Jump to content
BulForum.com

Korupciqta v u4ili6tata i VUZovete...

fluffy

Recommended Posts

Poneje dnes polu4ih porednoto neprili4no predlojenie za da si vzema izpita,mi stana interesno dali ste stavali jertva na podoben tip iznudvane.Sa6to taka mi e interesno dali znaete kak TO4NO se procedira v takiva slu4ai....

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply
Poneje dnes polu4ih porednoto neprili4no predlojenie za da si vzema izpita,mi stana interesno dali ste stavali jertva na podoben tip iznudvane.Sa6to taka mi e interesno dali znaete kak TO4NO se procedira v takiva slu4ai....

Kинти ли ти искаха или нещо друго :confused :P

Mi NEPRILI4NO be6e predlojeniiceto :angry1

Брей дай снимка да видим за какво става въпрос ;) , иначе да ме изнудват трудно :bgrin: , аз доброволно ходих да си плащам някой и друг изпит, даже и ценоразпис ще ти дам, просто за времето което щях да изгубя да чета щях да изкарам повече кинти.

П.С Абе тия в Пу много пропаднали ... хахахха :devil

Тези,които ти правят такива предложения са някакви комплексари.Задръстеняци,които не са пипали млада плът от...На такива трябва да ми се отговаря "Не съм на такова ниво".

Mi NEPRILI4NO be6e predlojeniiceto :angry1

Къде учиш ?

Аз лично съм виждал как една асистентка от техническия събираше пари от някакви четвъртокурсници покраи изпита по Висша Математика 4.

Не съм сто процента сигурен.. но се въртяха някакви двадесетолевки :) Предполагам не са били за кафе. :devil

Къде учиш ?

Аз лично съм виждал как една асистентка от техническия събираше пари от някакви четвъртокурсници покраи изпита по Висша Математика 4.

Не съм сто процента сигурен.. но се въртяха някакви двадесетолевки :) Предполагам не са били за кафе.  :devil

За учебници колега и помощни материали ти пък :P :D

Тези,които ти правят такива предложения са някакви комплексари.Задръстеняци,които не са пипали млада плът от...На такива трябва да ми се отговаря "Не съм на такова ниво".

principno ako e po temata sam saglasen ama ako govori6 za vseki 4ovek koito napravi mrasno predlojenie na momi4e ili bilo to na maj dori e kompleksar si qko v gre6ka v slu4aq mrasnoto predlojenie e bilo adski grozno i tapo ama primerno vqrvam i na tebe ti se e slu4avalo da napravi6 mrasno predlojenie na nqkoe momi4e il itam kvoto i da e ? ili ne si go napravil za6toto ne si kompleksar...

principno ako e po temata sam saglasen ama ako govori6 za vseki 4ovek koito napravi mrasno predlojenie na momi4e ili bilo to na maj dori e kompleksar si qko v gre6ka v slu4aq mrasnoto predlojenie e bilo adski grozno i tapo ama primerno vqrvam i na tebe ti se e slu4avalo da napravi6 mrasno predlojenie na nqkoe momi4e il itam kvoto i da e ? ili ne si go napravil za6toto ne si kompleksar...

Pi4,qvno ne si razbral-edin tulup mi napravi "mrusno predlojenie" za da si vzema izpita!Ne vijdam kade mi e gre6kata........ :confused :confused :confused I sam MOMI4EEEEEEEEEEE

@zlobil : е.. зависи за каква класа момичета става въпорс.

e principno da zavisi ama i na mene mi se e slu4valo dosta 4esto primerno v diskotekata kato opana 5-6 vodki da naprava nqkvo mrasno predlojenie bilo to na momi4e ot moqta kompaniq ili na momi4e koeto edva poznavam i smeq da tvarda 4e ne sam kompleksar .

a ina4e po temata tva e qko tapo neznam kak si se po4uvstvala sled tova predlojenie...... no predpolagam 4e e gadno

Pi4,qvno ne si razbral-edin tulup mi napravi "mrusno predlojenie" za da si vzema izpita!Ne vijdam kade mi e gre6kata........ :confused  :confused  :confused I sam MOMI4EEEEEEEEEEE

ne kazvam 4e si sgre6ila dori ne sam otpravil nito 1 duma kam tebe prosto iskax da razbera po kakav na4in go izmisli tova tankis .ina4e razbiram 4e si bqsna i az sa6to bix otka4il ama na men edva li 6te mi napravi toq "tulup" takova predlojenie 6toto 6te padne nai-malko 3-4 pati ot katedrata dokato uspee da si dovar6i predlojenieto problema e 4e naistina ne moje6 da napravi6 ni6to..... i molq pro4eti parvo kakvo sam napisal dobre pomisli nad nego i razberi kakvo to4no sam iskal da kaja :P

Pi4,qvno ne si razbral-edin tulup mi napravi "mrusno predlojenie" za da si vzema izpita!Ne vijdam kade mi e gre6kata........ :confused  :confused  :confused I sam MOMI4EEEEEEEEEEE

Стига нерви бе душко, в общи линии нищо неможеш да направиш, освен да го причакате зад някой тъмен ъгъл и да му приложите ъгловата теория :P :D

Ами fluffi аз мисля че нямаше нужда да питаш тук във форума какво се прави в такива случаи защото почти никой няма да ти отговори компетенто.Само дето ще съжаляваш че си споделила на толкова много хора.Според мен трябва дъ се съберем наколко човека да го изчакаме някъде и да му търтрим един бой въпреки че не това е начина.Обаче другия път ще си помисли преди да пробва пак.

Flufy кажи за кой университет става въпрос?

