Jump to content
BulForum.com

Търся стартова дискета за 98/МЕ

ex-impo

Recommended Posts

незнам тук ли е най-правилното място за темата но все пак..

търся стартова дискета за уиндоус 98 или Милениум.

ако има някой ще съм много благодарен ако прати на alexanderson@abv.bg :punk

PS трябва ми мнооого спешно.

Благодаря ви :bgrin:

с това може ли да си пусна ПЦ-то? :confused  :bgrin:

Преди във стария варез съм качвал точно стартова дискета, правена на Win98 SE. Дискета правена с УинМЕ не става за нищо, по-добре не търси такава. Също така, правена и с ВинХР.

Ако не намериш стартова дискета, кажи да ти я пратя, 700 КБ е, представлява exe, което създава дискетата.

незнам тук ли е най-правилното място за темата но все пак..

търся стартова дискета за уиндоус 98 или Милениум.

ако има някой ще съм много благодарен ако прати на alexanderson@abv.bg :punk

PS трябва ми мнооого спешно.

Благодаря ви :bgrin:

Влез по някое време в ДС++. Ще ти я шерна. Ако пък не може да се засечем пиши едно писмо и ще ти я кача в интернет. ;)

EDIT: В ДС++ ако ме намериш, търси в папка "Install fun/3.5 Floppy (A)"

EDIT2: Ako пък незнаеш как да форматираш с нея, пак пиши.

Това е програма за даунлоуд от компютър на компютър в мрежата, най-просто казано. Ако се интересуваш прочети в тази тема. Там е описано всичко, от инсталирането, до проблемите. ;)

EDIT: Всъщност, айде за да не се мъчиш и себе си и мене, дискетата я качих в интернет. Ето ти я. ;) Само разархивирваш и копираш всички файлове във флопито.

мерси човече.

между другото за да не отварям нова тема ще използвам тази :D

търся драйвъри за видео карта:RIVA 128ZX 8MB AGP

или ако може някой да ме опъти от каде да си сваля,пък ако някой ги има-alexanderson@abv.bg

Мерси на всички писали :punk ;)

oppa pak problem4e:)

tursq driver za sound karta YAMAHA 724 PCinqkoj da ima ideika kade da tursq

za win98 :D

Първо провери дали е истинска 724, драйвери можеш да намериш на официалния сайт на Yamaha. Ако е от ментетата ще работи с CMI8738 драйвери.

Ако някой може да ми даде стартова дискета за WIN XP, с която да мога да разглеждам и да форматирам под NTFS partition.

Блажени са вярващите! :)

А ти мислиш ли, че стартова дискета, правена с Windows XP ще реши проблема ти?!

Не. Създавайки стартова дискета под ХР и зареждайки от нея, напиши ver в командния ред и виж какво ще изпише. Ще те улесня - ще изпише Windows Millenium. ;)

Изтегли си Super Win PE Stadnard, запиши го на сиди и зареди от него лайв уиндоус. С него можеш да правиш много неща ;)

Съществуват доста решения за гледане на NTFS под ДОС, доста от тях са резултат от reverse engineering, което ги прави опасни за ползване. Но най-доброто, което можеш да направиш е точно този лайв Виндовс.

айде някой да даде идея за драйвъри за тъпата саунд карта че полудявам без музика :angry:

тъпия 98 не я разпознава със стандартни драйвъри :angry:

Ами аз имам една дискета с драйвери за yamaha. От панти века е, но може би ще ти свърши работа. Да ти я изпратя ли на майла?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...