Jump to content
BulForum.com

Juiced - HOODLUM

veseo

Recommended Posts

JUICED

919654_53251.jpg

• Official web page: Juiced
  • Publisher: THQ
  • Developer:Juice games
  • Genre: Driving
  • Release date: 12-06-05
  • Story/Description:
    This street racing game lets you customize your
    vehicles with authentic aftermarket parts before racing against others online.

• Multiplayer: YES

• Media type and size: 146x15 (3CD)

• System requirements:
    FROM DEMO:
    Minimum specification:

933Mhz CPU
    DirectX 9.0b
    3D accelerated DirectX9b compatible video card
    NVIDIA GeForce3 or better (excluding Geforce4MX)
    ATI 8500 32 MB or better
    Matrox Perhellia
    128 Megabytes of RAM
    2.5 GB free hard drive space
    (additional space required for Windows swap-file and DirectX 9.0b installation)
    8x CD-ROM drive
    DirectX 9.0b Compatible Sound Card
    MS compatible mouse
    Keyboard

Recommended:
    1.7 Ghz CPU
    DirectX 9.0b
    3D accelerated GeForceFX 64 MB / ATI Radion 9700 or equivalent DirectX9 compatible video card
    256 Megabytes of RAM
    2.5 GB free hard drive space
    (additional space required for Windows swap-file and DirectX 9.0b installation)
    16x CD-ROM drive
    DirectX 9.0b Compatible Sound Card
    MS compatible mouse
    Keyboard

Not Supported:
    Windows 95, Windows NT
    DirectX 9.0a and previous versions.

• NFO file: NForce
  • Protection: SecuROM7
  • News article/s: Gamespot
  • Preview: IGN, 6.0
  • Demo: Gamespot

Ако има някой който е свалил може ли да си каже мнението относно играта.Само се надявам управлението да е свястно не като Street Racing Syndicate

Ако има някой който е свалил може ли да си каже мнението относно играта.Само се надявам управлението да е свястно не като Street Racing Syndicate

Ами не. Не е. Подобно е.

Аз разбрах че графиката на тази игра е много добра.Като на NFSU2.

NFSU2 на пълни детайли и на максимална резолюция ми върви с 18-20 фрейма в секунда.

демо #2 на тази, на 1024/768 и някои детаили изключени, ми върви с 4-8 фрейма. като влезнех в тунел, нещата се оправяха.

това е демото. може да е имало някакъв проблем там.

Screens

Това са скрийншоти ,които аз направих. Играта я играя на 1024х768 мах АА + всички ефекти на макс и не ми насича. Графиката изобщо не е лоша и има деймидж ,които също е добре реализиран. Мога да спомена ,че се управлява малко по-трудно от NFSU2 и играта според мен си струва.

Демото което аз играх имаше по-добра графика от тази която ти показал на шотовете.

На каква резолюция си играл? Това е всичко макс на 1024х768. 3-тия шот е станал лошо защото се е хванал блур-а при високата скорост. А на мойте кое им е лошото ?

Това е аркаде моде с първата кола на първата писта.

На каква резолюция си играл? Това е всичко макс на 1024х768.  3-тия шот е станал лошо защото се е хванал блур-а при високата скорост. А на мойте кое им е лошото ?

Това е аркаде моде с първата кола на първата писта.

Ми аз играх през нощта с един скайлайн. мисля, че е началото на кариерата, защото ония пич каза, че ще ми заеме колата си.

Наистина графиката не е кой знае какво, но играта като че ли има какво да предложи - малко по action ориентирано карано, но като цяла за мен не е нищо особено. Като се стартира и става ясно, че играта е конзолна :( (такива грозни менюта за PC нема)

aaa тая игра нещо вообще не радва окото мноо изкуствено е направена

:( само дето я свалих

Na men pri instalacia mi dava greshka! Ili pri slaganeto na vtoria disk ili sled 3tia mi dava WRONG VOLUME insert juice_1. Abe kogato si priiska si go dava tova. Slagam az 1 disc i davam try again, ama nishto ne se polu4ava. Dam Continue i idva sledashta greshka - setup will now terminate ?? Niakoi da si ima predstava zashto e taka ???

• 2 weeks later...
Na men pri instalacia mi dava greshka! Ili pri slaganeto na vtoria disk ili sled 3tia mi dava WRONG VOLUME insert juice_1. Abe kogato si priiska si go dava tova. Slagam az 1 disc i davam try again, ama nishto ne se polu4ava. Dam Continue i idva sledashta greshka - setup will now terminate ?? Niakoi da si ima predstava zashto e taka ???

и на мен ми прави същите парчета и незнам що така.уж свалих втория диск наново!да не от някой от джиджавките като clonecd, nero или нещо друго???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...