ex-impo Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 незнам тук ли е най-правилното място за темата но все пак.. търся стартова дискета за уиндоус 98 или Милениум. ако има някой ще съм много благодарен ако прати на alexanderson@abv.bg PS трябва ми мнооого спешно. Благодаря ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
boreto Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Виж ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted June 12, 2005 Author Share Posted June 12, 2005 с това може ли да си пусна ПЦ-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 с това може ли да си пусна ПЦ-то? <{POST_SNAPBACK}> Преди във стария варез съм качвал точно стартова дискета, правена на Win98 SE. Дискета правена с УинМЕ не става за нищо, по-добре не търси такава. Също така, правена и с ВинХР. Ако не намериш стартова дискета, кажи да ти я пратя, 700 КБ е, представлява exe, което създава дискетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 незнам тук ли е най-правилното място за темата но все пак..търся стартова дискета за уиндоус 98 или Милениум. ако има някой ще съм много благодарен ако прати на alexanderson@abv.bg PS трябва ми мнооого спешно. Благодаря ви <{POST_SNAPBACK}> Влез по някое време в ДС++. Ще ти я шерна. Ако пък не може да се засечем пиши едно писмо и ще ти я кача в интернет. EDIT: В ДС++ ако ме намериш, търси в папка "Install fun/3.5 Floppy (A)" EDIT2: Ako пък незнаеш как да форматираш с нея, пак пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted June 12, 2005 Author Share Posted June 12, 2005 a kakvo e DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Това е програма за даунлоуд от компютър на компютър в мрежата, най-просто казано. Ако се интересуваш прочети в тази тема. Там е описано всичко, от инсталирането, до проблемите. EDIT: Всъщност, айде за да не се мъчиш и себе си и мене, дискетата я качих в интернет. Ето ти я. Само разархивирваш и копираш всички файлове във флопито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 мерси човече. между другото за да не отварям нова тема ще използвам тази търся драйвъри за видео карта:RIVA 128ZX 8MB AGP или ако може някой да ме опъти от каде да си сваля,пък ако някой ги има-alexanderson@abv.bg Мерси на всички писали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 http://www.nvidia.com/object/riva_drivers , но май няма за ХР Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 oppa pak problem4e:) tursq driver za sound karta YAMAHA 724 PCinqkoj da ima ideika kade da tursq za win98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 V google za YAMAHA 724 PC! 2 rezultat :http://www.elsaco.com/epox/support/drivers.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 oppa pak problem4e:)tursq driver za sound karta YAMAHA 724 PCinqkoj da ima ideika kade da tursq za win98 <{POST_SNAPBACK}> Първо провери дали е истинска 724, драйвери можеш да намериш на официалния сайт на Yamaha. Ако е от ментетата ще работи с CMI8738 драйвери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 akak da proverq mislq 4e e istinska a mejdu drugoto kartata ne e onboard a PCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ако някой може да ми даде стартова дискета за WIN XP, с която да мога да разглеждам и да форматирам под NTFS partition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ако някой може да ми даде стартова дискета за WIN XP, с която да мога да разглеждам и да форматирам под NTFS partition. <{POST_SNAPBACK}> Блажени са вярващите! А ти мислиш ли, че стартова дискета, правена с Windows XP ще реши проблема ти?! Не. Създавайки стартова дискета под ХР и зареждайки от нея, напиши ver в командния ред и виж какво ще изпише. Ще те улесня - ще изпише Windows Millenium. Изтегли си Super Win PE Stadnard, запиши го на сиди и зареди от него лайв уиндоус. С него можеш да правиш много неща Съществуват доста решения за гледане на NTFS под ДОС, доста от тях са резултат от reverse engineering, което ги прави опасни за ползване. Но най-доброто, което можеш да направиш е точно този лайв Виндовс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 То хубаво да го запиша на СД ама като немам записвачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 айде някой да даде идея за драйвъри за тъпата саунд карта че полудявам без музика тъпия 98 не я разпознава със стандартни драйвъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ами аз имам една дискета с драйвери за yamaha. От панти века е, но може би ще ти свърши работа. Да ти я изпратя ли на майла? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 mersi na vsi4ki. namerih driveri za kartata CLOSE TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.