В УХТ съм чувал, че един ръководител на дипломен проект е преспал със дипломантката си. А момичето е имало сериозно гадже от незнам си колко години. Казал й че ако някога иска да се дипломира от този ВУЗ трябва да се прежали...

Аз лично много се възмутих от тази история понеже приятелката ми учи в УХТ, успокоиха ме, че педерасчето не е от нейната катедра и няма да има проблеми от ткова естество. Няма значение, според мен такъв човек няма място във ВУЗ, така и не можах да го науча кой е и много ме е яд.

В твоя случай съм съгласен да се пребие човекът направил неприличното предложение, но това според мен е първично действие със здравословни последици които ще отминат и няма да се разчуе историята. Най -много да кажат "набили са човека понеже е много добър преподавател и си държи на предмета,не пуска лесно". По-добре е да му спретнете нещо, което след това да разберат и колегите и приятелите му що за човек е. Например използвай помощта на някоя телевизионна медия...Мисля,че рабра какво имам в предвид.

Ако мога да ти бъда полезен с нещо,казвай :punk Аз съм с теб.(мисля,че приятелката ми също)

Какво да ти кажа мойто момиче, тъжно е но не се изненадвам.

Кажи ми каква специалност си за да се ориентирам в положението.

Като цяло нищо не можеш да направиш, тъй като нямаш никакви доказателства налице /предполагам/ и ако си отвориш устата всичко ще се обърне срещу теб.

Едно е ясно още от времето, когато аз бях в ПУ - ако си красиво момиче, предизвикателно облечено, специалност някоя филология или педагогика /примерно/ шансът ти да получиш покана е доста засилен.

Собственото ми гадже по онова време даже го сваляше един "езиковед" дето се размина на косъм от болница.

Основна директива сега е да си вземеш изпита - не показвай гняв и възмущение, да не се явяваш 4-5 пъти. Подминавай ги тези неща с усмивка - долни са, но ги има навсякъде. Да не казвам сега публично тук колко 2-ки са поправени на студентки от ВИХВП примерно, без да бъдат въобще притеснявани момичетата - те сами искат така да си вземат изпита... Но това е друга тема.

НАй-важното е да запазиш самообладание докато мине този период и си вземеш изпита. Не бъди груба, не докладвай никъде - ще сбъркаш.

Ако продължи да те тормози и имаш по-модерно телефонче или диктофонче запиши разговора и ще имаш 6 веднага. А ако искаш може и да осъдиш нахалника. Имахме случай с уволнен за злоупотреби от този род, но историята там е друга...

Засега стискай зъби, учи здраво и си вземи изпита.

Успех

Сапарев беше рекордьор по направени неприлични предположения! Коцкар от класа! Добре, че не е ректор вече! Сегашният не го знам каква стока е!

To да беше само в ПУ здраве му кажи. Навсякъде е така. Аз съм в ТУ тук, дали пари, дали ще си харесат някоя колежка...все нещо ще има. Също една моя приятелка от ТУ София каза, че един много настоявал да "погожорят на саме в кабинета му" за оценката от изпита и :sick

Сега е на поправка момичето :angry1

Според мен има начини да се спрат тия неща, щото един като изгори и другите ще се сепнат :rolleyes: (поне така се надявам)

Във ВИХВП имаше преди много готини анкети. Анонимни! Всеки си пише каквото си иска и някой си казваха, че са си купували изпит. И така изгоря един...Щото айде един ще излъже в анкетата, двама да излъжат, ама 100 човека... :wacko:

Та така. Трябва да се намери една с повечко кураж и....

В кръга на шегата:

Флъфи, може да ходиш със забрадка на изпитите. Пък ако не...то да си неустоимо хубава :rolleyes: има и негативни страни (предполагам) B)

Iskam samo da poqnq,4e ni6to ne se e slu4ilo-"4oveka" prosto mi predloji,no ne be6e ot po nastupatelnite kato Saparev :angry1 A i da be6e se napravil na po-uporit,6te6e da qde golqm boi...mene hi4 ne me gree-ako nqkoi den oba4e se poqvi po-seriozen kandidat,6te mu razgonq familiqta.Razpitvam prosto 6toto znam 4e mnogo ot horata(po-specialno momi4etata)raz4itat na tova obrazovanie i durjat da se diplomirat na vsqka cena,i se poqvqvat razni tolumbesti 4i4kovci i..... :angry1 Mnogo me e qd!Az sum v PU ,no tva e tendenciq navsqkade!Dneska toq ni sabra 4 momi4eta po-hubavki i vze da si predlaga uslugite.........

Tva s anketite oba4e e qko........moje i nii da se probvame......

Анонимните анкети мила нямат никаква правна стойност и отшумяват бързо.

Казах ти - по-добре се обърни към технологията. Ако пак ви събере или викне една от вас - опитайте се да запишете разговора, никак не е трудно, а ефектът ще е поразителен, повярвай ми.

Друг начин според мен не съществува, освен залавяне на местопрестъплението.

Ами така е, навсякъде го има това, пари за да влезнеш , за да го изкараш, за да се дипломираш...Или ако не пари- другото. Приятелката ми догодина ще учи в ПУ сигурно и не ми се мисли какво ще го правя първия, който и направи такова предложение. А моя съвет е просто да го подминеш с усмивка, да си научиш хубаво и да си го вземеш изпита, не вярвам да вземе да те къса, защото си му отказала (просто много други няма да му откажат, затова ) Няма смисъл да се занимаваш и да вървиш срещу себе си, най-много да не завършиш.

В нашето мило родно образование ситуацията е много пипкава.Ако искате да се оттървете от въпросния досадник ще е добре да запишете разговора,да се съберете всички потърпевши и да отидете в инспектората или "Господари на ефира".Боя също е решение,но само ако преподавателя е с по-лабилна психика.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...