Jump to content
BulForum.com

Клуб "Тя и Той"

Recommended Posts

Валеше наистина (даже си бях взел чадър) обаче тъкмо се сабираме - дъжда спира, пеква слънце.. стана като баня.. изпоитх се яко и се осмърдях .. при което си останах самотно сърце и тази среща  :D хаха

Аааа ти ли смърдеше или оная риза в раницата ми ;) ... па дъжда не беше проблем ... след това си пихме гроздово сиропче като имунизация за да не се разболеем да благодарим на Гримьора (той ся има 3 дена забрана да поства щот снощи си нямахме работа) ;)

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply
(той ся има 3 дена забрана да поства щот снощи си нямахме работа) ;)

Grimjaur-a няма три дена забрана да поства, щото си знае работата.Ама има 40% :)

:confused не е ли малко крайно решение?!

Никога никое мое решение не е крайно.Особено ако е наложено от обстоятелставата ;)

:D

Прокраднаха са няколко идеи за трета среща на нашето скромно клубче.. някъде вторник-сряда... Бих желал да видя дали ще срещне подкрепа от вас ;)

Нещо изпитвам леко съжаление че напоследък няма желание за нови хора да се включат в клуба... (особено самотни женски сърчица, тъй като страдаме от липса на достатъчно такива :bgrin:)

Така че не се срамувайте - а елате.. аз лично винаги съм обичал да се запознавам с нови и готини хора.. тъй като не се знае от къде може да изкочи някое зайче.. и това да е началото на едно хубаво приятелство, а.. защо не и на любов :rolleyes: нали това е целта на клуба .. принципно :D

(пък ако толкова закъсам.. ще пусна тема: "търси се жена за afx" :devil надявам се да има по-голям успех от "търси се жена за lord_gudo" хаха :laughing: )

:love

Подкрепям идеята ти да се съберем пак клуба и да пийнем!!В сряда мисля че е идеално дано има други навити :)

Почвате да ме притеснявате! Таглайна е "намерете своята половинка", а вие само кочове се събирате! Хм..... :D

Почвате да ме притеснявате! Таглайна е "намерете своята половинка", а вие само кочове се събирате! Хм..... :D

Що бе @Snejko май е жена , поне в клуба на 17 коча има една жена , низнам как ша са делите , ама в таглайна не е казано че половинката не може да е мъж...Хахахааа :bgrin: :D :P :lol:

Ами ако сте идвали на срещите ще знаете че няма само една жена!!

@Rimy_SuN

@AuReOluS

@farell

Ако тези трите ги броите за мъже това е ваш проблем!!За мен са момичета!! :punk

farrell е мъж! Не се подлъгвайте  :P Освен това не е член на клуба :]

Това че не е написана в първия пост незначи че не е член на клуба пък и тя не е член а членка ;) Идвала е на висчки срещи значи е към клуба :)

Няма дума членка, ама това е друг въпрос. Аз днес направих единия изпит и утре имам друг...в четвъртък за море заминавам...та ако е сряда мероприятието...що пък и да не дойда...

За сряда и аз се освободих ... а @farell си е мъж така че нема го коментираме ... само 2 са момичетата (щот Психара го няма тогаа щяха са 3) ... та аре надъхахте ли са за сряда или пак са усрахме ?

Сряда ? - що пък не!!!

В четвъртък на работа ще съм като умрял мисир, но на кой му пука за това.

Така че в сряда , часът и мястото на срещата са известни.

PS: Да заповядат и нови разбити сърца (или май бяха самотни), за предпочитане женски.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...