DEVIL_in_PLD Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Имам проблиемче,играя квото играя стигам до едно място и ме вади от играта и ми пише онова с DONT SENDа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Имам проблиемче,играя квото играя стигам до едно място и ме вади от играта и ми пише онова с DONT SENDа. <{POST_SNAPBACK}> Винаги ли е на едно и също място ? Ако ти се е случило веднъж, няма проблем. Ако обаче няколко пъти на едно и също място крашва, вече е проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 На мен ми се стори глупавка Вчера я играх и стигнах там до едно место дето влизам в няква летяща чиния за малко за да пусна едно оръдие да избие паплачта и да направи дупка в стената... Ще се насиля и ще я превъртя, но не е кой знае колко интересна, като я свърша я трия на момента <{POST_SNAPBACK}> Вече и аз така мисля с различката, че няма да се насилвам да я превъртам. Не съм я стартирал от мнооооого време насам, а и има какво по-добро да се играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Винаги ли е на едно и също място ? Ако ти се е случило веднъж, няма проблем. Ако обаче няколко пъти на едно и също място крашва, вече е проблем <{POST_SNAPBACK}> Знам че играта остаря вече е не много де ама не е и нова та аз ся я свалих мноо ме кефи ама винаги на едно и също място към края на единия от чекпойнтовете в една канафка ми дава Dont Send и там простотийте надявам се да помогнете ако не пиша кодче за минаване на нивото и се надявам нататака да нямам проблеми ама все пак се надявам на помощ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Аз започнах на ново с нов акаунт и нямам вече проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.