afx Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Абе тея дрещи небяха ли за оплакване от любовни разорачования и запознанства, щото аз мога и вкъщи да си пия <{POST_SNAPBACK}> Да, правилно.. но сега е края на сесията А то.. ясно че всички можем да си пием вкъщи, ама не е същото нали. Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз като пия и още повече ме праска депресията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Тогава пий с компания - по-весело е.Сам като пие човек е мноо лошо...Знам от личен опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Аз като пия и още повече ме праска депресията <{POST_SNAPBACK}> Да.. знам.. затова съм вече само на бира. И аз се опитах да реша някои неща с алкохол ама не се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 И аз се опитах да реша някои неща с алкохол ама не се получава. <{POST_SNAPBACK}> Аз и не съм опитвал. Човек сам трябва да си решава проблемите, ама понякога става моооого е***а работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Тогава правиш като HATE - щом съдбата ти обърне гръб, я чакаш да се наведе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Тогава правиш като HATE - щом съдбата ти обърне гръб, я чакаш да се наведе <{POST_SNAPBACK}> Каквато е мръсница, кой знае какво ще хвана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Тогава правиш като HATE - щом съдбата ти обърне гръб, я чакаш да се наведе <{POST_SNAPBACK}> Извинявай но доколкото съм осведомен това е реплика на pyroman все пак можеш да провериш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Добре де!Не мога да запомня всички яки подписи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Особено и когато хората си ги сменят Иначе с Deftur случайно си направихме мини-среща на клуб самотно сърце, хората ме намериха с един приятел в Градската градина и айде малко бири, тамън сядаме на фонтаните и като ми се чу смеха - пеещите фонтани - млъкнаха засрамени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Кога ще е следващата среща на клуба ... идеи ? Аз предлагам събота ако има навити да правим събирането ... от повече глава не боли Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Кога ще е следващата среща на клуба ... идеи ? Аз предлагам събота ако има навити да правим събирането ... от повече глава не боли <{POST_SNAPBACK}> Нека Афекс да каже все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Като новобранец нямам право на глас, когото кажете. Нека по от рано да е известна датата, да не стане в 18 да кажете ,че срещата е от 19:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Абе за друго не знам, ама като ми минат тия шибани изпити искам да се съберем някъде и да се наковем като пирони в железария. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 У нас е винаги свободно Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 У нас е винаги свободно <{POST_SNAPBACK}> that definitely sounds scarry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 А..труповете ги няма вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 А..труповете ги няма вече <{POST_SNAPBACK}> става все по-страшно,стигааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Пх, аре стига офтопик - наистина да решим кога и къде ще се съберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Другият път - по-отрано, пък дано да не слушаме пак Дженифър Лопес, че всеки път, когато отида, пускат нейни песни. А за смеховката - !!!Някой да има предложения за нова среща на клуба? <{POST_SNAPBACK}> Ааа ти не си член на клуба Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ами съботата е идеално аз нямам нищо против да е тогава Дано само да не вали че да сме на открито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Ааа ти не си член на клуба <{POST_SNAPBACK}> Но е била на срещата Не може ли в неделя?Че аз в събота съм на изпит, а след това на работа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 И аз имам по-големи шансове да дойда за Неделята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 Така утре имам някви последни поправителни изпити я ги взема я не (и да паднем и да бием..) вечерта ще отбележа.. в тесен семеен кърг (аз и една бутилка) Петък няма стане.. ми значи събота неделя казвайте кога къде как и колко бутилки Или ако искате да направим следната комбинация (да не се сърди aquila) първо сме на по биричка и културни разговори (както миналия път) след това които иска.. да се освини ... ще има тази невероятна възможност (след като Grim предлага.. терен .. скрии веригите и белезниците за да не се уплашат допълнително хората ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.