ще идвате при батко, ще ви разбия представите за коруцпия. И придобий малко чалга вид, какви са тези рейвърски изпълнения, после защо нямаш хубава оценка, слушай батко ти и ще стигнеш далеч ;)

Искаш да ми кажеш, че видео запис не минава в съда  :confused

Точно така е. Предпазна мярка срещу злоупотреби с видеозапис, тъй като са възможни инсценировки, по принцип. За да го кредитира съдът с доверие, трябва да е изготвен след специално разрешение и по специален законов ред! Малко сложно е за обяснение, но това е положение! За какво мислиш, че подкуп се доказва много трудно?

Точно така е. Предпазна мярка срещу злоупотреби с видеозапис, тъй като са възможни инсценировки, по принцип. За да го кредитира съдът с доверие, трябва да е изготвен след специално разрешение и по специален законов ред! Малко сложно е за обяснение, но това е положение! За какво мислиш, че подкуп се доказва много трудно?

E значи като стана един даскал, немогат да ме барнат дори и да ме филмират на калъп с ученичката ;)

E значи като стана един даскал, немогат да ме барнат дори и да ме филмират на калъп с ученичката  ;)

По принцип могат, но мнооого трудно само с един любителски запис.Точно това имах предвид, като казах, че ако евентуално се реши да се прави нещо подобно ще е добре да има и подкрепа от някоя медия ;)

Там съм за жалост.....ти ела и ми направи тоя номер и на теб ще се наложи да ти разкажа какво ще искаш и от кой  :P  Не бе,сериозно,не оставям такива намира,тормозя ги много и аз,нека им се връщааааа....батенце  :D

XAXAXAXA koi e daskala be-da ne e Atanasov ili puk Popov.................maleeeeeeeeeee,navremeto si predstavqh Popov s kojeni pra6ki i kam6ik :woot Toq be6e mnogo ineteresen individ.....Kak sa nenormalnicite tam?

XAXAXAXA koi e daskala be-da ne e Atanasov ili puk Popov.................maleeeeeeeeeee,navremeto si predstavqh Popov s kojeni pra6ki i kam6ik :woot Toq be6e mnogo ineteresen individ.....Kak sa nenormalnicite tam?

Имаш супер издрънчано съзнание, после що те преследвали и ти правели намеци :P

И аз вече взех да се съмнявам кой е виновния... :woot  :woot  :woot

Eми извинявай ама мацка дето си представя даскала си с кожени прашки и камшик не е от най-нормалните :wacko: , сигурно нашето флуфи е пълно чикименто в тиквата ;)

Имаш супер издрънчано съзнание, после що те преследвали и ти правели намеци  :P

Eeeeeeeeeeee stiga beeeeeeeee :unsure: Tva be6e predi baq godinki.......puk i togava6nata himi4ka si predstavqh po pra6ki i edin den tq vze ta se zakle6ti pod biuroto i si gi pokaza......Teq ne6ta sa v ramkite na 6egata,a i mi be6e sme6no 6toto gospodin Popov,kogato ni vidq za pruv put klasa se predstavi s dumite"kazvam se Edi-koi-si Popov i..........momi4eta,jenen sum da znaete"

Eми извинявай ама мацка дето си представя даскала си с кожени прашки и камшик не е от най-нормалните  :wacko: , сигурно нашето флуфи е пълно чикименто в тиквата  ;)

Eeeeeee,Agressive,tva be6e grubo!Az moje i Parvanov da si predstavqm po no6tnica,no tva ne zna4i,4e hodq da se vra na gorespomenatite 4i4kovci!!!Vie pak obru6tate vsi4ko na maitap-temata e malko po-seriozni4ka!

Eeeeeee,Agressive,tva be6e grubo!Az moje i Parvanov da si predstavqm po no6tnica,no tva ne zna4i,4e hodq da se vra na gorespomenatite 4i4kovci!!!Vie pak obru6tate vsi4ko na maitap-temata e malko po-seriozni4ka!

Ех що не съм ти един даскал да видиш ти майтап, нали всичко е минало благополучно, не им обръщай внимание карай напред, взимаш дипломата и им казваш едно fuck off. Мъжко момиче си карай напред, без да се обръщаш назад :D :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...