Jump to content
BulForum.com

Клуб "Тя и Той"

Recommended Posts

Да заповядат и нови разбити сърца (или май бяха самотни), за предпочитане женски.

Аз съм вече надъхан за сряда :punk :punk

Иначе.. ако нямаме нови женски сърца.. ще се наложи да преконвертираме няколко мъжки такива ;)

tar xzvf lord-gudo-0.01.tar.gz
./configure --woman
make
make install  :D

;) ще го измислим :)

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Сряда ми е предпоследния изпит, петък - последния. Ще взема и аз да се довлача. Да отбележа провала/успеха :)

Иначе.. ако нямаме нови женски сърца.. ще се наложи да преконвертираме няколко мъжки такива ;)

tar xzvf lord-gudo-0.01.tar.gz
./configure --woman
make
make install  :D

;) ще го измислим  :)

Фнимавай да не стане

chown afx`s-ass mangala`na`centralna`gara
chmod a+x afx`s-holes Celiq`Klub`Samotno`s`ryce

Значи по принцип мястото остава същото (срещу часовника на пощата)

колкото до часа.. ако държите много да се видите от 18:30 - добре, просто аз съм на работа до към 19:00 така че ако не мога да се освободя по рано.. ще закъснея, и ще се радвам ако някой ме осведоми за мястото където сте :)

Men me zabravete za izvestno vreme - vodq epicno-posrani bitki s biurokraciata i mbiurojokeite, taka che e mnogo veroqtno da ne me vidite skoro.Nai-rano - chetvartak.

Гледам се оплаквате, че няма нови хора, та ако искате мога да се изръся и аз :D :P За съжаление нито съм жена, нито съм рус. Даже и не съм самотен (имам си приятелка), но пък май в последните години приятелите ми взеха да намаляват и да се разбягват по страната и чужбина. При всички случаи ще ми е готино да се запозная с вас. А колкото до мен:

Име: Милен

ЕГН: 840304....

Занимания: студент в гадната София, през лятото мързелувам

Интереси и хобита: музика (предимно рок), автомобили, книги, спорт, бира....

Нямам свестни снимки да кача, ако искате може да ме видите на живо.... сряда от 18:30 ли беше?

Чада мои,ако не сте забелязали,в 6:30 е ужасна жега.Не е ли по-добре да се измести часът на срещата?Аз така и така ще дойда към 8:15,но съм загрижен за вас,може да слънчасате или в най-лошия случай-да се удавите в собствената си пот

Не е ли по-добре да се измести часът на срещата?

Добре де, кажете кога? Аз бих казал 7:30 тъй като гледам себе си, но ако искате по-рано - пишете и ще обсъдим.

Hypo вземи и Валентина с тебе, че се оплакваше, че нямала кво да прави.Пък и я събуди - стига е спала гадината :)

На мен ми е се тая кога ще е срещата но щом има много навити за 19:30 нека е тогава :)

on *:join:#SSmeeting:{

if ($nick == Lord_Gudo) { /mode #SSmeeting +sliva Lord_Gudo }

if ($nick == The`ScorpioN) { /mode #SSmeeting -akvrl The`ScorpioN }

if (Lord_Gudo == %sks) { /mode #SSmeeting +smqh)

if (The`ScorpioN == %sks) { /mode #SSmeeting +vol 1000 }

}

%sks == skysal sindjira

(#SSmeeting = Samotno Syrce Meeting)

А, се едно па аз ше решавам кой да дойде и кой не...

То не е 100% дали аз ще дойда... Не знам кога ми е изпита, ако е следобяд, както беше в Сф - като нищо може и да не съм свършил до ... оф, то па вярно ше е 19:30.. уатевър..

Килеринчо, ти не беше ли от Стамболийски? Щото ми се въртят някви спомени в главата...

мъжко съм, ами как! :bgrin: внимавайте кво говорите,че като дойда и ще нви покажа кво мъжко съм :laughing: :wir :bgrin:

Hypo вземи и Валентина с тебе, че се оплакваше, че нямала кво да прави.Пък и я събуди - стига е спала гадината :)

Тя има какво да прави не й търсете колая на нея ;) цяла седмица втора смяна и ще радва .. (по нейно желание е)

мъжко съм, ами как! :bgrin: внимавайте кво говорите,че като дойда и  ще нви покажа кво мъжко съм :laughing:  :wir  :bgrin:

Значи от сега започвам да говоря глупости щото съм много любопитен какво ще ми направиш ;)

Сигурно пак ще ме разтрива :))

Те нали знаеш кучетата дето много лаят...

Само да внимаваш да не зема да ти тръкне някакъв странен предмет по гърба докато те разтрива че ако си и касметлия ще ти стане много гот ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...