CMexyBka Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 ov3rm4n ,za razlika ot teb i nqkoi drugi xora ,moqt ton e kraino civilizovan i umeren.Ne zapovqdvam na nikogo ,nito shte go naprawq.S risk da se potretq ne ami ,shte kaja otnovo ,4e vseki ima pravoto da pravi kakvoto si iska.Osnovna 4erta na avtoritariznam.Durjavata ne se interesuva ot deistviata na kogoto i da bilo ot neinite podanici ,stiga te da ne se priemat kato direktno naso4eni s/y neq i postavqshti pod vupros sigurnostta i.Ako s tova ,4e pisha na latinica zastrashavam nacionalnata sigrunost... lele! E,da ,nie sme demokraciq ,ne avtoritarna durjava..oshte po zle I koga sum kazul ,4e ne xaresvam temata? tq si e mnogo xubava daje.Tova 4e vie nqmate neobxodimata kultura da q obsujdate kato xorata moi problem li e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Хм. И с кое мое изказване съм те обидил? Първо заявяваш - "крайно време е да престанете", после твърдиш, че си за това "всеки да прави каквото си иска". Ами от къде накъде тогава ще искаш от другите да престанат? Изясни ли ти се сега на какво исках да обърна внимание? Изказванията ти за сърбежа - нима те не ти звучат обидно и пренебрежително за останалите? Ако е така - да ти имам възпитанието. А с това определение за авторитаризъм дето го изсмука от пръстите си - много се изложи, братче. По-добре да си беше замълчал, след като не ти е ясна материята. Съветвам те да отвориш някой тълковен речник и да си изясниш понятията, за да не се объркваш и излагаш друг път. Авторитаризъм е точната противоположност на това което описваш. Ние сме демокрация в момента, бяхме авторитарна държава до 10 ноември 1989... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Ako s tova ,4e pisha na latinica zastrashavam nacionalnata sigrunost... lele! заплашване на сигурноста не е само когато има война или подобни, а и когато тругне да се побиват и да не се използват Писменоста. по този начин се застрашава сигурноста на Българската Култура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Oooo Gospodi pomilui.I ti si trugnal da sporish s men ,a vse oshte burkash avtoritarizum s totalitarizum.Xa-Xa.V Bulgaria imashe TOTALITARIZUM.I ako iskash da znaesh ,sega ve4e tonut mi e napadatelen...mai ti trqbva da otvorish re4nika ,ne az...Taka .. minavum natatuk.Ne sum nikoi ,ta da te obrazovam.Ako iskash si ostani nevej.. Koga to4no sum kazul 4e si me obidil.Kazax 4e govorish ne civilizovano i napadatelno, kakto moje bi govorq az v momenta.po to4no pisha i mislq. Първо заявяваш - "крайно време е да престанете", после твърдиш, че си за това "всеки да прави каквото си иска". Ами от къде накъде тогава ще искаш от другите да престанат? - tazi teoriq mojesh da mi q vadish ,ako bqx zapo4nal az sporut.no ne sum az.dokuto ima xora ,koito predi men da mi govorqt po tozi na4in : Докат и хората са като вас няя се опраи държавата ,se 4uvstvam svoboden ,da svalq ot pleshtite si tejestta na etikeciqta i da napadam. Za surbeja .. ne ,ne mi zvu4i obidno.Vij ,prenebrejitelno - DA.Kakvoto povikalo ,takova se obadilo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Абе не знам кви правила има само едно ще ти кажа....По принцип и НАЙ-ПРОСТИЯТ не се бута там където не е желан....А CMexyBka не се обиждай човече обаче едва ли има човек във тоя форум дет да не го дразниш. Чесно ти казвам ако можех ,с тия твоите постоянни фрапиращи постове, сякаш постнати нарочно да дразнят другите ще ти прасна такъв бан че да не можеш не във форума ами в вареза да влезеш....Освен тва няма повече да казвам нищо щото излиза че ви казвам "кво да правите"... Аз просто исказвам своето мнение.... Бтв знам че сега и ти ще кажеш "аз също изказвам моето мнение" ама пич стегни са малко...сички та разбрахме че няя пишеш на кирилица добре де ти сам казваш че за 100тен път повтаряш едно и също...Еми само един прост съвет ... СПРИ ДА ПОВТАРЯШ ЕДНО И СЪЩО С ВСЕКИ ПОСТ В ТАЯ ТЕМА ЕДИТ: И още нещо не знам дали някой от тея които не искат да пишат на кирилица обърнаха внимание на думите ми, ако могат да скиват някой чуждестранен форум да видят дали и другите пишат с латински букви на техния си език... