Aquila Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Готини, как мина срещата? Началото беше доре, кажете за развръската Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 Готини, как мина срещата? Началото беше доре, кажете за развръската <{POST_SNAPBACK}> Ами.. Пихме бира. Изпратихме (най-сетне) скорпиона за софия-та.. за голяма радост имаше и дамско присъствие от страна на jane_doe, която ни уважи.. за разлика от дамите които бях поканил лично, а не дойдоха.. те си знаят кои са. Следващият път - повече иначе... хм.. ми пихме бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Аз така...малко...пропуснах... Бях там де, ама не баш. Ама ми се обадиха моите хора, с които не се бях виждал отдавна. Другия път ще трябва да съм на линия...ама кой знае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Добре мина пихме бира играхме на зарове ... и накрая си тръгнахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Специално ти Гудо не прави нищо друго освен да си бараш топките и да ми пушиш от цигарите. Базикам са ве не съм за едни цигари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 И да зарибява Jane_Doe ;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 И да зарибява Jane_Doe ;} <{POST_SNAPBACK}> Доста безуспешно обаче. Дори аз щях да се спрявя по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 То на приказки е лесно бе шефе. Я давай да те видим другия път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Абе къде са снимките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Абе къде са снимките? <{POST_SNAPBACK}> Заради мързела на шефа още ги няма Аз съм ги качил само той трябва да направи галерията ама каза че го мързи Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 18, 2005 Author Share Posted September 18, 2005 Заради мързела на шефа още ги няма Аз съм ги качил само той трябва да направи галерията ама каза че го мързи <{POST_SNAPBACK}> Еее.. човек един Heroes не може да направи от вас... След малко като рестартирам под Slackware обещавам да ги кача Едит: готово.. http://alien.dowling.edu/~aph3x/coppermine...ls.php?album=34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Тенкс хора, благодаря много за присъствието ви и поднасям публичните си извинения на Jane_Doe, поолях се с бъзиците май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Пиро добре ли си, гледам на снимката бая си се згънал нещо Незнам защо, но на снимки изглеждам отврат, в огледалото не съм толкова смотан (явно трябва да си сменя огледалото). Съжалявам, че неможах да остана повече, аз губя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Ау направо не издържах като прочетох тая тема - трябва и мене да ме има в протокола Име - Радостина Илиева Егн - ?? На 12.12.2005г. ще навърша 16 Снимка- това на аватара съм аз Нещо за мене - уча фризьорство, ама тая професия изобщо не ме влече, проклети да са майка ми и баща ми ( не в буквалния смисъл ), задето ме набутаха в такава паралелка, много говоря, много пуша, и малко пия.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Шефа на клуба нещо е banned. Май ще Ви е необходим нов организатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Шефа на клуба нещо е banned. Май ще Ви е необходим нов организатор. Мда ... баннат е перманентно за нов организатор не знам дали ще искате да има то въобще дали ще има кой да дойде на тез срещи ? Ако има хора аз съм съгласен да стана организатор ... ако има и друг желаещ да пише и да се пусне едно гласуване кой да изберат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Оф, заради модераторите на евроком ни излиза лошо име на модераторите като цяло... Баш апчих за к'во са го разкарали?! Малее... ужас народе, оставих тоя форум за 1 месец и глей к'во става... Иначе събирате ли се още?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Оф, заради модераторите на евроком ни излиза лошо име на модераторите като цяло... Баш апчих за к'во са го разкарали?! Малее... ужас народе, оставих тоя форум за 1 месец и глей к'во става... Иначе събирате ли се още?? Абе има за кво ... който и друг да го беше направил туй едва ли щеше да му се размине без бан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Аз съм за Гудо да е баш бабаита.А иначе Пешо - недей така.Има и къде по-калпави модератори от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Ау направо не издържах като прочетох тая тема - трябва и мене да ме има в протокола Име - Радостина Илиева Егн - ?? На 12.12.2005г. ще навърша 16 Снимка- това на аватара съм аз Нещо за мене - уча фризьорство, ама тая професия изобщо не ме влече, проклети да са майка ми и баща ми ( не в буквалния смисъл ), задето ме набутаха в такава паралелка, много говоря, много пуша, и малко пия.. Въпроса девойко е какво пушиш Дали е това което трябва или се тровиш като сички нас с никотин ! EDIT : не че аз не съм един от най-големите почитатели на другото и на още много неща, ама неска направих някав хибрид между 3 ХЕ(химични елемента) и цял ден говора и пиша простотии(даже и мисля простотии).А като се сетя и че събота съм на парти,за кво изтрещяване ще става въпрос...ама само бомбонки!!!!!!! EDIT 2 : сега видях, че съм възродил една доста стара и забравена тема, общо взето се чувствам от една страна горд с себеси ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Темата е отключена?! Това да не е намек да се събираме Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Не знам...но честно казано няма да ви отказвам много настоятелно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Ам тя темата беше затворена по искане на "Шефа" и после по негово такова отключена преди да му сложат бан.От тогава има няколко месеца си е отключена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Ми аре да се съде...опа да се съберем!И да пийнем по чайче, биричка, коняче, ром, водка или там каквото лочи вся осталная сволоч Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 27, 2006 Author Share Posted April 27, 2006 Хмм.. явно клубчето не може да просъществува много без мен... Дълго мислех какво да пиша тук, затова просто ще предложа.. ако все още някой има желание за бирени срещи с цел - културни разговори и след това.. мокри сънища породени от красотата и обаянието на съфорумничките (все пак сме с ratio 10:1 в полза на пръчовете) .... (много дълго стана това изречение.. (с много скоби..)) ... да "свирне" в темата, за да се преброим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.