en3rgy Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Nikoi ne vi kara da polzvate novite butoncheta. Na kogoto mu haresvat, da si gi polzva. mi te horata si go kazaha, nz 6to se razbrym4ahte to i az mrazq da pi6a na cyr v internet, a ako pitate mene nikoga nqma da napravqt kyrilicata v toj forum zadyljitelna 6toto samite admini..... nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 аве секи да си пише както му е кеф, а за бутончето-браво, това наистина може да влезе в употреба имам едно въпросче към тея дето са прикрепили бутона към скрипта: Къде е буквата "Щ" на тая кирилица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 аве секи да си пише както му е кеф, а за бутончето-браво, това наистина може да влезе в употреба имам едно въпросче към тея дето са прикрепили бутона към скрипта: Къде е буквата "Щ" на тая кирилица? Налага се да пишеш "sht" вместо ]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Аз затова при мен съм сложил и кредор, вградения вариант на кирилица. Това подържа БДС и фонетична, а този pop-up съответно се извиква по желание за да покаже подредбата на клавиатурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Тази тема се поства вече за незнам кой път и то доста безсмислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 За съжаление кредор има един голям минус - не работи на Опера и Мозила При мен също има проблеми с флекс тайп, не знаем кое кое прецаква ама не е много гот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 За съжаление кредор има един голям минус - не работи на Опера и Мозила При мен също има проблеми с флекс тайп, не знаем кое кое прецаква ама не е много гот. Мда, верно е че го има тоя тъп недостатък :/ Ма поне дава няква възмойност на хората с IE да работят с него. Кофти са се оакали от кредор. А 'флекс тайп' що ползваш? Vankata, къде се буташ сега и ти, не виждаш ли че това е основната тема за кирилица, единствената незатворена, сигрно има защо, как мислиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Qко е че има бутона за Lat=>kyr ама все пак секи сам избира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Мда, верно е че го има тоя тъп недостатък :/Ма поне дава няква възмойност на хората с IE да работят с него. Кофти са се оакали от кредор. А 'флекс тайп' що ползваш? Щото си бачка като пушка... Flex Type 1.0 за NT (под XP). Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Щото си бачка като пушка... Flex Type 1.0 за NT (под XP). А аз си мислих че всики ползваме онзи .kbd file за фонетичната.. кво беше там, на инжинера ли, как се викаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 много съм доволен от тва нещо дето се получи така само докато разбера ю и я как се пишат ми трqбваше доста фантазия ама на както виждате успях. Ако я-то се сложи на q ще е много по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 А аз си мислих че всики ползваме онзи .kbd file за фонетичната..кво беше там, на инжинера ли, как се викаше и аз съм с този файл. П.С. Инженер се пише с е КАто означава редактирам го използвай да си поправиш првописните грешки Не се засягай пич ама е по лесно да qoute натиснеш отколкото да edit-ваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 и аз съм с този файл. П.С. Инженер се пише с е а Edit означава редактирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Vankata, къде се буташ сега и ти, не виждаш ли че това е основната тема за кирилица, единствената незатворена, сигрно има защо, как мислиш? И сигурно си мислиш, че има какво ново да се каже в нея. Странно! П.П. инженер=инжинер /фр.,гер./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 [offtopic] П.П. инженер=инжинер /фр.,гер./ инжЕнер. Моят речник поне не го дава като дублет. Btw, и в двата посочени езика на онова място има 'е': Ingenieur, der (инженьор) (нем., явно от фр.); ingenieur, un (енженьор) (фр.) Обаче за конкретния случай трябва да е Инжинера (барабар с главната буква и непълния член), щото той нарочно си е избрал така да се пише - с грешка. [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 щото той нарочно си е избрал така да се пише - с грешка. Ако е така се извинявам - явно не съм разбрал хумора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Offtopic:engineer /англ./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Offtopic:engineer /англ./ Стига с тоя инженер ве щом така си решил от днес ще го пишем ЕНЖИНЕР специално заради теб като толкова държиш на англииския, ама нали сме БЪЛГАРИ все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 хубавое да пишем на кирилица, no e po- lesno na latinica(pone spored men) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Да беееееееееееееееееее.......... Точно щот цялата държава е такава......секи гледа лекото и мекото и затва сме на тоя хал...ае да ва ***** на кви са праите не мога да разбера...се едно земете вижте някой руски или къвто и да е форум...да видите дали пишат на английски...(*с англииски букви...).... И да има са супер малко и са супер западнали държавици кат нашта...Докат и хората са като вас няя се опраи държавата....после политиците били виновни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 I shtoto kato zapisha na kirilica i she se opraim nali ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 I shtoto kato zapisha na kirilica i she se opraim nali ... човека даде пример с "по-лесното" не се хващай за думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Mnogo dobre go razbrax kvo dade za primer.No sum dale4 ot misulta ,4e da pisha na latinica e po-lesno.Kakto i ne sum dovolen ot tova ,4e nqkoi si nexrani maiko shte mi durji smetka kak shte se durja ,v slu4aq s kakvi smivloli shte pisha.mnogo me surbi dali nqkoi se zatrudnqva da raz4ete tova koeto pisha.Ako pro4etesh TOVA zna4i vse pak ne e tolkova trudno.Duv4ite edna i sushta duvka ve4e tolkova vreme .Sega e momenta da prestanete ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Mnogo dobre go razbrax kvo dade za primer.No sum dale4 ot misulta ,4e da pisha na latinica e po-lesno.Kakto i ne sum dovolen ot tova ,4e nqkoi si nexrani maiko shte mi durji smetka kak shte se durja ,v slu4aq s kakvi smivloli shte pisha.mnogo me surbi dali nqkoi se zatrudnqva da raz4ete tova koeto pisha.Ako pro4etesh TOVA zna4i vse pak ne e tolkova trudno.Duv4ite edna i sushta duvka ve4e tolkova vreme .Sega e momenta da prestanete ... А ти сигурно си човека който ще заповяда на всички да престанат... Ми не я чети тая тема, щом не те вълнува - нали не те сърби за другите. Имам една новина за теб - и тях не ги сърби, че на теб не ти харесва темата, така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 KnoPPix ; 1912 обедихте ме в тая тема ще пиша само на Български. Е да го *** Българи сме нали. Благодаря, че ме подсетихте!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.