Jump to content
BulForum.com

Купувам сглобяеми дъмбели

Recommended Posts

Търся сглобяеми дъмбели, може и само тежести за тях. Очаквам и предложения къде мога да намеря подобни на по-ниски цени. B)

na malkata glavna do golemiq magazin za gsm-i ima magazin za tejesti i takiva raboti no cenite sa bezbojno visoki taka 4e tarsi nqkva zali4ka koqto se razpada moje tejestite da sa upotrebqvani no pone cenata 6te e dosta po-malka

edit: cenata na centara be6e ili 1.50 ili 1.80 za 1kg ne sam siuren

na malkata glavna do golemiq magazin za gsm-i ima magazin za tejesti i takiva raboti no cenite sa bezbojno visoki taka 4e tarsi nqkva zali4ka koqto se razpada moje tejestite da sa upotrebqvani no pone cenata 6te e dosta po-malka

edit: cenata na centara be6e ili 1.50 ili 1.80 za 1kg ne sam siuren

Да, посещавал съм въпросният магазин. Обаче там само лостовете са по 28 лв.!?!?! :wacko: А тежестите са по 3 лв. на килограм. Че то ми излиза по-евтино да си ги купя в МЕТРО! Ако някой знае магазин с по-ниски цени нека ме светне! :confused

Пробвай в Анди, те са дистрибутор на Sport Depot, може там да е по-евтино.

Хм? А къде се намира това? Да си призная, не знам много магазини в които да се продават подобни стоки. Така че съм отворен към информация за такива места - поне не ме мързи да обикалям! :rolleyes:

PS> Моля те/ви дайте по-подробно описание за точното местонахождение на съответните търговски обекти! :woot

Edit: Намерих го, но казаха че вече не предлагат такива стоки! :unsure:

Сори тогава, информацията ми е от миналата година ;) За другаде незнам. Цените са от 1.50 нагоре, което си е скъпичко. Другия вариант е да си намерш някой да ти направи, незнам на каква машина би могло да стане, може би на струг. Тогава ще ти излезе евтинко.

................. може би на струг. Тогава ще ти излезе евтинко.

Като се има впредвид, че метала е около 1,5 лв. за килограм, и че ще има доста отпадък - много на далавера ще му излезе.

...Цените са от 1.50 нагоре, което си е скъпичко. ..

Най-евтните тежести, които "открих" са по 2,50 килото в един магазин на центъра. Но както вече казах, не знам много магазини. За това рекох да "разузная" преди да се набутам. :unsure: Т'ва за струга е интересно предложение, но не знам дали някой ще се навие и колко ще иска за изработката. Пък и не познавам човек който да се занимава с подобно занятие. :( От един колега чух, че имало ня'къв магазин в капана, но не можа да ми обясни къде точно се намира. Някой знае ли го? Или други??? :confused

Като се има впредвид, че метала е около 1,5 лв. за килограм, и че ще има доста отпадък - много на далавера ще му излезе.

Метала е доста общо понятие, има много видове метали, пък и вероятно си чувал за белканто ;)

• 2 weeks later...

В улицата преди хотел България вдясно 60-70 метра нагоре има един магазин Nike там продават тежести за дъмбели, едва ли ще е евтино но не пречи да провериш...

Ако те устройват магазини в София, мога да те упътя към няколко, но не знам как са цените там в момента.

Според мен наистина гледай в Метро дали няма да направят промоция за комплект дъмбел с тежести и си пазарувай смело. Едва ли ще намериш кой знае колко по-ефтино.

Изгодно добре!Но качеството е под всякаква критика!За лостовете да не говорим!С две думи:пълен боклук!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...