Antares Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Нещо това това ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Нещо това това ли? <{POST_SNAPBACK}> Ами нямах това предвид ама и то става Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Скорпи незнам дали тя ще те разтрива ,но внимавай аз да не те разтрия пак Гудо със сегурност ще го разтрия може даже и с точилката :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 on *:join:#SSmeeting:{ if ($nick == Lord_Gudo) { /mode #SSmeeting +priqten`aromat Lord_Gudo } if ($nick == The`ScorpioN) { /mode #SSmeeting -layno The`ScorpioN } if (Lord_Gudo == %sks) { /mode #SSmeeting +smqh`bez`ga6ti) if (The`ScorpioN == %sks) { /mode #SSmeeting +vol`na`MAX } if (pyroman == %sks) { /mode #SSmeeting +analen`sex } if (farell == %sks) { /mode #SSmeeting +pederaski izpylneniq } if (jozo == %sks) { /mode #SSmeeting +klizma } } %sks == skysal sindjira (#SSmeeting = Samotno Syrce Meeting) Тва е моя еишън на скрипта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 on *:join:#SSmeeting:{ if (farrell == %sks) { /mode #SSmeeting +inkviziciq The`ScorpioN } if (bira > 2) { /set %sks == true } on *:part:#SSmeeting:{ if (smetka > $nalichni) { /mode #Rahata +bomba) } Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Аиде и аз да се разпиша snimka Име:Стоян Години:18 Инфо:Ами какво инфо....не знам...ако някое момиче се интересува с удоволствие ще разкажа всичко за себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 отивам да ям и после идвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Бе някой взе ли ми книгата? Или утре ще трябва да питам на бара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Мисля че pyroman си я прибра говори с него ... Иначе срещата мина супер пихме седяхме на свеши и простотия се лееше ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Бе някой взе ли ми книгата? Или утре ще трябва да питам на бара? <{POST_SNAPBACK}> pyroman питаше преди малко на кой е тази книга и си е прибра така че си е искай от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Беше хубаво...и вече ще се ограничавам с бирата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Golqm smqh:)) super:p kyde sa snimkite.... Едит: Познайте кой се научи да пише на кирилица;п бтв.. за другия път официално предупреждавам ,че имам гъдел... я някой ме закачи ... ше си имате проблеми с батко ви Дефтър!!!:ПпП Лорд Гудо!!!Фнимавай!:П Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Книгата е у...май у адаша в крайна сметка остана... Абе разделението беше естествено, дето вика един от нас... Браво деца, срещата се мери по готиност с първата...това е добра атестация...скоро (15ти август) се записвам като официален член.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Хаяхаа,Георги,уби ме.А книгата наистина е у адаша му-LifeFeel Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 И ще те убивам, докато останете от моята партия...била тя на фотографите-неграмотници или на младите пенсионери или пък на хората, които пият ром и ядат картофи...абе мои хора сте...какво да ви правя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 No Brain detected at meeting. Brain was sick. Кога ще е следващата? Леко бях настинал от ш*баните дъждове и ми се наложи да пропусна тоя път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 язък - прибрах книгата, защото си мислех, че някоя девойка я е забравила нарочно за да може скоро да ме види пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 язък - прибрах книгата, защото си мислех, че някоя девойка я е забравила нарочно за да може скоро да ме види пак <{POST_SNAPBACK}> И аз ги правя тези номера от време на време Няма да се плашиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 и ти си готин бе ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 За каква книга става въпрос бе пичове?С книги ли ги зарибявате гаджетата в днешни дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Вчерашни или днешни...дни или нощи...книгите си вършат работа... Пък и ако не стане, поне си оставаш с книгата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 в днешни дни се забиват с BMW-та, нали cTo9H :] независимо от предмета е важно ударът да бъде достатъчно силен, но не и летален ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 в днешни дни се забиват с BMW-та, нали cTo9H :] независимо от предмета е важно ударът да бъде достатъчно силен, но не и летален ;] <{POST_SNAPBACK}> справка, този виц: коня и пилето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Извинявам се за вчерашното си отлъчване.Просто исках малко спокойствие след битките с администрацията и бюрокрацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.