veseo Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Genre: Стратегия Publisher: Black Bean Developer: Haemimont Games(създателите на TZAR !!) Language: english Players: 1-8 Release date: 10 july 2005 Protection: SAFEDISC 4 http://www.risingkingdoms.com/ Description: Rising Kingdoms is one strategic in acclimatized real time in a rich Middle Ages fantasy of exotic creatures, great personages and carismati wizards to us. You will have to develop broods, to conquer foreign encampments and to lead the heroes through glorious battles... Three main combats with you respect lands and vegetations to you. Five secondary (everyone with only benefits), independent colonies can be accorpate in order to expand just the dominion. Изисквания: CPU Pentium to 800 Mhz, 256 MB of ram, accelerated 3D card 32Mb, Windows 98/ME/2000/XP, 2 GB of free space on Hard-Disk, 4X CD-ROM, DirectX 8,1 (however present on the CD), modems demanded for left on Internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Играта има бъгове и кусури, които трябва да се изпипат. На 2рата мисия полудях - трябваше да си изтрепя цялата uncontrolablle войска, за да си освободя лимит и направя моя. А към края на мисията ми се бъгнаха и героите - не можех да им купя нови магии, баж когато се напълних яко с glory points. Освен това на custom game играта си е неприятно мудна и дълга, но хубавото е че е непредвидима Пропуснах да кажа, че в кампанията героите не си запазват магиите и предметите, ами във всяка мисия си почват "на чисто". ПП Забележете как се казва пророка в първата мисия още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 балансът е на критично ниво Сийдкийпърът е Супер Невероятно силен и очаквам пач , ама въпреки недостатъците ,играта ме грабна try the new DARKLING RACE AND their IMBA Soulmonger + the other hero that can ressurect= 100000000 + health soulmonger Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Уф, много е бъгава играта - бъгна ми се campaign профила и сега ще трябва наново да почвам мисиите на хората @Baba_qga не съм играл с darkling-овете още, но и с хюман открих имба далавери (3 monks + няколко "djadki" с defence spell-a + spirit of recreation + оня белия пич с healing altar и няма убиване нищо!!!) А елф са пък мега имба с тея гадни духчета дет те паразитват и мреш, да не говорим още колко имба работи имат Ма все пак тва ме кефи в играта - че е яко имба Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Някой играе ли я играта? И ако да, някой да е минал 8-ма мисия от кампанията на Forester-ите? 'Щото при мен нещо не ще да свърши - всичко съм избил, жив човек няма, обаче играта си върви и нищо не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Някой играе ли я играта? И ако да, някой да е минал 8-ма мисия от кампанията на Forester-ите? 'Щото при мен нещо не ще да свърши - всичко съм избил, жив човек няма, обаче играта си върви и нищо не става. <{POST_SNAPBACK}> На форума на играта бяха писали за същия проблем. Аз спрях да я играя иначе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Искам да попитам как да си набавя кристали с расата Дарклинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Искам да попитам как да си набавя кристали с расата Дарклинг <{POST_SNAPBACK}> правиш кула и я ъбгреитваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 играта и мен ме грабна, но е малко бавничка. Иначе я бива като замисъл. Малко ъгове съм видял ама не съм и играл много. Замо я инсталнах и я пробвах за час-два. Ся малко не се спирам пред компа ама иначе смятам да поиграя малко по-сериозно на нея ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Искам да попитам как да си набавя кристали с расата Дарклинг <{POST_SNAPBACK}> Когато строиш Spire около Gem депозитите се появява един бял кръг. Всяка твоя кула в този кръг може да я направиш на Crystal Spire (мисля, че така се казваше). Цената е "само" 400 злато и долкото знам няма ограничение за броя на кулите, които могат да дават кристал. Това е. П.П.: Crystal Spire, подобно на обикновените Spire, стреля само по наземни единици, така че срещу дракони е безполезна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 въпроса е адски глупав , но все пак..... Предвижда ли се пач и кога ще излиза.Има прекалено много IMBA неща , особено fresters на тях с 2-3 wolfmastera им се урежда мелето и отзад като имат някой друг рейнджър със един сийдкийпър и....а пък ако има и някой друг върколак работата е отекла...Humanite ....на т'ва чудо можеш ли да му бутнеш единица , то не са прийстове то не са altar of healing , то не е чудо...darklings , NIghtassasin-а като смеси в армията няколко дед ангела , ела че ми требаш...