Jump to content
BulForum.com

Клуб "Тя и Той"

Recommended Posts

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Айде,запърках от щастие:)

Имате пресни позрави от Борето :love

Скоро сигурно ще се мерне...

А иначе относно снимките,аз съм притеснителна,затова не ги показвам насам-натам,но това е,което ми харесва...:)Нека с това приключим темата за тях:)

GeorgiK said:
Е, не мисля, че в случая (след като само аз съм се обявил срещу съботата) е редно да уважим шефа на федерацията, а не някой си евентуален бъдещ член... Събота и толкова. Аз - друг път.

Стига глупости. Какъв шеф бре?! Неделя ще е, само нека да е малко по-рано за да не се прибираме по нощно време. Мисля че някъде.. 18:00 .. 18:30 ?! Как е?!

Пък и верно.. че в събота изборният ден ще ни провали мероприятието :devil (10x Mr_Vain)

Така че.. сега очаквам повечко от вас да подкрепят идеята. ;)

Предложение:

Незнам колко от вас знаят къде е"Рибката"(май така се казваше), обаче има яка оферта там-голяма бира(май само Загорка) + цаца-1,50 лв

Иначе в събота и аз немога-неделя ми е перфектно. И изобщо-я вкарайте идеи къде ще се ходи, за да не се окажем изведнъж в така култовата Азия :D

Ще мина без снимки. Който иска - ще намери начин да разбере как изглеждам :))

Петър Стоянов

7.11.1981 - след една година това ще е по-актуално от възрастта ми сега :))

Сигурно съм странна птица, защото доста хора са ми го казвали. На моменти съм съгласен, на други смятам, че съм най-обикновен човек. Затворен съм и трудно допускам хора до себе си, може би защото за близките си давам повече, отколкото давам за себе си. Това може и да е причината да съм 'самотен вълк' по природа. Лесно се влюбвам, трудно задълбочавам чувствата си. Обичам страстно и стихийно.

Много сериозни интереси в областта на физиката, метафизиката, астрономия, астрология, човешка психология и теология. Старая се да изучавам физиката на пара-нормалното и езотеричното. Вярвам в Бог, но по религия съм атеист. Често меня настроенията си и това дразни и мен, днес съм ведър и летя, утре съм мизантроп...

Зодия Скорпион или Орел. Асцендент Дева. По източния календар - Петел.

иначе съм 100% сигурен, че отговорих с лична информация, даже моя пост беше първия. Не знам защо сега го няма...

aph3x said:
Стига глупости. Какъв шеф бре?! Неделя ще е, само нека да е малко по-рано за да не се прибираме по нощно време. Мисля че някъде.. 18:00 .. 18:30 ?! Как е?!

Пък и верно.. че в събота изборният ден ще ни провали мероприятието  :devil (10x Mr_Vain)

Така че.. сега очаквам повечко от вас да подкрепят идеята. ;)

Неделя..като идея бива... :D То в Понеделник и аз съм на изпит..сериозни студенте..,но мноогоо важно... :D :D :D

А да.."Рибката"..нищо не ми говори.. :huh:

Тъй като се ми се случва някое момиче да ме излъже викам и аз да се включа в клуба :)

Име:Георги

Години:19

Снимки : Ето тук!

Занимание:Сега в момента го давам кандидат студент щото викам да ставам учен човек ;)

Интереси:Най-голямата ми страст е да се занимавам с коли!!Точно по тази причина съм и фен на моторните спортове!!С компютрите обичам да се занимавам като ги разглобявам или зглобявам иначе да се занимавам с софтуер мразя :) Относно музиката мога да кажа че съм музикално прасе!!Слушам абсолютно всичко B)

А относно събирането ако ще събират хора за биричка и рибка аз съм там :)

AuReOluS said:
Неделя..като идея бива...

Етоо.. :excl: Лека полека се заформя отбора :D

The`ScorpioN said:
Ако разбира се може да дойда и аз ?

Не майна.. забранено е за скорпиони :devil ;) :D

jozo said:
Тъй като се ми се случва някое момиче да ме излъже викам и аз да се включа в клуба  :)

Добре дошъл. Вече си включен в списъка. А... и между другото аз обичам израза "музикален помиар" но и прасе става :music

Аре кажете времето и мястото на срещата,щото за разлика от Панорама,все още не са известни.Предполагам,че ще дойдат поне 5-6 човека,което е добър старт ;)

Скорпионите танцуват сами/НГ/,няма страшно,не хапят

Ще се радвам да се видим поне с някои от вас,..гадини.... :D Мен не ме плашат Скорпионите..така че тук съм пас.... :D -въпрос на личен избор... Скорпи...(не е лошо да се видим преди да си "отлетял" :D

velvet_underground said:
Аре кажете времето и мястото на срещата,щото за разлика от Панорама,все още не са известни.Предполагам,че ще дойдат поне 5-6 човека,което е добър старт ;)

Ами аз предложих Неделя (26 юни 2005) от 18:00 на пощата (часовника там..) ако някой няма друго предложение - това остава...

То и двама да се съберем пак не е загуба ;)

Едит: между другото и аз съм скорпион, така че поста ми преди малко беше закачка и покана едновременно.

The`ScorpioN said:
Уф, няма да ходя на мач  :cry

Айде айде...ше го преживееш..... :devil :devil :devil

Като си замина можеш да си ходиш на мачове,колкото искаш....

А колкото повече се навият да дойдат...толкова по-яко...

И ..съгласна съм за 18:00 х под...часовника... :D

aph3x,я спомени в първия си пост за тая среща,за да може всички да я прочетат без да се лутат в хиляди писаници

В неделя може да намина,ако имам настроение...

RottenBrain said:
Незнам колко от вас знаят къде е"Рибката"

Аз съм за.Заведението мяза малко на кръчме, ама е много добро.И дано да има места.

Къде е тая Рибка бе,напъвам се и не мога да се сетя?Да не е като водолаза само,че ще трябва да си пристигам с ядене и пиене из джобовете и да си консумирам тайно;)

Не е като Водолаза.Малко зад Военна болница се намира.Изглежда точно като квартална семейна кръчма.Но има над 30 вида риба ;)

И ме кефи много.

Ехе знчи се заформя добра среща усещам :) В неделя 18.00 е идеално време за срещичка :punk

"Рибката" се намира на гърба на Макдоналдс-а срещу ВСИ. Мога да ви запазя места ако ще ходите там ;)(вероятно без мен :().

Ми ако ще се ходи там наистина ще е добре да се запазят някви места, че последния път беше фул. Ще е хубаво също така някой друг да знае къде се намира щото съм много зле с посоките :allien

Ами няма да е зле да се организираме първо някъде и след това да се замъкнем всички вкупом.Защото повечето хора едва ли ще могат да се оправят само с едно голо описание :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...