VeGor Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Къде са снимките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Тук!!! Никой не казва баси къде са тези снимки и аз се правя на детектив като последния балама Ами да го махна ли линка?Много поздрави на всички от Румяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 След като не ги бях обявил, значи е имало причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Сравнително добре съм се покрил пак Мерси, btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 По молба на човека пуснал тази тема изтрих оф топиците. Желателно е следващите мнения да са по темата, щото се сещате за оф топик ко става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 afx кога ще организираш следващата среща искам и аз да дойда да се видим и да се запозная с тези които не познавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Аре Утре ко жа кажете навити ??? Аз съм навит и съм на линия !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 afx каза че тея дни няма да го има така че май сами ще трябва да си организираме среща Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 А може ли да попитам кои са били на срещата, за да разбера как изглеждате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 afx каза че тея дни няма да го има така че май сами ще трябва да си организираме среща <{POST_SNAPBACK}> Квото таквоз който има мерак да пише в темата аз утре в 19:30 съм на пощата и ще ви чакам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Това някаква шега ли е?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Това някаква шега ли е?! <{POST_SNAPBACK}> НЕ!!!Който неиска да не идва!!На който някой му пречи също да не идва!!!Аз нямам проблем с никой!!Ако някой дръзне да ми обясни какво ми пречи да го стори на ПМ!Благодаря предварително!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Това някаква шега ли е?! <{POST_SNAPBACK}> И кво кат сме олигофрени не можем да организираме среща ли ? Ти кат не искаш не идвай ... чакай afx да определи кога да е следващата ... за сега има 5 души които са ми казали че ще дойдат .... нема казвам кои са защото ми пратиха ЛС демек не искат да го обявяват публично ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Ари и аз шЪ глеам дЪ доя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Събрахме се ! Мина много доволно бяхме 7 души снимки ако са станали добре ще дам линк. Известните чада бяхме: аз, Гримьора, Скорпиона и Йозо другите бяха малко unknown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Колкото - толкова Кой каза, че нема да има Клуб "Идиот" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Събрахме ли се?? Събрахме се!Пихме ли бира??Пихме!Ами който не е дошъл е изпуснал Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Колкото - толкова Кой каза, че нема да има Клуб "Идиот" <{POST_SNAPBACK}> Az kazvam che nqma da ima v forumen variant tuka takuv klub Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Az kazvam che nqma da ima v forumen variant tuka takuv klub <{POST_SNAPBACK}> dude, на тебе не ти требе полвинка бе - ми барем 3/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Az kazvam che nqma da ima v forumen variant tuka takuv klub <{POST_SNAPBACK}> сган, споко бе, теб никой няма да те кара да участваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 сган, споко бе, теб никой няма да те кара да участваш <{POST_SNAPBACK}> Него в национала го викат Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Здравейте отново След краткото прекъсване клуб "Самотно Сърце" отново работи Както знаете това е културното място за запознанства в нашия форум.. бла бла... (пише го в топика) където всички ние се събираме и пием приятелски бира.. създаваме нови контакти и обсъждаме темите от живота, вселената и всичко останало. По една или друга причина до края на лятото ще се разделим явно с част от постоянните ни членове и членки (поради една или друга причина.. най вече свъразани със обучението им в други градове .. на добър час на всички) така че просто ТРЯБВА да се организира скоро една среща преди 15-ти септември в тяхна чест (да почерпят и за успехите си от изпитите ) Толква по този въпрос.. Ъммм.. причината поради която клуба беше затворен за известно време (по моя молба) беше краткото разочарование което получих от развитието му.. стана твърде голяма масовка.. някак си се изгуби идеята.. от друга страна появиха се някакви интриги.. любовни триъгълници, петоъгълници .. и разбира се додекаедъри здраве да е на никой не е забранено да посещава срещите, разбира се (ще е глупаво) Така че.. надявам се скоро да заформим срещичка (на по бира.. разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Угабугабугабугабугаебигоебигоебигоебигууууууууу. Браво бе. Ей това вече беше добро. Ми айде. Аз даже ще се запиша в клуба официално и ще мога вече наистина да идвам на срещите. Снимка: виждали сте ме вече...ако толкова държите, гледайте една крива в profile-а ми. Име: Георги Кьорленски Дата на Раждане: 5 Август 1985 Възраст: за тези, на които им е трудно да сметнат - 20 Занимание: Вечно кандидатстване на всякакви места, като те са винаги неуспешни в щатите и винаги успешни в България... Иначе работя като преводач. Интереси: Музика (основно grunge, alt. metal и всякакви веселящини), Театър (малко умряла работа в България, но все пак), Литература (чета основно романи...художествена литература - не обичам фентъзи, фантастика, булевардни романи,кримки, без да съм против тях - Оказва се, че авторите, които най-много обичам са писали между 40те и 70те), Архитектура (една от причините да съм такъв пътешественик, обожавам архитектурата), Кино (да видим, дали ще успея все пак да се занимавам с кино), Спорт (основно футбол и волейбол играя, но май съм малко маниак и гледам почти всички спортове), Плюшкин това съм аз...(събирам какви ли не неща - от нормалните като марки и монети, през други общо взето приети като подложки за бира и бирени капачки до почти всичко, което има разновидности). Няма да дам коментар за себе си, какъв съм и що съм, защото вероятно мнението ми за мен ще се различава от вашето. Така или иначе нямаше значение, защото вече ме знаете... Айде и аз се вписах. Та кога ще се видим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Клубчето отново се събира идеално просто!!Надявам се това което стана е минало и сега всичко да е наред Ами за срешичка и аз съм готов стига да има желаещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Буаааааааааааааааааааааааааааааа!!!!Завръщането на бисквитената тема Ко праите свине?Аз не знам как съм с времето за срещичка, ама ще гледам да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.