Белов Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 копирай и трите диска на харда и инсталирай от там. Това е проблем на Windows XP <{POST_SNAPBACK}> И аз имам същия проблем както в горните постове...На мен и 3-те диска са ми на харда ??? и не тръгва пак дава същата грешка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 И аз имам същия проблем както в горните постове...На мен и 3-те диска са ми на харда ??? и не тръгва пак дава същата грешка.. <{POST_SNAPBACK}> смисъл не като image files, ами като файлове Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 vikam i az da se iakaja za tazi igra... kat gledam e mn lamava we disainerite da se bqha postarali za 1 sedmica pove4e 6tqha da slojat po hubav HUD ili tam kakto se nari4at guges i drugite... kartata(minimap)katq gledam s tiq to4ki e kat nfs6, kat gledam kvi detski cvetove sa capardosali qzuk im za cqlata igra... izvinqvai ama naistina mojeha da slojat po huba skorostomer i t.n. tova e samo za smqh i kat gledam kolko mqsto zaemat ti ne moje6 da vidi6 putq ot tezi pribori Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 tova e samo za smqh i kat gledam kolko mqsto zaemat ti ne moje6 da vidi6 putq ot tezi pribori За тази цел се увеличава разделителната способност. не може да играеш на 640х480 (примерно) и да искаш да виждаш всичко. един приятел ми каза, че играта предлага голямо разнообразие от коли, затова ще я пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 А някой да знае нещо по проблема , за който съм писал в повтарящата се тема , която отворих . Тоест след като пусна играта да се инсталира , ми казва , че играта изисква deirectX9c , до тук добре , directX9 се инсталира и веднага след това ме изкарва от инсталацията И друг въпрос . Така или иначе съм 80% сигурен , че от този диск няма да тръгне , ако някой раздели файловете на играта (вече записана) и ги запише на няколко диска , аз като ги натъпча в една папка на моя компютър , играта ще тръгне ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Много интересно?Аз пък си я взех от един приятел и ми тръгва!Нямал съм проблеми с нея.Но чесно казано не е кой знай кво!В началото зарибява ама после омръзва(като всички други игри).Иначе като цяло е добра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Много интересно?Аз пък си я взех от един приятел и ми тръгва!Нямал съм проблеми с нея.Но чесно казано не е кой знай кво!В началото зарибява ама после омръзва(като всички други игри).Иначе като цяло е добра! <{POST_SNAPBACK}> А твоят приятел от тайванския сървър ли я е свалял , защото аз я свалих от там , но ми дава проблем при инсталацията . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 няма значение от къде си е свалял, защото релийзите са едни и същи. Проблема не е в играта, а в InstallShield на ХР. На 98 няма проблеми с тея инсталатори. Копирай трите диска на харда и инсталвай от там. Под копиране не става въпрос като image file, ами като папките и файловете както ги виждаш от диска. Всъщност твоя проблем може и да е друг щом казваш директХ. Не го инсталирвай. Инсталирай само играта. Това за копирането върши работа, когато ти дава wrong volume по някое време на инсталацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 А твоят приятел от тайванския сървър ли я е свалял , защото аз я свалих от там , но ми дава проблем при инсталацията . <{POST_SNAPBACK}> Еми незнам от къде я е свалил тоя моя приятел ама важното е 4е я играх и нямах проблеми!Тва 4е ти си се прецакал мен кво ме боли!Ся не искам да се заяждам така 4е спирам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 няма значение от къде си е свалял, защото релийзите са едни и същи. Проблема не е в играта, а в InstallShield на ХР. На 98 няма проблеми с тея инсталатори. Копирай трите диска на харда и инсталвай от там. Под копиране не става въпрос като image file, ами като папките и файловете както ги виждаш от диска. Всъщност твоя проблем може и да е друг щом казваш директХ. Не го инсталирвай. Инсталирай само играта. Това за копирането върши работа, когато ти дава wrong volume по някое време на инсталацията <{POST_SNAPBACK}> Да , но като откажа да инсталирам directX и цялата инсталация приключва (още от начало пише , че май е задължително инсталиренето на въпросния directX9c ) . Дисковете пробвах да ги копирам на хард-а , но пак същата работа , от архивите също не става . Помня , че имах същия проблем и с San Andreas и като пробвах от друг диск стана . Верно , че и win-a е за смяна ... затова питах дали ако накарам някой да ми я копира на няколко диска по най-бруталния начин (copy-paste на файловете )дали ще стане . Мерси все пак . А иначе то даже не се стартира инсталацията на самата игра , след като инсталира directX ... спира Еми незнам от къде я е свалил тоя моя приятел ама важното е 4е я играх и нямах проблеми!Тва 4е ти си се прецакал мен кво ме боли!Ся не искам да се заяждам така 4е спирам! <{POST_SNAPBACK}> Няма да коментирам и като не те боли , че съм се прецакал защо пишеш излишни глупости , след като си некомпетентен по въпроса и вече си написал мнението си за играта спри ... а ако искаш да се заяждаш (така ми се струва) - давай , кой те спира . А иначе с кои коли играеш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Да не си с бета версия на СП2 и да имаш DirectX 9b. Ако е така си се прецакал и ти трябва нов windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ами аз съм с XP и нямах проблем с инсталацията.Свалих дисковете и инсталирах нищо друго не съм правил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 как се сменят контролите? има някои бутони, които са зададени така, че не могат да се променят ... а на мен ако газта и спирачката не ми е съответно на E и W, направо няма какво да я играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 как се сменят контролите? има някои бутони, които са зададени така, че не могат да се променят ... а на мен ако газта и спирачката не ми е съответно на E и W, направо няма какво да я играя преди като играех и аз исках малко да ги поразместя но не намерих начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 абе хора някой знае ли как да си оправя steering-a че немога да я играя така искам да стане нещо като на нфс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 няма такъФ начин , просто са прекалили с опит-а си за реалност,,просто карай се едно е по нормална кола а не луд тунер и ще успееш да караш , друг е въпроса ако умираш за НФС управление Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.