Antares Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Свир! Тамън съм си в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Ако е петък или събота може и аз да дойда (ако може (а може ли? ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 За да бъде изобщо, трябва да се сберем. Аз нямам много против да се появя и това е точният израз... Вие му мислете...ако има нещо за мислене изобщо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Ако съм в Пловдив и аз ще намина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Обадете се кат се сбирате, серсеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 1, 2006 Author Share Posted May 1, 2006 През седмицата е кофти, а този уикенд е Гергьовден, така че малко криво се получава Петъка лично аз ще изпращам колеги заминаващи за USA на бригада.. (говори Бе че под 400 грама няма да даваме заверки :-D) Неделята.. може би повече хора от вас ще искат да изтрезнеят с бира, така че в рамките на тази седмица това е единствения вариант.. ако не.. по нататъка :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Абе преди няколко дни се засякох с laury75....та той ме набеди за по-сериозен -идеята е да идем да пием по някоя друга бира някоя вечер.К'во ще кажете,младежи и девойки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 За момент си помислих че в момента само аз съм си член на клуба Работата е там че първоначалната цел на клуба (егоистичната: да се запозная с нови хора и официалната: вие а се запознаете едни други) са вече изпълнени. Особено след като разбрах че това е досущ махленски форум в който всеки познава всеки.. което на моменти е малко.. кофти Но тъй като съм либерален шеф винаги подкрепям всеобщото пиене на бира и обсъждане на неща от всякакъв тип. Така че ... само да минат малко изпитите и мооооже да организираме срещичка Stay tuned... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 Избрах ново logo на клуба надявам се да ви хареса.. ако не ви харесва - сори, ама такова е решението на журито в членство: - afx - тва е Ето Ви и останалите номинирани лога, които отпаднаха http://www.decodog.com/inven/doghd/hd25729.jpg http://www.iranian.com/History/June97/Marl...ages/Image4.jpg http://www.oldsoftware.com/cables/9pinmf.jpg http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/im...llsize/9885.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 За момент си помислих че в момента само аз съм си член на клуба Какъв единствен член бре майна? Нали вчера се събрахме главните мембъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Изборът на лого ме устройва. Бирата може би също. Вие кажете, аз ще се пробвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 миии ... тъй както виждам ТЯ - то много липсва....,та викам да дам една ръка ЗА... и отсега казвам ( ЗА КОГОТО ....) - Няма да танцувам!!!!! ПС: за Aphexxxx4oooo ... що на логото и WC не сложи...да се знае , то не всеки обича да гадае мн мн..., а пък кой луд като мен ... символи да търси .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 ПС: за Aphexxxx4oooo ... що на логото и WC не сложи...да се знае Окей айде... easter egg: щракни на логото Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Румянкееее,по несвързано не си говорила никога.Убий ме,но нищо не разбирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 Румянкееее,по несвързано не си говорила никога.Убий ме,но нищо не разбирам. Не е нужно да разбираме жените... трябва просто да ги обичаме и да им се радваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Румянкееее,по несвързано не си говорила никога.Убий ме,но нищо не разбирам. Така ще бъде ... като се забравяме старите дружки.... Их, какиноооо...има време...ше разбереш...,а след това още колко има да разбирааааааш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Вече разбрах,че котките са разгонени-мяучат страхотно под прозореца ми.Остава да разбера и останалите неща.....каквито и да са те Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Не е нужно да разбираме жените... трябва просто да ги обичаме и да им се радваме Ами те за друго нестават Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Ами те за друго нестават Хммм... и тая работа ще я видим....те за какво стават и за какво не... ПС: Стига, Ивански - душичке .... много бързаш BABY ... ! Хич не ме вземай насериозно...сега ми е просто бирено...лигаво...и олиго - всякакво...що можеш да се сетиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 Между другото ще припомня че на 26 Юни се навършва една година от основаването на клуба Би трябвало това да се има предвид на предстоящата среща. Не се точете обаче за този уикенд че някои хора имат все още изпити и е редно да се съобразим с тях... аз по съвместителство също съм от тях но не ми пречи особено... бирата... така че ориентирайте се за следващата седмица моля, за да няма сърдити Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 Този викенд можете мен да ме забравите...имен ден, рожден ден...семейна работа. Иначе 26ти се явява понеделник и аз бих могъл да се навия. Предполагам, че всички ще пискат да е викендско, но така и така ще се виждаме вечерно, може да помислите и за седмично. За мен май няма значение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 И аз нямам против да е през седмицата,но пък имам една идея за часа-нека не е супер рано в 18 или 19,защото просто ще се сварим,а примерно към 20:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Поне... Ей, дърто, пак на едно мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Хайдеде, казвайте кога (само да не е четвъртък). Не че ми е домъчняло за вас, просто искам да се видя с един човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 27, 2006 Share Posted June 27, 2006 Примерно 1 юли?Около 20:30? Страваше въпрос да не е през миналия уикенд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.