virtuozo_ Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Решил съм да си купя бинокъл но държа да е от онези военните руски бинокли които са с метална повърхност и макар да са тежички имат не лоши качества(мисля че ме разбрахте не ме интересуват онези пластмасовите имитации които са нашарени с патрони пушки сърп и чукове които бай мангал продава за по 20 лева на руския пазар,също така не ме интересуват и марковите западни бинокли знам че са по добри ама не съм чак такъв ентусиаст)-искам да е от големите офицерски бинокли с големи предни лупи че да обхваща голям хоризонт и голямо увеличение -както разбрахте размера също има значение иначе малък кашишки има от къде да си купя но държа да е по силен-е това е ако имате такъв китук и решите да го продавате пишете с какво разполагате и увеличението му-ако имате снимки пращайте и тях. П.П На времето на руския пазар когато наистина беше руски и се намираше зад РУМ-а на пещерско шосе беше бъкано с такива ама така и не си взех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.