veseo Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 AREA-51 Official web page: AREA-51 Publisher: Midway Developer: Midway - Austin Genre: Action Release date: 05/23/2005 Story/Description: In Area 51, players attempt to work their way through the heavily guarded military installation and discover the secrets it holds. Multiplayer: YES/16 Players Online Protection: Starforce 3.4.76 + новата виртуална машина + 5 opcodes(3 ingame & 2 out) News article: LINK Preview: IGN PReview: GAMESPOT Screenshots: more screens Trailer: LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 В момента я свалям, но незнам как ще я вместя измежду GTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 В момента я свалям, но незнам как ще я вместя измежду GTA <{POST_SNAPBACK}> И аз я свалям.Изглежда точно от мой тип игра.Дано Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Играта е много добра. Играе се на един дъх като GTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 при мен има бъг, в голямата си част ми дава бял екран, а не ярките цветове. може ли да е от крака и всичките файлове които са там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Проблема е в твоя телевизор май. Аз играх много и не срещнах бъгове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 11, 2005 Author Share Posted June 11, 2005 при мен има бъг, в голямата си част ми дава бял екран, а не ярките цветове. може ли да е от крака и всичките файлове които са там? <{POST_SNAPBACK}> По-скоро заради драйвери на видео-картата. Свали най-новите и виж дали проблемът няма да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Аз също започнах да я свалям. Дано да е нещо хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Pri men sasto ima Bug taka da se kaje podoben na toia koito e opisan po-gore pri opredeleni pozitii kartinata e perfektna no v po goliamata chast e pochti Chisto bialo s tuk tam senki. Mislia si dali e ot driverite ili ot video kartatata ... ako niakoi ima takav problem molia da mi kaje s kakva video karta e. Moiata e GeForce 4 MX 400 64 MB. ne stava s nai novite driveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Може би е защото картата ти не поддържа DX9 shader-и. В играта те много изобилстват. Пробвайте да промените детайли/ефекти на по-ниски стойности в настройките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Играта е яка! Лееекичко ми напомя на Star Wars: Republic Commando, но само малко, може би защото пак съм в екип и пак съм със скафандър! Много ме кефи звукът на идващите мутанти. Засега нямам никакви проблеми. Вече нямам екип(измряха). Обаче може да си мутираш пожелание. Картата ми е ASUS GF 6200GE Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Засега нямам никакви проблеми. <{POST_SNAPBACK}> Ok radvam se che niamash no moje li da mi kajesh s kakva video karta si ? A otnosno detailite niama mnogo izbor. vsichko e na min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Uuu, can't wait to get my new video 'n' test that stuff! да кажа само, на GeForce 4 MX 440 играта вади яко детайли! Всичко е бяло и черно Ужас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Бива ли да е толкова грозна графиката на тая игра? Даже и настройки няма. поне в менютата. И нещо в началото не ми се видя зарибяваща. Май ще я трия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Аз след първите 10 минути я изтрих Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Аз след първите 10 минути я изтрих Аз ще я помъча 1 час утре и ако не ме грабне, ще пътува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Успех Изглежда това е тенденцията напоследък, пръкват се само тъпи hack and slash arcade подобия на РПГ....Тая другата, bard's tale е същата работа, поне хумора да беше на ниво, че да се посмеем, ми то и той тъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Успех Изглежда това е тенденцията напоследък, пръкват се само тъпи hack and slash arcade подобия на РПГ....Тая другата, bard's tale е същата работа, поне хумора да беше на ниво, че да се посмеем, ми то и той тъп. <{POST_SNAPBACK}> xaxaxaxa това rpg ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 не играта си е 3Д екшън и в интерес на истината на мен сравнително ми хареса...има си и история която като за 3д екшън си е доста добра....графиката не е нещо кой знае какво но когато човек стигне по-напред т.е. във колонията на извънземните си е доста футуристична и на мен лично ми допадна...........единствения и проблем е че е малко лесна даже и на хард:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 но когато човек стигне по-напред т.е. във колонията на извънземните си е доста футуристична и на мен лично ми допадна...........единствения и проблем е че е малко лесна даже и на хард:/ <{POST_SNAPBACK}> Аз съм точно там сега.На мен си ми харесва игрицата .А че е сравнително лесна - да,но нека има и такива, за да си почива човек между по-сериозните игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Играта е Action RPG, ама карай, екшан да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Играта е Action RPG, ама карай, екшан да има <{POST_SNAPBACK}> Играта изобщо няма елементи на RPG бе човек Нещо се бъркаш с Restricted Area май? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 На мен ми се стори глупавка Вчера я играх и стигнах там до едно место дето влизам в няква летяща чиния за малко за да пусна едно оръдие да избие паплачта и да направи дупка в стената... Ще се насиля и ще я превъртя, но не е кой знае колко интересна, като я свърша я трия на момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Играта изобщо няма елементи на RPG бе човек Нещо се бъркаш с Restricted Area май? <{POST_SNAPBACK}> Ох да, моя грешка, сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Свалих, инсталирах, пуснах, спрях и деинсталирах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.