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 се едно земете вижте някой руски или къвто и да е форум...да видите дали пишат на английски...(*с англииски букви...).... ЕДИТ: И още нещо не знам дали някой от тея които не искат да пишат на кирилица обърнаха внимание на думите ми, ако могат да скиват някой чуждестранен форум да видят дали и другите пишат с латински букви на техния си език... neznam koi povtarq edno i sushto ... Haha nervish li se mnoy ot men:) .. tvoi problem.A i v warez-a trudno she me bannat da vlizam .I posledno da te pitam.Koi ti dava pravo ,na teb ,da opredelqsh kude sum jelan.Ei tva nemoga da ti razbera.4akam dostatu4no dovoden otgovor ot tvoq strana ...shtqx da 4akam i ot ov3rm4n no toi mi padna v o4ite... ta 4akam ot teb ,da mi kajesh s kvo pravo ti opredelqsh range-a v koito moga da razprostiram mnenieto i ideite si ? ili otnovo se povtarqm a ? ami da .. kato ne sum polu4il otgovor ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 A i v warez-a trudno she me bannat da vlizam Брай, ама че си сигурен Предизвикваш си късмета май Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 да ви е** в дебелите г*****!!!! пак осрахте една хубава тема. може ли поне тук да не се карате?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Брай, ама че си сигурен Предизвикваш си късмета май Godfarher ,dam predizvikvam go nekazvam 4e nemoje ,kazvam 4e nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 да ви е** в дебелите г*****!!!! пак осрахте една хубава тема. може ли поне тук да не се карате?! Като гледам ти май ги изсра най-големите, мухахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Ае пич праи си квот си искаш мен не ме засяга мизерния ти живот ай не се обръщай повече към мене че направо ме е гнус от тебе.... Ей да знаеш как ме е яд...В ИРЦ поне има IGNORE.. ЕЙ сложихте бутонче Lat=>Cyr що не сложите и бутонче ИГНОР ....и още едно бутонче ALL IGNORE CMexyBka Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 па не знам ко ви е напраил CMexyBka! секи е против него, майна! не че нещо ама гадно да го еба! той си казва шибаното мнение!!! баси хората. ако някой има различно мнение и вие веднага го заебавате!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Ае пич праи си квот си искаш мен не ме засяга мизерния ти живот ай не се обръщай повече към мене че направо ме е гнус от тебе.... Ей да знаеш как ме е яд...В ИРЦ поне има IGNORE.. ЕЙ сложихте бутонче Lat=>Cyr що не сложите и бутонче ИГНОР ....и още едно бутонче ALL IGNORE CMexyBka Ghahahaha KnoPPix ,qko nqmam nishto protiv az taka ili ina4e si govorq sam:) i btw po-poleki4ka s obidite we batka ,az moje da imam 4uvstva groover , spokz be nqma 4ovek ,koito da go xaresvat vsi4ki, a xorata koito sa xaresvani ot mnogo sa rqdkost mnogo navutre vzimash neshtata .Mersi za ramoto de .. i btw mislq 4e poslednite nqkolko topica sa mnoogo dale4 ot temata .ta vuprosa mi e ,sled kato vi slojixa Lat=>Cyr za kvo mrunkate oshte ? osven protiv men de.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 аве пич дразя се така уе! как да не го зимам навътре. възхищавам ти се за тва че си толкова спокоен. аз ся съм готов да троша и бия наред. полудявам, супер анархия в нашето общество! Уф ай че зех ноо да пиша и ще ме обвинят във флууд. та по темата мисля че сички са доволни. аре да я затваряме и тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 За кво не се затвори тази тема вече. Бутончето е сложено и аз съм радостен от това. Благодаря на всички които допринесоха това да бъде факт (специално на Poznai, Dreamer i Veli). А тези които не искат да го ползват - да въ е*ъ и БЪЛГАРИТЕ (това не е насочено към отделни личности) За всички останали да си го плозваме с кеф. НЕКА НЕ ГУБИМ БЪЛГАРСКОТО В НАС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 CMexyBka за протокола да уточним че е имало хора баннати от варез-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Баси, в последните 4-5 поуста думата "еба" се вижда почти навсякъде Както и да е стига чесане на езиците. Почти всички са щасливи така че клоуз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.