mi6o_ Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Ot nqkolkko dena ne si bqh puskal laptopa( compaq lte5100).Dneska kogato re6ih da go pusna i sled kato go pusnah pro4ita za moment ot fdd i sled tva zamruzva na ekrana purvona4alniq kato pi6e "press F10 to enter bios" i sled kato natisna F10 nikva promqna...uvisva...nqmam ideq ot kakvo moje da e Mnogo 6te sam blagodaren ako nqkoi ima nqkakvo predlojenie za re6enie na problema... p.s.blagodarq na vsi4ki,koito 6te napi6at po temata predvaritelno i se izvinqva6 za 6liokavicata oba4e na moq laptop nqmam kirilica na klaviaturata i mi e trudno da pi6a na kirilica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Ami spored mene mu e topli4ko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted June 12, 2005 Author Share Posted June 12, 2005 Ami spored mene mu e topli4ko ! <{POST_SNAPBACK}> mm ako mu be6e topli4ko 6te6e da raboti malko normalno i posle 6te6e da spira a toi si zabiva o6te s puskaneto a e P90 mhz nemislq 4e mu e 4ak tolkova topli4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 spored men ima goliama veroiatnost da ne si namira diska i da zavisva dokato go tarsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Пробвай дали можеш да влезеш в биоса и оттам да видиш харда Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Пробвай дали можеш да влезеш в биоса и оттам да видиш харда <{POST_SNAPBACK}> Сори за офа, ама той човека си е казал: ...... pi6e "press F10 to enter bios" i sled kato natisna F10 nikva promqna...uvisva...<{POST_SNAPBACK}> Четете бе хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 mi spored men biosa si e zaminal i trqbva se preprogramira! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.