Jump to content
BulForum.com

Клуб "Тя и Той"

Recommended Posts

Абе тея дрещи небяха ли за оплакване от любовни разорачования и запознанства, щото аз мога и вкъщи да си пия  :(

Да, правилно.. но сега е края на сесията :) А то.. ясно че всички можем да си пием вкъщи, ама не е същото нали. Наздраве ;)

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Аз като пия и още повече ме праска депресията :cry

Тогава пий с компания - по-весело е.Сам като пие човек е мноо лошо...Знам от личен опит ;)

Аз като пия и още повече ме праска депресията :cry

Да.. знам.. затова съм вече само на бира. И аз се опитах да реша някои неща с алкохол ама не се получава.

И аз се опитах да реша някои неща с алкохол ама не се получава.

Аз и не съм опитвал. Човек сам трябва да си решава проблемите, ама понякога става моооого е***а работата.

Тогава правиш като HATE - щом съдбата ти обърне гръб, я чакаш да се наведе ;)

Каквато е мръсница, кой знае какво ще хвана.

Извинявай но доколкото съм осведомен това е реплика на pyroman :) все пак можеш да провериш :)

Особено и когато хората си ги сменят :))

Иначе с Deftur случайно си направихме мини-среща на клуб самотно сърце, хората ме намериха с един приятел в Градската градина и айде малко бири, тамън сядаме на фонтаните и като ми се чу смеха - пеещите фонтани - млъкнаха засрамени...

Кога ще е следващата среща на клуба ... идеи ?

Аз предлагам събота ако има навити да правим събирането ... от повече глава не боли ;)

Кога ще е следващата среща на клуба ... идеи ?

Аз предлагам събота ако има навити да правим събирането ... от повече глава не боли ;)

Нека Афекс да каже все пак :(

Като новобранец нямам право на глас, когото кажете. Нека по от рано да е известна датата, да не стане в 18 да кажете ,че срещата е от 19:30 :angry1

Абе за друго не знам, ама като ми минат тия шибани изпити искам да се съберем някъде и да се наковем като пирони в железария.

Пх, аре стига офтопик - наистина да решим кога и къде ще се съберем.

Другият път - по-отрано, пък дано да не слушаме пак Дженифър Лопес, че всеки път, когато отида, пускат нейни песни. А за смеховката -  :punk !!!

Някой да има предложения за нова среща на клуба?

Ааа ти не си член на клуба :rolleyes:

Ами съботата е идеално аз нямам нищо против да е тогава :) Дано само да не вали че да сме на открито :D

Ааа ти не си член на клуба :rolleyes:

Но е била на срещата ;)

Не може ли в неделя?Че аз в събота съм на изпит, а след това на работа ...

Така утре имам някви последни поправителни изпити ;) я ги взема я не (и да паднем и да бием..) вечерта ще отбележа.. в тесен семеен кърг (аз и една бутилка)

Петък няма стане.. ми значи събота неделя казвайте кога къде как и колко бутилки :)

Или ако искате да направим следната комбинация (да не се сърди aquila) първо сме на по биричка и културни разговори (както миналия път) след това които иска.. да се освини ... ще има тази невероятна възможност (след като Grim предлага.. терен .. скрии веригите и белезниците за да не се уплашат допълнително хората ;)). :evil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...