afx Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 Всъщност въпроса не е дали на мен ми кога ми е най-удобно, а да може възможно на повече от вас да е.. тоест: никога не може да се угоди на всички, затова поне на максимален брой хора Събота вечер по-принцип е най-добре защото някой хора са на работа/изпити в понеделник така че предлагам да е събота (ще го сложа на топик) а за часа.. ориентировъчно 18:30 (последният път щях да бъда линчуван заради жегата) ако имате по-добра идея .. казвайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ...от клуб "самотно сърце" да стане клуб "празна чаша" ... поне да стане явно кви са членовете в него Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ...от клуб "самотно сърце" да стане клуб "празна чаша" ... поне да стане явно кви са членовете в него <{POST_SNAPBACK}> Гудо алкохолик мръсен (не се е къпал поне два месеца ) защо не си основеш свой клуб "Битов и групов АЛКОХОЛИК" не всички мислят само за пиене. Макар че в него пак ще членуват същите магарета които сме и тук(поне повечето). По темата за часа може и в 19:00 нямам претенции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 По темата за часа може и в 19:00 нямам претенции. <{POST_SNAPBACK}> Ми преди идеята беше срещата да е в 19:00 за да избегнем жегите!!!Сега както се вижда жеги няма така че нека си е обичайното време тоест 18:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 днеска някой няма ли да излиза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ида-а-а-а-ат .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Пуснете после някакви снимки - да видим струвало ли си е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 18:00 свършвам работа и направо ида ... Гримьоре любов моя ще има снимки ни са притесняяяй а ся отивам на рожден ден за да са насвяткаме и утре да сме свежи и готови за работен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Снимки винаги е имало Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 Ех,... ! Тука стана като в тропиците. може ли всеки следобед да вали?! Давайте някакви идеи ако случайно стане брутално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 За тая вечер, след 23:00 има ли някой наточен за по биричка?Че не ми се пие сам, пък имам повод(взех си изпитаааааааааа!!!!Да живее Солженицин и "Архипелага ГУЛаг" !!!!!) и трябва да се полее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 За тая вечер, след 23:00 има ли някой наточен за по биричка?Че не ми се пие сам, пък имам повод(взех си изпитаааааааааа!!!!Да живее Солженицин и "Архипелага ГУЛаг" !!!!!) и трябва да се полее. <{POST_SNAPBACK}> Нямаш проблеми, аз също взех и още един доста гаден изпит, така че .. споделям радостта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Кога, къде, как, кои хора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ех,... ! Тука стана като в тропиците. може ли всеки следобед да вали?! Давайте някакви идеи ако случайно стане брутално <{POST_SNAPBACK}> Обичам бруталните работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ех,... ! Тука стана като в тропиците. може ли всеки следобед да вали?! Давайте някакви идеи ако случайно стане брутално <{POST_SNAPBACK}> По принцип у нас е фрии....Ама съм на работа Деба, pyroman-e забравих книгата, да се еба.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ся последно в 6 и 30 ще има ли среща??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 Ся последно в 6 и 30 ще има ли среща??? <{POST_SNAPBACK}> Никой не е казал че няма да има. Просто попитах дали някой няма идея какво ще правим ако случайно завали дъжд Едит: Хм.. то пък спря.. ок.. 18:30.. пък ще видим какво ще правим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 По принцип у нас е фрии....Ама съм на работа Деба, pyroman-e забравих книгата, да се еба.... <{POST_SNAPBACK}> 1. Ние можем да почнем с биричка после да продължим у вази кат свършиш работа ... знаем та де живееш. 2. Не се еби ... нека аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ми нямам нищо против. А за ебането - я да лапаш гноясали негърски топки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 1. Ние можем да почнем с биричка после да продължим у вази кат свършиш работа ... знаем та де живееш. <{POST_SNAPBACK}> Супер.. Гудо ще ни покаже пътя към винкела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Мне...аз ще ви покажа пътя към винкела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 9, 2005 Author Share Posted July 9, 2005 Да го еба и дъжда Ама нищо де.. аз като шеф ще съм там (най-много с 15 минути да се забавя) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 1. Ние можем да почнем с биричка после да продължим у вази кат свършиш работа ... знаем та де живееш.2. Не се еби ... нека аз <{POST_SNAPBACK}> Така....само елате към 11:30,щот току-що разбрах, че ще малко ще позакъснее шефа.Ако никой не отвори - Гудо да дойде до местоработата ми - тя е на 2 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Ами после ела у нас де.Ама ще трябва да звъниш по-настойчиво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.