Jump to content
BulForum.com

Клуб "Тя и Той"

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Тук!!!

Никой не казва баси къде са тези снимки и аз се правя на детектив като последния балама

Ами да го махна ли линка?Много поздрави на всички от Румяна

По молба на човека пуснал тази тема изтрих оф топиците. Желателно е следващите мнения да са по темата, щото се сещате за оф топик ко става.

afx кога ще организираш следващата среща искам и аз да дойда да се видим и да се запозная с тези които не познавам :laughing:

afx каза че тея дни няма да го има така че май сами ще трябва да си организираме среща :)

afx каза че тея дни няма да го има така че май сами ще трябва да си организираме среща :)

Квото таквоз който има мерак да пише в темата аз утре в 19:30 съм на пощата и ще ви чакам !

Това някаква шега ли е?!

НЕ!!!Който неиска да не идва!!На който някой му пречи също да не идва!!!Аз нямам проблем с никой!!Ако някой дръзне да ми обясни какво ми пречи да го стори на ПМ!Благодаря предварително!!

Това някаква шега ли е?!

И кво кат сме олигофрени не можем да организираме среща ли ?

Ти кат не искаш не идвай ... чакай afx да определи кога да е следващата ... за сега има 5 души които са ми казали че ще дойдат .... нема казвам кои са защото ми пратиха ЛС демек не искат да го обявяват публично ...

Събрахме се ! Мина много доволно бяхме 7 души снимки ако са станали добре ще дам линк. Известните чада бяхме: аз, Гримьора, Скорпиона и Йозо другите бяха малко unknown ;)

Събрахме ли се?? Събрахме се!Пихме ли бира??Пихме!Ами който не е дошъл е изпуснал :)

• 3 weeks later...

Здравейте отново :D

След краткото прекъсване клуб "Самотно Сърце" отново работи :bgrin:

Както знаете това е културното място за запознанства в нашия форум.. бла бла... (пише го в топика) където всички ние се събираме и пием приятелски бира.. създаваме нови контакти и обсъждаме темите от живота, вселената и всичко останало. По една или друга причина до края на лятото ще се разделим явно с част от постоянните ни членове и членки (поради една или друга причина.. най вече свъразани със обучението им в други градове .. на добър час на всички) така че просто ТРЯБВА да се организира скоро една среща преди 15-ти септември в тяхна чест (да почерпят и за успехите си от изпитите ;))

Толква по този въпрос..

Ъммм.. причината поради която клуба беше затворен за известно време (по моя молба) беше краткото разочарование което получих от развитието му.. стана твърде голяма масовка.. някак си се изгуби идеята.. от друга страна появиха се някакви интриги.. любовни триъгълници, петоъгълници .. и разбира се додекаедъри :devil здраве да е :) на никой не е забранено да посещава срещите, разбира се (ще е глупаво)

Така че.. надявам се скоро да заформим срещичка (на по бира.. разбира се :))

Угабугабугабугабугаебигоебигоебигоебигууууууууу. Браво бе. Ей това вече беше добро. Ми айде. Аз даже ще се запиша в клуба официално и ще мога вече наистина да идвам на срещите.

Снимка: виждали сте ме вече...ако толкова държите, гледайте една крива в profile-а ми.

Име: Георги Кьорленски

Дата на Раждане: 5 Август 1985

Възраст: за тези, на които им е трудно да сметнат - 20

Занимание: Вечно кандидатстване на всякакви места, като те са винаги неуспешни в щатите и винаги успешни в България... Иначе работя като преводач.

Интереси: Музика (основно grunge, alt. metal и всякакви веселящини), Театър (малко умряла работа в България, но все пак), Литература (чета основно романи...художествена литература - не обичам фентъзи, фантастика, булевардни романи,кримки, без да съм против тях - Оказва се, че авторите, които най-много обичам са писали между 40те и 70те), Архитектура (една от причините да съм такъв пътешественик, обожавам архитектурата), Кино (да видим, дали ще успея все пак да се занимавам с кино), Спорт (основно футбол и волейбол играя, но май съм малко маниак и гледам почти всички спортове), Плюшкин това съм аз...(събирам какви ли не неща - от нормалните като марки и монети, през други общо взето приети като подложки за бира и бирени капачки до почти всичко, което има разновидности).

Няма да дам коментар за себе си, какъв съм и що съм, защото вероятно мнението ми за мен ще се различава от вашето. Така или иначе нямаше значение, защото вече ме знаете... Айде и аз се вписах. Та кога ще се видим?

Клубчето отново се събира идеално просто!!Надявам се това което стана е минало и сега всичко да е наред :)

Ами за срешичка и аз съм готов стига да има желаещи :)

Буаааааааааааааааааааааааааааааа!!!!Завръщането на бисквитената тема :)

Ко праите свине?Аз не знам как съм с времето за срещичка, ама ще гледам да дойда.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...