Jump to content
BulForum.com

Клуб "Тя и Той"

Recommended Posts

Всъщност въпроса не е дали на мен ми кога ми е най-удобно, а да може възможно на повече от вас да е.. тоест: никога не може да се угоди на всички, затова поне на максимален брой хора :)

Събота вечер по-принцип е най-добре защото някой хора са на работа/изпити в понеделник така че предлагам да е събота (ще го сложа на топик) а за часа.. ориентировъчно 18:30 (последният път щях да бъда линчуван заради жегата) ако имате по-добра идея .. казвайте :)

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

...от клуб "самотно сърце" да стане клуб "празна чаша" ... поне да стане явно кви са членовете в него ;)

...от клуб "самотно сърце" да стане клуб "празна чаша" ... поне да стане явно кви са членовете в него ;)

Гудо алкохолик мръсен (не се е къпал поне два месеца :P ) защо не си основеш свой клуб "Битов и групов АЛКОХОЛИК" не всички мислят само за пиене.

Макар че в него пак ще членуват същите магарета които сме и тук(поне повечето).

По темата за часа може и в 19:00 нямам претенции.

По темата за часа може и в 19:00 нямам претенции.

Ми преди идеята беше срещата да е в 19:00 за да избегнем жегите!!!Сега както се вижда жеги няма така че нека си е обичайното време тоест 18:30 :)

18:00 свършвам работа и направо ида ...

Гримьоре любов моя ще има снимки ни са притесняяяй а ся отивам на рожден ден за да са насвяткаме :) и утре да сме свежи и готови за работен ден ;)

Ех,... ! Тука стана като в тропиците. може ли всеки следобед да вали?! Давайте някакви идеи ако случайно стане брутално :confused

За тая вечер, след 23:00 има ли някой наточен за по биричка?Че не ми се пие сам, пък имам повод(взех си изпитаааааааааа!!!!Да живее Солженицин и "Архипелага ГУЛаг" !!!!!) и трябва да се полее.

За тая вечер, след 23:00 има ли някой наточен за по биричка?Че не ми се пие сам, пък имам повод(взех си изпитаааааааааа!!!!Да живее Солженицин и "Архипелага ГУЛаг" !!!!!) и трябва да се полее.

Нямаш проблеми, аз също взех и още един доста гаден изпит, така че .. споделям радостта :D

Ех,... ! Тука стана като в тропиците. може ли всеки следобед да вали?! Давайте някакви идеи ако случайно стане брутално :confused

По принцип у нас е фрии....Ама съм на работа ;)

Деба, pyroman-e забравих книгата, да се еба....

Ся последно в 6 и 30 ще има ли среща???

Никой не е казал че няма да има. :D Просто попитах дали някой няма идея какво ще правим ако случайно завали дъжд :)

Едит: Хм.. то пък спря.. ок.. 18:30.. пък ще видим какво ще правим :bgrin:

По принцип у нас е фрии....Ама съм на работа ;)

Деба, pyroman-e забравих книгата, да се еба....

1. Ние можем да почнем с биричка после да продължим у вази ;) кат свършиш работа ... знаем та де живееш.

2. Не се еби ... нека аз ;)

Ми нямам нищо против.

А за ебането - я да лапаш гноясали негърски топки. :)

1. Ние можем да почнем с биричка после да продължим у вази ;) кат свършиш работа ... знаем та де живееш.

Супер.. Гудо ще ни покаже пътя към винкела. :devil

Да го еба и дъжда :angry: :angry:

Ама нищо де.. аз като шеф ще съм там (най-много с 15 минути да се забавя)

2. Не се еби ... нека аз ;)

Така....само елате към 11:30,щот току-що разбрах, че ще малко ще позакъснее шефа.Ако никой не отвори - Гудо да дойде до местоработата ми - тя е на 2 мин.

Ами после ела у нас де.Ама ще трябва да звъниш по-настойчиво ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...