Jump to content
BulForum.com

любовница или съпруга?

Чия роля е по-добра?  

191 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

3 дена ли?!?! Я погледни датата на първия пост - почти годинка ще напарави тоя топик...

Иначе, да, от изневярата боли, още повече, когато обичаш този човек. Но не ме боли, от това, че не съм изневерил първи. Всеки да си носи кръста и да се спасява, както намери за добре. Няма иделани хора...

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

@mobo,няма да те нападам,като се спреш и ги погледнеш отсрани 2 фронта си е така!но,да ми казваш,че си намирам оправдания за пред мен си...не мога да се съглася :angry:

изобщо не ми и трябавт опрадвания/гъзове ;) правя,квото ми е на сърце и не се притеснявам,че някой ще "пострада" от постъпките ми!всеки се спасява както си знае,а на който не му понася-той се изнася ;) да и стига сте драматизирали-all of us! :excl:

за пореден път-лафим си ей така,да си убиваме времето :) ,ама на мен вече ми е време да отида да си запиша поредната изневяра :devil

А ти какво засягаш семейното ми бъдеще? сватовница ли си или бракоразводен адвокат?

По твое разбиране ти просто си намерила любовта на живота си и в скоро време ще се жените.

Нормално е да не ми отговориш по друг начин при положение, че въпросите са ти крайно неудобни.

Колкото за годините и какво общо имат, проста аритметика, но какво ли да ти говоря изобщо...

Крис Рок много правилно го е казал: "невъзможно е да се спори с жена. Жените не позволяват на нещо толкова незначително като логиката да ги спира в един спор." Те просто спорят, докато мъжът се измори да им обяснява по всевъзможни начини какво иска да каже.

По професия съм бракоразводен адвокат, а хобито ми е сватовница. ;)

Аз поне ти отговарям каква съм. :woot

И се радвам, че най-накрая си разбрал аз кво съм намерила и кво ще правя скоро време. ;)

И пак ще намеся годините и ще кажа, че тия на твойте години са по-зле и от моя набор.

:D

Айде със здраве, и не ми отговаряй, щото няма смисъл.

Нали знаеш кво е казал Крис Рок :D

Еееее не е честно пък!!! Тъкмо си харесам някоя темичка, в която всички яростно се плюят и храчат (в повечето случаи срещу вятъра) и се появи някой "сериозен" и вземе темата насериозно. Опорочи ми се цялото забавление. Мобо, твърдо ти забранявам да пишеш в тази и още няколко много сладки темички :P Поне не и сериозно, моля те, толкова малко неща ме забавляват вече :)

Еееее не е честно пък!!! Тъкмо си харесам някоя темичка, в която всички яростно се плюят и храчат (в повечето случаи срещу вятъра) и се появи някой "сериозен" и вземе темата насериозно. Опорочи ми се цялото забавление. Мобо, твърдо ти забранявам да пишеш в тази и още няколко много сладки темички :P Поне не и сериозно, моля те, толкова малко неща ме забавляват вече :)

ако бях подходил сериозно вече щяхте да ме съдите, не просто да ми се цупите. ам акат не щете, аз няма да си играя с вас пък!

Браво на Пеканата. Много си пекана, верно. Отговаряш си с иронията просто да запишеш отговор, а в същност не каза нищо, нито по темата, нито по въпроса който сама повдигна. Женска работа...

И тя милата ще ми каже кой набор от кой бил по зле... тц тц тц. Опази боже, сляпо да прогледа. Това че имаш татуировка и пиърсинг не те прави най-отворената на света. Позволи и на моя набор да е видял нещо от тоя живот. Писнало ми е от 9 нули, дето си мислят, че като са правили секс на 13 и пият алкохол, света им е в краката.

Толкова компетентна от малка, ми ти като пораснеш, ще вземеш да направиш нещо значимо за човечеството, че то толкова интелигентност в една личност....

Крис Рок много добре знам какво е казал, но аз не се уморявам лесно. Пък и той човека говори за ЖЕНИ. А не за интелигентни момичета в пубертетска възраст. Ти сигурно можеш цялата мъжка част от форума да поемеш върху плещите си в един такъв.... "спор". Но аз освен, че съм издръжлив, обичам и предизвикателствата. Затова давай. Като за начало давай с иронията, виждам, че единствено нея си овладяла. После като всички в такъв един спор можеш да ми търсиш и правописни/пунктуационни грешки в постовете, а накрая, като свършиш с глупостите, може да кажеш нещо и да се защитиш, а не да тичаш по тъча, защото колкото и да тичаш по тоя тъч, игрището е само 120 метра и то все някога ще свърши...

Защото аз си имам приятелка от 2 години, а и Пеканата не е мой тип определено... Нито на външен вид, а за характер изобщо не може да става въпрос. Изчакай да се зароди друг спор, може да ти излезе късмета :)

Изчакай да се зароди друг спор, може да ти излезе късмета :)

:)

Всъщност истината е че си правя харем и си търся любовници и съпруги чрез форума. Предлагам следните условия:

1. afx - 1 брой.

