Jump to content
BulForum.com

Juiced - HOODLUM

veseo

Recommended Posts

копирай и трите диска на харда и инсталирай от там. Това е проблем на Windows XP

И аз имам същия проблем както в горните постове...На мен и 3-те диска са ми на харда ??? и не тръгва пак дава същата грешка..

И аз имам същия проблем както в горните постове...На мен и 3-те диска са ми на харда ??? и не тръгва пак дава същата грешка..

смисъл не като image files, ами като файлове

vikam i az da se iakaja za tazi igra...

kat gledam e mn lamava we disainerite da se bqha postarali za 1 sedmica pove4e 6tqha da slojat po hubav HUD ili tam kakto se nari4at guges i drugite... kartata(minimap)katq gledam s tiq to4ki e kat nfs6, kat gledam kvi detski cvetove sa capardosali qzuk im za cqlata igra... izvinqvai ama naistina mojeha da slojat po huba skorostomer i t.n. tova e samo za smqh i kat gledam kolko mqsto zaemat ti ne moje6 da vidi6 putq ot tezi pribori

tova e samo za smqh i kat gledam kolko mqsto zaemat ti ne moje6 da vidi6 putq ot tezi pribori

За тази цел се увеличава разделителната способност. :) не може да играеш на 640х480 (примерно) и да искаш да виждаш всичко.

един приятел ми каза, че играта предлага голямо разнообразие от коли, затова ще я пробвам.

• 3 weeks later...

А някой да знае нещо по проблема , за който съм писал в повтарящата се тема , която отворих :sick . Тоест след като пусна играта да се инсталира , ми казва , че играта изисква deirectX9c , до тук добре , directX9 се инсталира и веднага след това ме изкарва от инсталацията :(

И друг въпрос . Така или иначе съм 80% сигурен , че от този диск няма да тръгне :( , ако някой раздели файловете на играта (вече записана) и ги запише на няколко диска , аз като ги натъпча в една папка на моя компютър , играта ще тръгне ли :confused

Много интересно?Аз пък си я взех от един приятел и ми тръгва!Нямал съм проблеми с нея.Но чесно казано не е кой знай кво!В началото зарибява ама после омръзва(като всички други игри).Иначе като цяло е добра! :punk

Много интересно?Аз пък си я взех от един приятел и ми тръгва!Нямал съм проблеми с нея.Но чесно казано не е кой знай кво!В началото зарибява ама после омръзва(като всички други игри).Иначе като цяло е добра! :punk

А твоят приятел от тайванския сървър ли я е свалял , защото аз я свалих от там , но ми дава проблем при инсталацията :( .

няма значение от къде си е свалял, защото релийзите са едни и същи. Проблема не е в играта, а в InstallShield на ХР. На 98 няма проблеми с тея инсталатори. Копирай трите диска на харда и инсталвай от там. Под копиране не става въпрос като image file, ами като папките и файловете както ги виждаш от диска. Всъщност твоя проблем може и да е друг щом казваш директХ. Не го инсталирвай. Инсталирай само играта. Това за копирането върши работа, когато ти дава wrong volume по някое време на инсталацията

А твоят приятел от тайванския сървър ли я е свалял , защото аз я свалих от там , но ми дава проблем при инсталацията :( .

Еми незнам от къде я е свалил тоя моя приятел ама важното е 4е я играх и нямах проблеми!Тва 4е ти си се прецакал мен кво ме боли!Ся не искам да се заяждам така 4е спирам! :spam:

няма значение от къде си е свалял, защото релийзите са едни и същи. Проблема не е в играта, а в InstallShield на ХР. На 98 няма проблеми с тея инсталатори. Копирай трите диска на харда и инсталвай от там. Под копиране не става въпрос като image file, ами като папките и файловете както ги виждаш от диска. Всъщност твоя проблем може и да е друг щом казваш директХ. Не го инсталирвай. Инсталирай само играта. Това за копирането върши работа, когато ти дава wrong volume по някое време на инсталацията

Да , но като откажа да инсталирам directX и цялата инсталация приключва (още от начало пише , че май е задължително инсталиренето на въпросния directX9c ) . Дисковете пробвах да ги копирам на хард-а , но пак същата работа , от архивите също не става :( . Помня , че имах същия проблем и с San Andreas и като пробвах от друг диск стана :blink: . Верно , че и win-a е за смяна ... затова питах дали ако накарам някой да ми я копира на няколко диска по най-бруталния начин (copy-paste на файловете :lol: )дали ще стане . Мерси все пак . А иначе то даже не се стартира инсталацията на самата игра , след като инсталира directX ... спира :wub:

Еми незнам от къде я е свалил тоя моя приятел ама важното е 4е я играх и нямах проблеми!Тва 4е ти си се прецакал мен кво ме боли!Ся не искам да се заяждам така 4е спирам! :spam:

Няма да коментирам и като не те боли , че съм се прецакал защо пишеш излишни глупости , след като си некомпетентен по въпроса и вече си написал мнението си за играта спри :excl: ... а ако искаш да се заяждаш (така ми се струва) - давай , кой те спира :devil .

:spam-die:

А иначе с кои коли играеш :santa: ?

• 1 month later...
  • 8 months later...

как се сменят контролите? има някои бутони, които са зададени така, че не могат да се променят ... а на мен ако газта и спирачката не ми е съответно на E и W, направо няма какво да я играя :bgrin:

как се сменят контролите? има някои бутони, които са зададени така, че не могат да се променят ... а на мен ако газта и спирачката не ми е съответно на E и W, направо няма какво да я играя :bgrin:

преди като играех и аз исках малко да ги поразместя но не намерих начин

• 1 year later...

няма такъФ начин , просто са прекалили с опит-а си за реалност,,просто карай се едно е по нормална кола а не луд тунер и ще успееш да караш , друг е въпроса ако умираш за НФС управление :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...