afx Posted September 10, 2005 Author Share Posted September 10, 2005 Аз сигурно ще закъснея! Предполагам че ще сте на обичайното място в Рахата, нали? Значи направо там! <{POST_SNAPBACK}> Ами.. оказа се че срещата ни съвпада със официалната.. така че ако искате да не се бутаме.. може да измислим някоя друга кръчма.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Мене така и няма да ме видите Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 10, 2005 Author Share Posted September 10, 2005 Мене така и няма да ме видите <{POST_SNAPBACK}> Ако не дойдеш, наистина няма да те видим. За това - ела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Ако не дойдеш, наистина няма да те видим. За това - ела. <{POST_SNAPBACK}> Физически ми е невъзможно, а и се подготвям психически за скорошната интервенция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 10, 2005 Author Share Posted September 10, 2005 Ако някой случайно смята да закъснее.. има половин час да ми прати телефона си на PM за да го предупредя ако случайно не сме на Рахата edit: Time's up Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Ами.. мина и тази среща, беше на ниво.. хареса ми - който не дойде, може само да съжелява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Добре, аз ще съжалявам, обещавам Утре специално от 2 до 4 това ще правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Абе, hypocricy - земи отвори клуб "хитрите лисици" или нещо от сорта - за псевдо-остроумните хитри лисици. Да си леете липсата на остроумие там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 The pig is back alive and kickin'... Я разкажете за последния път, че мене ме нямаше у Булхарско... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Абе, hypocricy - земи отвори клуб "хитрите лисици" или нещо от сорта - за псевдо-остроумните хитри лисици. Да си леете липсата на остроумие там... <{POST_SNAPBACK}> Що бе...на моменти е наистина забавен с оттенъци на злокобност. Кефи. Пък и постовете му са кратки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Touche! Жоро, срещата беше на завидно ниво. Смях и положителни емоции - в промишлени количества. За следващата събота ми се ще да направим една последна (поне за мен) среща, че след това до отлитането ми за Шопия няма да имам възможност, а не знам кога ще се върна, кога ще имам възможност, пък и там едва ли поне за месец-два ще имам комп/нет. (Тамън някои охлюви да си починат от мен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 За следващата събота ми се ще да направим една последна (поне за мен) среща <{POST_SNAPBACK}> Щом е за теб.. винаги. Ще го измислим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Хайде, измислете нещо, с вас съм... досега имам участие само на една от сбирките и то скромно, защото ми се налагаше да си тръгвам рано. Ще ми се да ви видя по-задълго. Пък и аз също ще ходя в Шопландия от другия месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 Хайде, измислете нещо, с вас съм... досега имам участие само на една от сбирките и то скромно, защото ми се налагаше да си тръгвам рано. Ще ми се да ви видя по-задълго. Пък и аз също ще ходя в Шопландия от другия месец <{POST_SNAPBACK}> Ами айде една последна срещичка ако искате този уикенд за да изпратим окончателно псевдо-шопите Пък след това.. като планината не отива при Мохамед... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ами айде една последна срещичка ако искате този уикенд за да изпратим окончателно псевдо-шопите Пък след това.. като планината не отива при Мохамед... <{POST_SNAPBACK}> Май имам разни занятия утре в Университета и ако свърша съм на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Май имам разни занятия утре в Университета и ако свърша съм на линия <{POST_SNAPBACK}> Супер, значи срещата може да се проведе, след като има поне двама налични Мен не ме бърка дали ще пия бира със един човек или със десет, така че заповядайте Не се срамувайте... Проблемът е че утре съм на работа до към.. 18:30 - 19:00.. така че не е ясно кога ще свърша точно, така че часът ще го доуточним Едит: ако искате, вие си харесайте час.. пък аз ще позакъснея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 19:30 че и аз съм на работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Да взема и аз да се включа в клуба и да дойда утре, но ще бъде по-късничко осем и половина, или нещо такова, щото трябва да се свършат някои неотложни неща след работа п.с. хем да се вида и с The`ScorpioN, че вече няма как да се засичаме в университета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Утре цял ден съм в София и ако успея да се върна до 20.00 ще дойда да ви видя мутрите за малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Колко хора могат да дойдат в 18.30? Предпочитам да е по-раничко... Аз пък вечерта ще се изпращам и с други приятели Ако не - 19.30.. П.П. ANGELIZER, Тошо т'ва ти ли си ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Още един глас за 19:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Ами значи остава за 19:30... утре е работен ден все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 The`ScorpioN Публикувано на , 20:01 PM П.П. ANGELIZER, Тошо т'ва ти ли си ?? Аз съм, аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Аз за утре не съм много убеден, че ще ме бъде, но...може...уточнете само всичко за бльонове като мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 Аз за утре не съм много убеден, че ще ме бъде, но...може...уточнете само всичко за бльонове като мен. <{POST_SNAPBACK}> Готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.