да не говорим за златните духчета дето вършат супер много работа в защита иначе като цяло играта е хубава , просто трябва да се балансира и да се намали времето за което се играе 1 игра (което си нямам и идея как ще стане ) А и кампанията (и не само ) е погребана под могила от бъгове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 NightWolf напълно съм съгласен. Именно по тези причини спрях да играя играта. За жалост пач все още няма. Проверявах редовно и на форума на играта, но и там нищо не пишеше за такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 I az sum na tova mnenie. Igrata ima dosta bagove, no ina4e me kefi. O6te si se zaribqvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 http://celtickings.net/forum/viewtopic.phtml?t=1327 Soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Играта действително има доста бъгове, но все пак успях да изиграя и трите кампании. Ако имате проблем с някоя мисия, кажете. Може и да мога да ви помогна. Иначе дано пача да излезе скоро - мисии 8 и 10 от кампанията на Forester-ите са толкова бъгави, че чак е трудно да бъдат завършени ако не си чел във форума на играта какво да направиш. Някой да има идея как с човек да убия няколко Върколака на максимум енегия и upgrade за точене на живот? Всичко друго мога да убия (или поне така си мисля, само това ми е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Играта действително има доста бъгове, но все пак успях да изиграя и трите кампании. Ако имате проблем с някоя мисия, кажете. Може и да мога да ви помогна. Иначе дано пача да излезе скоро - мисии 8 и 10 от кампанията на Forester-ите са толкова бъгави, че чак е трудно да бъдат завършени ако не си чел във форума на играта какво да направиш. Някой да има идея как с човек да убия няколко Върколака на максимум енегия и upgrade за точене на живот? Всичко друго мога да убия (или поне така си мисля, само това ми е проблем. <{POST_SNAPBACK}> Varkolazite sa " malko neobiknoveno " silni4ki, tka 4e uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Varkolazite sa " malko neobiknoveno " silni4ki, tka 4e uspeh <{POST_SNAPBACK}> Върколаците са толкова силни защото щетата, която нанасят, се увеличава с толкова, колкото е енергията им, а освен това Ferocity (май така се казваше) им позволява да източват толкова живот, колкото им е енергията. Срещу Darkling-ите това не е проблем - Apostle of Death могат да източват енергията на жертвата. Като добавиш и няколко Disciples със Thunderbolt и "има Върколаци - няма Върколаци". Но при хората просто не знам - може би няколко Рицаря, 3-4 Оракула със Holy Armor, Altar of Healing и десетина Свещеника (Монаси, всъщност) ще свърши работа. Друга идея нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Върколаците са толкова силни защото щетата, която нанасят, се увеличава с толкова, колкото е енергията им, а освен това Ferocity (май така се казваше) им позволява да източват толкова живот, колкото им е енергията. Срещу Darkling-ите това не е проблем - Apostle of Death могат да източват енергията на жертвата. Като добавиш и няколко Disciples със Thunderbolt и "има Върколаци - няма Върколаци". Но при хората просто не знам - може би няколко Рицаря, 3-4 Оракула със Holy Armor, Altar of Healing и десетина Свещеника (Монаси, всъщност) ще свърши работа. Друга идея нямам. <{POST_SNAPBACK}> paladin-и му е майката отзад priest-ове и ако имаш 3-4 knight-а с Wind raider си айляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 От де толкоз лимит. spirit of recreation + няколко priest-a (3 са достатъчно) + altar of healing Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 От де толкоз лимит.spirit of recreation + няколко priest-a (3 са достатъчно) + altar of healing <{POST_SNAPBACK}> а отде лимит за върколаци ? Той ако не прави армия докато ги изкара , си го изнесал ....ако изкара 1-2 заедно с останалата армия не е болка за умиране 3 приеста не са достатъчни в никакъв случеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 ами върколаци се бутат без проблем с феички , другият начин е с напомпан соулмонгър , което според мен е най-небалансираната единица(била тя и герой) . просто него е невъзможно да го убиеш след 4-5 минута ,когато един добър играч би го вдигнал на около 3000 кръв(рекорда си няма да го казвам, за да няма сърдечни удари)...и точно с този красавец и 4-5 голд спиритчета бутам 6 върколака без проблем, защото ако не сте забелязали ,той има умение , което взривява произволна ваша единица и така правите 10000000000000000000000000 демидж в област , а спиритчетата са евтини и можете да правите по много...абе ако някой ми бие тактиката с друга, съм готов да принеса в жертва заека на Shade oт форума...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassko Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 ЕБАТИ БЪГАВАТА ИГРА !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Някой пробвал ли е да играе в Мултиплеър? Аз пробвах, обаче списъкът с игрите си стои празен - само веднъж се появи игра (вече два пъти). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Някой пробвал ли е да играе в Мултиплеър? Аз пробвах, обаче списъкът с игрите си стои празен - само веднъж се появи игра (вече два пъти). <{POST_SNAPBACK}> МЕн ме изхвърля веднага след като вляза (нямам файр уол и такива работи ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.