RaptoR Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 В нашето мило родно образование ситуацията е много пипкава.Ако искате да се оттървете от въпросния досадник ще е добре да запишете разговора,да се съберете всички потърпевши и да отидете в инспектората или "Господари на ефира".Боя също е решение,но само ако преподавателя е с по-лабилна психика. Детски приказки! Със записа се отива в прокоратурата и аз лично ще помогна на момичето да го направи ако успее да го запише, зщото имам позиции там Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ДОбре де, поправи ме ако греша, но нали всичките преподаватели са си плюли в устите и евентуално ако го запишат и дадат записа в прокуратурата, тръгне дело, ами нали през годините докато се точи делото момичето няма да завърши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Въобще не се тревожи за това - ще завърши с отличие и няма никой да посмее да се яде с нея даже. Въпросът е да се изпълни упражнението правилно. По-горе споменах, че вече има уволнени по този повод - и то сериозен тормоз и преследване даже, сега да не разказвам тук подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Това наистина е добро да запише разговора, но много неща могат да се объркат... fluffy един здрав тупаник ще помогне - примерно ако се раздели с няколко зъба и чурка известно време кръв, ама най-силно действие би имало ако имаш някой приятел да му опре един пистолет в челото някоя вечер и ефекта ще е мигновен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Да, по филмите може и да е мигновен, тук най-много да се озлоби и да съдере кожите после на всички, или пък да осъди извършителя/поръчителя. Има такъв случай, до колкото знам в УХТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 1. Наистина действа 2. Ако се направи както трябва шанса да го намерят и осъдят е 0.00000000000000000001 % 3.Станах свидетел на сцена как заплашват човек с пистолет по-средата на улицата, по обяд на 100-200 метра от районното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Е не съм казал , че няма такива работи, стават всеки ден, но обикновено хората, които ги правят са или недосегаеми, или близо до това. Действа в зависимост от човека. Има хора, които ще се стреснат, има и такива, при които ефекта е обратен. А ще ми обясниш ли как се прави както трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Iskam samo da poqnq,4e ni6to ne se e slu4ilo... <{POST_SNAPBACK}> Евалла!Само така, аман от педофили, компексари и сякфи други гадове! Днес бях в ПУ на етажа на ректорите и деканите - имаха някакво събрание, а аз чаках деканката на нашия факултет около 2 часа, но това е друга тема... Та седя си аз най-кротоко и възпитано, а по коридорите щъкат сякфи бастуни и се готвят за събранието.По едно време минават 2 момичета (търсеха някоя от инспекторките, но явно бяха объркали етажа ) и в тоя момент излиза единият от заместник-ректорите (няма да споменавам имена).Тоя като впи един поглед в поличката на едното момиче, като го почна да го прегръща, с въпроса дали може да й помогне... Идеше ми да скоча и да му Беше толкова просташко, че просто нямам думи...Гаджетата наистина бяха много готини, (определено ми мина през ума да ги водя на кафе, но трябваше да чакам деканката ), но това не оправдава, поведението на гореспоменатия човек, който можеше да й бъде баща. @fluffy, ако питаш мен тоя нещастник си е направо за "Господари на ефира" и една скрита камера Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Ами за предпочитане да е много тъмно, жертвата да види колкото се може по малко от своя "нападател", и да се говори без имена тъй като от това което прочетох по-горе "тулумбестия чичко" е правил такова предложения и на други момичета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 @fluffy, ако питаш мен тоя педал си е направо за Господари на ефира и една скрита камера <{POST_SNAPBACK}> ЕЙЙЙЙЙй напълно съм съгласен с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 само като чета постовете и ми става гадно. По-скоро го записвайте тоя изрод защото аман вече от такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Пак ще кажа че това са глупости Не е нужно Басилев и Рачков да се правят на интересни за да стане нещо - освен ако Флъфи не иска да се гледа по телевизията Предложението ми пак казвам е ПРИМЕРНО. Гарантирам че ще има успех. Оттам нататък всичко са разсъждения по картинка. Другият вариант както казах е стискаш зъби, подминаваш и се бориш да си изкараш оценката както си му е редът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Пак ще кажа че това са глупости Не е нужно Басилев и Рачков да се правят на интересни за да стане нещо - освен ако Флъфи не иска да се гледа по телевизията Предложението ми пак казвам е ПРИМЕРНО. Гарантирам че ще има успех. Оттам нататък всичко са разсъждения по картинка. Другият вариант както казах е стискаш зъби, подминаваш и се бориш да си изкараш оценката както си му е редът <{POST_SNAPBACK}> Без намесата на някой виншен фактор (били то електронно или печатно издание) нищо няма да стане.От инспектората ГАРАНТИРАМ, че никой, ама никой няма да обърне внимание, а в прокуратурата ще се намесят адвокатите му и ще почнат да предлагат какво ли не само и само да се потули случая и да не се разлайват кучетата, след това fluffy ще си го отнесе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Какче, айде казвай кой е, че ние от випуск '96 вече изгоряхме от любопитство! Ч.А. /Българска и Английска Филология/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Без намесата на някой виншен фактор (били то електронно или печатно издание) нищо няма да стане.От инспектората ГАРАНТИРАМ, че никой, ама никой няма да обърне внимание, а в прокуратурата ще се намесят адвокатите му и ще почнат да предлагат какво ли не само и само да се потули случая и да не се разлайват кучетата, след това fluffy ще си го отнесе. Ще сложиш ли 100 лева на масата като залог? Аз ти казвам че ще стане. Както казах поемам лично ангажимент да помогна на момичето - да кажем че в прокуратурата имам връзки При доказване на подобна ситуация, а тя може да се докаже, даже няма да му изслушат адвокатите, дето 100% ги няма, освен ако не е редовен клиент там. Влез в съда, прекарай няколко дела на свой гръб, и тогава ми обяснявай кой на кого обръща внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
