Jump to content
BulForum.com

Area 51 - Reloaded

veseo

Recommended Posts

AREA-51

925830_61808.jpg

• Official web page: AREA-51
  • Publisher: Midway
  • Developer: Midway - Austin
  • Genre: Action
  • Release date: 05/23/2005
  • Story/Description:
    In Area 51, players attempt to work their way
    through the heavily guarded military installation and discover the secrets it holds.

• Multiplayer: YES/16 Players Online

• Protection: Starforce 3.4.76 + новата виртуална машина + 5 opcodes(3 ingame & 2 out)

• News article: LINK
  • Preview: IGN
  • PReview: GAMESPOT
  • Screenshots: more screens
  • Trailer: LINK

при мен има бъг, в голямата си част ми дава бял екран, а не ярките цветове. може ли да е от крака и всичките файлове които са там?

Проблема е в твоя телевизор май. Аз играх много и не срещнах бъгове.

при мен има бъг, в голямата си част ми дава бял екран, а не ярките цветове. може ли да е от крака и всичките файлове които са там?

По-скоро заради драйвери на видео-картата. Свали най-новите и виж дали проблемът няма да се оправи

Pri men sasto ima Bug taka da se kaje podoben na toia koito e opisan po-gore pri opredeleni pozitii kartinata e perfektna no v po goliamata chast e pochti Chisto bialo s tuk tam senki. Mislia si dali e ot driverite ili ot video kartatata ... ako niakoi ima takav problem molia da mi kaje s kakva video karta e. Moiata e GeForce 4 MX 400 64 MB.

ne stava s nai novite driveri :(

Може би е защото картата ти не поддържа DX9 shader-и. В играта те много изобилстват. Пробвайте да промените детайли/ефекти на по-ниски стойности в настройките.

Играта е яка! Лееекичко ми напомя на Star Wars: Republic Commando, но само малко, може би защото пак съм в екип и пак съм със скафандър! Много ме кефи звукът на идващите мутанти. Засега нямам никакви проблеми.

Вече нямам екип(измряха). :P Обаче може да си мутираш пожелание.

Картата ми е ASUS GF 6200GE

Бива ли да е толкова грозна графиката на тая игра? Даже и настройки няма. поне в менютата. И нещо в началото не ми се видя зарибяваща. Май ще я трия.

Успех ;) Изглежда това е тенденцията напоследък, пръкват се само тъпи hack and slash arcade подобия на РПГ....Тая другата, bard's tale е същата работа, поне хумора да беше на ниво, че да се посмеем, ми то и той тъп.

Успех ;) Изглежда това е тенденцията напоследък, пръкват се само тъпи hack and slash arcade подобия на РПГ....Тая другата, bard's tale е същата работа, поне хумора да беше на ниво, че да се посмеем, ми то и той тъп.

xaxaxaxa това rpg ли е? :D

не играта си е 3Д екшън и в интерес на истината на мен сравнително ми хареса...има си и история която като за 3д екшън си е доста добра....графиката не е нещо кой знае какво но когато човек стигне по-напред т.е. във колонията на извънземните си е доста футуристична и на мен лично ми допадна...........единствения и проблем е че е малко лесна даже и на хард:/

но когато човек стигне по-напред т.е. във колонията на извънземните си е доста футуристична и на мен лично ми допадна...........единствения и проблем е че е малко лесна даже и на хард:/

Аз съм точно там сега.На мен си ми харесва игрицата :lol: .А че е сравнително лесна - да,но нека има и такива, за да си почива човек между по-сериозните игри :pirate

Играта е Action RPG, ама карай, екшан да има

Играта изобщо няма елементи на RPG бе човек :) Нещо се бъркаш с Restricted Area май? :confused

На мен ми се стори глупавка :) Вчера я играх и стигнах там до едно место дето влизам в няква летяща чиния за малко за да пусна едно оръдие да избие паплачта и да направи дупка в стената... Ще се насиля и ще я превъртя, но не е кой знае колко интересна, като я свърша я трия на момента :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...