Deftur Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Прието! Deftur over & out! ...че трябва да ходя на изпит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Ами няма да е зле да се организираме първо някъде и след това да се замъкнем всички вкупом. <{POST_SNAPBACK}> Ами.. то си пише на топик-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ами.. то си пише на топик-а <{POST_SNAPBACK}> Знам.Но сутринта бях под стрес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 12 дни, 4 месеца...блазе ви...моя си тръгва края на юли и няма да го видя сигурно 1 или повече години. Та през август не ще се напивам, ами направо клуб на Явните Алкохолици ще основа. Дано само си заслужава, щото...ох..какво ли пиша....нищо немога да напиша като пия мамка му... <{POST_SNAPBACK}> Извинявай за прекалено директния и личен въпрос, но ти не си ли женена? Не знам защо, но си мисля, че четох някъде твое мнение и останах с впечатление, че и дете си имаш! Бъркам ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Бъркам ли? <{POST_SNAPBACK}> Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ....Занимавам се и с деца.... Хм...явно е метафора! By the way, Grimjaur, аз те видях на центъра на концерта на ВМРО(Габана,Епизод), но ти нали не ме познаваш - тъпо щеше да е да ти се обадя - най малкото нямаше да се сетиш кой съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ами да се беше обадил - нямаше да ми стане тъпо, споко С мен бяха pyroman и Lord_Gudo И не е метафора - кака Снежко наистина се занимава с деца.Както и аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ся в крайна сметка кой ще идва утре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Аз идвам.Имам нужда да се поразтоваря малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 И аз викам да се включа, белкем няокойЯ ме излъгала Иво Катрафилов на 21 снимка сега съм късокосмест. Интереси: зоология, херпетология, брахология, палеонтология, малко ентомология и орнитология, таксономия, фотография на животни... Лични данни: уча простотии, немога да се занимавам с това което обичам, всички ме мразят (най вече роднините), никога не съм се влюбвал (най-малкото, защото няма в кого). Абе с две думи живота ми е една постоянна депресия с която сме добри приятели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 аз съм out ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 аз съм out ! <{POST_SNAPBACK}> аз пък съм in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 А след пощата къде ходите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 аз пък съм in <{POST_SNAPBACK}> last in first out edit:// шибани икони !!! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 last in first out <{POST_SNAPBACK}> ЛИФО и аз съм го учил Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 If I don't work count me Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Иво Катрафиловна 21 снимка сега съм късокосмест. Интереси: зоология, палеонтология, таксономия, фотография на животни... <{POST_SNAPBACK}> Добре дошъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Добре дошъл. <{POST_SNAPBACK}> Добре заварил Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ся в крайна сметка кой ще идва утре? <{POST_SNAPBACK}> Аз бе, аз ще дойда - айде спирайте тържествата по повод срещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 И така неразбрах, къде ще се ходи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Аз ида заедно с Гримьора и Йозо май ке дойде ... усещам че ша са събирем ама кат гледам коч-компания ша бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 И така неразбрах, къде ще се ходи. <{POST_SNAPBACK}> Вземи прочети някоя от предните страници.. мисля че имаше само едно предложение. ама кат гледам коч-компания ша бъде. <{POST_SNAPBACK}> Е хайде ти пък сега и претенции.. За какво са ти жени бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ша са напиим кат гъзове и после сеир ша става ... дет са вика ще бъде като масовките, но не ми пречи това надявам се да няма толкоз простотия която има по масовките,а да бъдем по-цивилизовани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Е хайде ти пък сега и претенции.. За какво са ти жени бре <{POST_SNAPBACK}> Е,ами добре...аз още се чудех дали да се мерна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 @RiMy_SuN вярно че сме все кавали но не се притеснявай да дойдеш ... официално си поканена (за да няма после оправдания че никой не те е поканил) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.