botev72 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 И аз изгарям от любопитство кой е? А и не виждам защо човек трябва да си мълчи, още повече че тук всички са анонимни. Випуск '96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Сапарев беше рекордьор по направени неприлични предположения! Коцкар от класа! Добре, че не е ректор вече! Сегашният не го знам каква стока е! <{POST_SNAPBACK}> А стига бе! Имам изпит при него утре..... Мъкаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Иначе в ПУ просто почти няма студент от женски пол , който да не е бил подложен на сексуален тормоз.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Ще сложиш ли 100 лева на масата като залог? Аз ти казвам че ще стане. Както казах поемам лично ангажимент да помогна на момичето - да кажем че в прокуратурата имам връзки При доказване на подобна ситуация, а тя може да се докаже, даже няма да му изслушат адвокатите, дето 100% ги няма, освен ако не е редовен клиент там. Влез в съда, прекарай няколко дела на свой гръб, и тогава ми обяснявай кой на кого обръща внимание <{POST_SNAPBACK}> Първо на залога съм навит, но както казваш ти - без медии! Не съм казал, че в прокуратурата никой няма да обърне внимание, а че адвокатите на въпросния преподавател ще направят всичко възможно да я накарат (принудят) да си промени показанията, за да "не се опетнява доброто име на техния клиент..." @juji - ами грешката е във Вас, че ги търпите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Първо на залога съм навит, но както казваш ти - без медии!Не съм казал, че в прокуратурата никой няма да обърне внимание, а че адвокатите на въпросния преподавател ще направят всичко възможно да я накарат (принудят) да си промени показанията, за да "не се опетнява доброто име на техния клиент..." Приятелю много си се заблудил Дори да има извънсъдебно споразумение, с един по-нагъл адвокат Флъфи може да се усмихне много, а адвокат ще й препоръчам аз. А ако уважаемата Флъфи се заяде тежко му и горко на "господина" в съдебната зала, а после и извън нея. Най-весело пък ще му е вкъщи ако е женен. Още нещо - адвокатите на ответната страна не са хора които могат да "накарат" някой да измени иска си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Момчета, стига сте я подкрепяли тази третокурсничка. Нали и вие ще станете на 45 и като си поискате от някоя гърла, ще ви викат "толуб" и ще ви дават на прокурор. Я се стегнета малко. Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Още нещо - адвокатите на ответната страна не са хора които могат да "накарат" някой да измени иска си. <{POST_SNAPBACK}> Да ти кажа незнам - могат да направят някои предложения, на които трудно може да се устои И аз лично познавам някои доста добри адвокати, подходящи за случаи от този тип.Може да имаме общи познати И няма да е лошо да изчакаме реакцията на fluffy, защото да не си останем само с надъхването @charovni - ако стигна до там, ще ида при някоя кака и ще си платя като пич, а няма да притискам и да притеснявам студентки и ученички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Прав си - нека изчакаме Флъфи Все пак всичко от нея зависи Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Момчета, стига сте я подкрепяли тази третокурсничка. Нали и вие ще станете на 45 и като си поискате от някоя гърла, ще ви викат "толуб" и ще ви дават на прокурор. Я се стегнета малко. Ч.А. <{POST_SNAPBACK}> Ами може и да си прав.Се пак е опитал човека ама не е бил нагъл и да продължи да нахалства,ако съм разбрал правилно.Единствено ако се превърне в тормоз,тогава трябва да се вземат мерки.Нека не се прибързва според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 Specialno vaprosniq gospodin podava predlojeniqta si savsem tunko.........ne kato Saparev,Juji-vnimavai.......Toi ne me e zatvoril v kabineta si i ne mi e vdignal polata,naprimer-reakciq nqma!Prosto iskam da e v podkrepa na hora,na koito tova im se slu4va ili im se e slu4valo!Men o6te ot gimnaziqta me gonqt takiva predlojeniq,no kakto kazah na men ne mi puka,za6toto imam vazmojnost da smenq VUZa ili puk daskaloto(predi)NO kakvo stava s tezi,koito ne mogat? Specialnostta e Angl.filologiq,a daskala e MAN4OROV,koito go znae-da e na6trek,v nikakuv slu4ai da ne slaga pola,ili bluza s dekolte.....ako moje da znae vsi4ko za izpita i taka natatuk.....pak kazvam TOI NE E OT OTQVLENITE KOCKARI kato nqkoi......sa6to taka ne si korespondiraite s Jenkins-nego sa6to go e udaril hormona,Radev sa6to ne e za predpo4itane........hmmmmmmm za drug v momenta ne se se6tam,no malko li sa?A...........mislq 4e s nqkoi ot daskalite po fizi4esko sa6to ima6e problem.....ne znam koi to4no.....4obanov sa6to ne si popliuva-toi si e prosto gaden.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Е то за теб не остана един нормален, к`во ся целия университет да изгоним Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.