jozo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Аз съм по навит за събота защото в понеделник сутринта имам изпит , но и в неделя да решите пак ще дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Аз съм по навит за събота защото в понеделник сутринта имам изпит , но и в неделя да решите пак ще дойда <{POST_SNAPBACK}> Определено и аз предпочитам в събота.. в понеделник сутрин съм на работа най-вероятно което ще рече че трябва да бъда свеж Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Определено и аз предпочитам в събота.. в понеделник сутрин съм на работа най-вероятно което ще рече че трябва да бъда свеж <{POST_SNAPBACK}> Както кажете за мен е без значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Както кажете за мен е без значение <{POST_SNAPBACK}> И аз така...ще решавам на момента и в съгласуваност с времето на жената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 добре аз съм за събота Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Saturday Night Fever Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Saturday Night Fever <{POST_SNAPBACK}> afx,ти си Шефа,внимавай как организираш хавата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ще гледам да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Или ако искате да направим следната комбинация (да не се сърди aquila) първо сме на по биричка и културни разговори (както миналия път) след това които иска.. да се освини ... ще има тази невероятна възможност (след като Grim предлага.. терен .. скрии веригите и белезниците за да не се уплашат допълнително хората ). <{POST_SNAPBACK}> Винаги готови! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Или ако искате да направим следната комбинация (да не се сърди aquila) първо сме на по биричка и културни разговори (както миналия път) <{POST_SNAPBACK}> мИрси :smile: ЕДИТ: А къде и в колко ще бъде културното мероприатие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 ЕДИТ: А къде и в колко ще бъде културното мероприатие? <{POST_SNAPBACK}> Хм, зависи от атмосферните условия! Кой гледа прогнозата за времето? Нека да даде малко информация - да не се издавим на тая среща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Само да не е на бирфеста. Като гледам времето взе да се пооправя и едва ли ще вали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Аз съм ЗА !!! И събота и неделя ... няма да има проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Скъпи другарчета, не че има значение, но аз ще съм свободен чак след 12ти т.е. този вторник. Силно се извинявам(и съжалявам), че ще пропусна мероприятието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Хм, зависи от атмосферните условия! Кой гледа прогнозата за времето? Нека да даде малко информация - да не се издавим на тая среща. <{POST_SNAPBACK}> В неделя ще е по кофти времето от събота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 98% сигурно е, че пропускам по ред причини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 И аз сам ли ще съм на тая среща ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 И аз сам ли ще съм на тая среща ? <{POST_SNAPBACK}> оти уа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 оти уа <{POST_SNAPBACK}> Ами като гледам бая хора се отказаха. А ако сме само двамата аз няма да дойда, като ти чета постовете ме хвана шубето Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ами като гледам бая хора се отказаха. А ако сме само двамата аз няма да дойда, като ти чета постовете ме хвана шубето <{POST_SNAPBACK}> ми afx,шефееееееееее,казвай кво стаа,да знаем кво да правим @Aquila много четеш тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Казвайте кога,аз идвам,е,ако има потоп ме отпишете,щото нямам плавници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Казвайте кога,аз идвам,е,ако има потоп ме отпишете,щото нямам плавници <{POST_SNAPBACK}> 6.30 in the poste office in front of the building Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ази навит и часът и мястото ме устройват => ида Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Значи молим ШЕФА(afx) да напише в първия пост място на срещата в събота 9-ти юли 6 и 30 на пощата аз ще съм там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Аз също няма да дойда - причините съм ги изложил по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.