2. 21 инчов телевизор.

3. Обща баня и тоалетна.

4. Хлебарки.

5. WV Golf 2.

Май това са основните щрихи.. :D

Edit: забравих да кажа че в момента съм студент, така че ако може без мадами които кълват само на пари ;)

Май в случая ще се води малко оффтопик да пиша по темата...затова няма много.

Съпруга или любовница....ами ако съпругата си има любовница?! :blink:

И като стана въпрос за изневери...и да не е съвсем съпруга...примерно ако ходя с някого, обаче междувременно спя с момиче за една нощ, смята ли се за изневяра? В случая той няма за какво да се чувства застрашен, защото не съм обърнала резбата, пък и като е с момиче изобщо няма място за сравнение...пак ще продължавам да си ходя с него и всичко да си е както преди

Та исках само да попитам - когато е с друга жена смята ли се за изневяра, погледнато от мъжка гледна точка??

Как съм го написала...да отбележа, че не става въпрос за мен, само давам пример.

И като стана въпрос за изневери...и да не е съвсем съпруга...примерно ако ходя с някого, обаче междувременно спя с момиче за една нощ, смята ли се за изневяра?

Всеки различно би го приел,за мен лично не е изневяра дори не би могло и да ме подразни за разлика от други хора,които съм виждал да го приемат доста трагично, но си е за тяхна сметка разбира се :woot

Съпруга или любовница....ами ако съпругата си има любовница?! :blink:

Кой ти говори за обръщане на резби :) Между другото, ако си ми жена.. и се случи нещо подобно, говори с тази твоя мацка да направим тройка. Така поне ще пазя топли спомени :love както и ще мога да умра щастлив :zzz

offtopic: с тебе кога ще пиинем по биричка?

Offtopic: когато свърши лудницата в даскало, че виж до колко часа уча...

Иначе за обръщането на резбите:

Той:Разрешавам да спиш с нея само ако аз гледам....

(тва за двете момчичета от класа)

много се забавлявам с такива хора, дет си мислят че нещо зависи от тях ;)

Ми на мен ще ми е неприятно, изневярата си е изневяра и тва, че си решила с момиче да изневериш, какви гаранции дава, че утре няма да поискаш с момче? А пък момче да изневери с момче...ако съм момиче, направо ще съм отвратен от тоя пич... :D

w00x, интересно е защо толкова пъти сме се засичали и мълчиш, а в някъв форум се пениш, все едно говориш с някоя 20 годишна, умна, интилегнтна и на твоето ниво? ;)

Тоя въпрос ти го оставям за домашно, щото ми писна да се занимавам с тебе.

п.п- всички, които четоха темата могат да оставят по някой лев за сеира.

w00x, интересно е защо толкова пъти сме се засичали и мълчиш, а в някъв форум се пениш, все едно говориш с някоя 20 годишна, умна, интилегнтна и на твоето ниво? ;)

Тоя въпрос ти го оставям за домашно, щото ми писна да се занимавам с тебе.

И къде по-точно сме се засичали? Ти изобщо знаеш ли как изглеждам? А на твоя въпрос има няколко отговора:

1. не те познавам, а нямам навика да говоря с непознати без причина.

2. бъркаш човека.

И веднага възниква въпроса, защо ти не казваш нищо като се "засичаме"?

И пак ти казвам... бъркаш човека. Просто няма къде да се засечем с теб..

И къде по-точно сме се засичали? Ти изобщо знаеш ли как изглеждам? А на твоя въпрос има няколко отговора:

1. не те познавам, а нямам навика да говоря с непознати без причина.

2. бъркаш човека.

И веднага възниква въпроса, защо ти не казваш нищо като се "засичаме"?

И пак ти казвам... бъркаш човека. Просто няма къде да се засечем с теб..

абе засичайте се и се оправяте. зимайте се и мирясвайте!

повтаряте историята на afx и farrel, т.е. тва шоу сме го гледали и нито един от двамата не е по-умен. зимайте се, нема да ви плащаме.....

повтаряте историята на afx и farrel, т.е. тва шоу сме го гледали и нито един от двамата не е по-умен. зимайте се, нема да ви плащаме.....

Тя много искаше ама ... :D

Иначе благодаря за сравнението - farell ви слага всички в малкия джоб, така че го приемам като комплимент :)

@farell - телената ;)

P.S. w00x и Pechenata са създадени един за друг, според мен. Пари нема - действайте. Ходи ми се на чужда сватба, като държа пред моето място да има табелка с надпис: AFX :love

защо всички така клазват :bgrin: обаче си и вярват на всичкото отгоре,че ша гледат,нали освен и да! :woot

не се приема за изневяра,щото са ни промити мозъците! :wacko:

Ти на това сеир ли му викаш? Аз те мислих за по-ПЕЧЕНА честно казано :laughing: :laughing: :punk

• 2 weeks later...
Ти на това сеир ли му викаш? Аз те мислих за по-ПЕЧЕНА честно казано :laughing: :laughing: :punk

Оставете убавото момиче :) То така затова сме Koch Company Incorporated в този форум :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...