RottenBrain Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ми като цяло всичко е точно, в смисъл че го гледам клипчето, но като "местя" секундите наистина е по-бавно от другите клипчета. Нз, пак ще го сваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Абе вие гласувахте ли за Борис, както ви казах бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Аз вече бях гласувал за теб, така че не мога Допълнително Добавено Kогато си тръгна от срещата, Георги ни каза на всички да гласуваме в темата "мистър уарез ру" за Борето, а.k.а. PSYCHOSIS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 За какво гласуване става дума ако не е тайна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Аз вече бях гласувал за теб, така че не мога <{POST_SNAPBACK}> Теб пък не те питам - ти си ясен. И благодаря...ама айде организирайте се малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Кога ще е следващото събиране или още чакате спомените от последното до изледнеят Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аз не че имам право много на глас, ама ще си кажа - не смятам, че тия срещи трябва да се правят през 2/3/4/68 седмици, за да не си омръзнат хората или да не стават прекалено близки или не знам защо... Та когато искате, аз съм навитак, щото ми беше много гот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Аз не че имам право много на глас, ама ще си кажа - не смятам, че тия срещи трябва да се правят през 2/3/4/68 седмици, за да не си омръзнат хората или да не стават прекалено близки или не знам защо... Та когато искате, аз съм навитак, щото ми беше много гот. <{POST_SNAPBACK}> Споко, big brother (afx) гледа ще е след официалната уарез среща.. тъй като пак ще се видим там с някой от вас. Така че.. стига да не вали.. пак ще се събрем Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Споко, big brother (afx) гледа ще е след официалната уарез среща.. тъй като пак ще се видим там с някой от вас. Така че.. стига да не вали.. пак ще се събрем <{POST_SNAPBACK}> Ние след толкова много срещи направо на изсут ще се научим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ние след толкова много срещи направо на изсут ще се научим <{POST_SNAPBACK}> теб наизуст та знаем така, че е все тая нема страшно да ни са пуашиш уа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Познавам се с доста от членовете на клуба така че да се впиша и аз, ако не е запълнена бройката разбирасе Димитър на 23 годинки не женен и неосъждан (все още ) Завърших ВИХВП сега УХТ Интереси: Метъл, предимно немски (макар че не разбирам и бъкел от него) ;Juventus и доста други неща. Като че ли се чувствам най - добре когато съм сам, но и от добра компания не се отказвам. Снимка на профила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Познавам се с доста от членовете на клуба така че да се впиша и аз, ако не е запълнена бройката разбирасе Димитър на 23 годинки не женен и неосъждан (все още ) Завърших ВИХВП сега УХТ <{POST_SNAPBACK}> Место има .... Па за неосъжданото ... ари не са скатавай, а си признай всички та знаим къф хулиган си и колко пъти са та прибирали на топло ... "Неженен" - браво бе аз деца чакам да имаш, а то с чакането ще си остана .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Завърших ВИХВП сега УХТ <{POST_SNAPBACK}> Каква специалност си завършил? Моля те кажи Биотехнологии, поне да знам, че има завършване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 pyroman - тебе те знаем вече си официално вписан хмм.. ето едно правило: ако някой си хване гадже.. с ритници вън от клуба хаха (във сферата на шегата разбира се) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 хмм.. ето едно правило: ако някой си хване гадже.. с ритници вън от клуба хаха (във сферата на шегата разбира се) <{POST_SNAPBACK}> Е аз к'во, трябва да си отрежа и двете ръце за да остана в клуба?! Казвайте кога ще е следващата среща, че яко ми се простее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Каква специалност си завършил? Моля те кажи Биотехнологии, поне да знам, че има завършване! <{POST_SNAPBACK}> стига с тез биотехнологии бре мой :> хахаха има завършване тази специалност, познавам 4-5 човека дето са я завършили .. познавам и разни докторанти/ки от тази специалност, най-лошото е че на дипломирането заедно с китапа ти дават и жълта книжка.... му-ха-ха-ха. хайде като правите следващата среща да бъде в събота, защото е неделя не мога, пътувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Каква специалност си завършил? Моля те кажи Биотехнологии, поне да знам, че има завършване! <{POST_SNAPBACK}> Топлотехника Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Ияк! Още не съм си я зел! Сори за оффтопика ама не можах да се сдържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 Ияк! Още не съм си я зел! Сори за оффтопика ама не можах да се сдържа. <{POST_SNAPBACK}> Няма страшно, нали все пак сте членове на клуба.. пък и си имаме индекс няма как да се изгубим в морето от офтопик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Предложение. http://www.evrocom.info/invision/index.php...40entry380399 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Някой свободен и с желание за по бира-две има ли? Днес си взех последния изпит, обаче колегите се разотидоха и няма с кой да отпразнувам. Очаквам оферти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз нямам нищо против, още повече, че днес си взех най-трудния изпит...Ама съм на работа до 23:00 И ще съм скапан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Ох.. имам още 2 изпитчета.. поне един да взема.. и сам ще призова всички за алкохолизиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз имам още един.Стискайте палци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Абе тея дрещи небяха ли за оплакване от любовни разорачования и запознанства, щото аз мога и вкъщи да си пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.