afx Posted July 18, 2005 Author Share Posted July 18, 2005 Да заповядат и нови разбити сърца (или май бяха самотни), за предпочитане женски. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм вече надъхан за сряда Иначе.. ако нямаме нови женски сърца.. ще се наложи да преконвертираме няколко мъжки такива tar xzvf lord-gudo-0.01.tar.gz ./configure --woman make make install :D ще го измислим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Сряда ми е предпоследния изпит, петък - последния. Ще взема и аз да се довлача. Да отбележа провала/успеха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Иначе.. ако нямаме нови женски сърца.. ще се наложи да преконвертираме няколко мъжки такива tar xzvf lord-gudo-0.01.tar.gz ./configure --woman make make install :D ще го измислим <{POST_SNAPBACK}> Фнимавай да не стане chown afx`s-ass mangala`na`centralna`gara chmod a+x afx`s-holes Celiq`Klub`Samotno`s`ryce Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 18, 2005 Author Share Posted July 18, 2005 Значи по принцип мястото остава същото (срещу часовника на пощата) колкото до часа.. ако държите много да се видите от 18:30 - добре, просто аз съм на работа до към 19:00 така че ако не мога да се освободя по рано.. ще закъснея, и ще се радвам ако някой ме осведоми за мястото където сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Men me zabravete za izvestno vreme - vodq epicno-posrani bitki s biurokraciata i mbiurojokeite, taka che e mnogo veroqtno da ne me vidite skoro.Nai-rano - chetvartak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Гледам се оплаквате, че няма нови хора, та ако искате мога да се изръся и аз За съжаление нито съм жена, нито съм рус. Даже и не съм самотен (имам си приятелка), но пък май в последните години приятелите ми взеха да намаляват и да се разбягват по страната и чужбина. При всички случаи ще ми е готино да се запозная с вас. А колкото до мен: Име: Милен ЕГН: 840304.... Занимания: студент в гадната София, през лятото мързелувам Интереси и хобита: музика (предимно рок), автомобили, книги, спорт, бира.... Нямам свестни снимки да кача, ако искате може да ме видите на живо.... сряда от 18:30 ли беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Чада мои,ако не сте забелязали,в 6:30 е ужасна жега.Не е ли по-добре да се измести часът на срещата?Аз така и така ще дойда към 8:15,но съм загрижен за вас,може да слънчасате или в най-лошия случай-да се удавите в собствената си пот Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Не е ли по-добре да се измести часът на срещата? <{POST_SNAPBACK}> Добре де, кажете кога? Аз бих казал 7:30 тъй като гледам себе си, но ако искате по-рано - пишете и ще обсъдим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Аз лично съм съгласен за 19:30, защото час по-рано е наистина много горещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Hypo вземи и Валентина с тебе, че се оплакваше, че нямала кво да прави.Пък и я събуди - стига е спала гадината Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 На мен ми е се тая кога ще е срещата но щом има много навити за 19:30 нека е тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 on *:join:#SSmeeting:{ if ($nick == Lord_Gudo) { /mode #SSmeeting +sliva Lord_Gudo } if ($nick == The`ScorpioN) { /mode #SSmeeting -akvrl The`ScorpioN } if (Lord_Gudo == %sks) { /mode #SSmeeting +smqh) if (The`ScorpioN == %sks) { /mode #SSmeeting +vol 1000 } } %sks == skysal sindjira (#SSmeeting = Samotno Syrce Meeting) Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Topic Updated Edit: Скорпион, искам си farrell-чето кви са тия минуси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Добри причини си намирате за напиване спор няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 А, се едно па аз ше решавам кой да дойде и кой не... То не е 100% дали аз ще дойда... Не знам кога ми е изпита, ако е следобяд, както беше в Сф - като нищо може и да не съм свършил до ... оф, то па вярно ше е 19:30.. уатевър.. Килеринчо, ти не беше ли от Стамболийски? Щото ми се въртят някви спомени в главата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Ами правилни спомени ти се въртят в главата, освен това си го пише в инфото по аватара Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 мъжко съм, ами как! внимавайте кво говорите,че като дойда и ще нви покажа кво мъжко съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 А, че яла... да видиш Япония... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 А, че яла... да видиш Япония... <{POST_SNAPBACK}> аз ке дода,ама ти ке видиш Турция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Малееее... толкова ли ти е голям ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Малееее... толкова ли ти е голям ?! <{POST_SNAPBACK}> Не, толкова са и` големи тя(той) има две "минарета" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Hypo вземи и Валентина с тебе, че се оплакваше, че нямала кво да прави.Пък и я събуди - стига е спала гадината <{POST_SNAPBACK}> Тя има какво да прави не й търсете колая на нея цяла седмица втора смяна и ще радва .. (по нейно желание е) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 мъжко съм, ами как! внимавайте кво говорите,че като дойда и ще нви покажа кво мъжко съм <{POST_SNAPBACK}> Значи от сега започвам да говоря глупости щото съм много любопитен какво ще ми направиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Сигурно пак ще ме разтрива Те нали знаеш кучетата дето много лаят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Сигурно пак ще ме разтрива Те нали знаеш кучетата дето много лаят... <{POST_SNAPBACK}> Само да внимаваш да не зема да ти тръкне някакъв странен предмет по гърба докато те разтрива че ако си и касметлия ще ти стане много гот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.