Jump to content
BulForum.com

безплатен технически преглед

blah_

Recommended Posts

Някой може ли да ми каже адрес на пункт на СБА, където мога да мина безплатен технически преглед. Такъв ми се полага от застраховката с дзи. Ако някой е минавал може да помогне с информация - дали те мотаят докато си платиш.

Сервиза на СБА се намира на Брезовско шосе,след търговиите в ляво.Обаче не ти препоръчвам да ходиш там.Мен миналата година ме върнаха за не добре държаща ръчна спирачка!! :confused Гледат всичко!Поне миналата година беше така,сега може да са се поочовечили незнам?!!

Сервиза на СБА се намира на Брезовско шосе,след търговиите в ляво.Обаче не ти препоръчвам да ходиш там.Мен миналата година ме върнаха за не добре държаща ръчна спирачка!! :confused Гледат всичко!Поне миналата година беше така,сега може да са се поочовечили незнам?!!

Сервиза на СБА е точно там и наистина правят супер много проблеми!!Наистина за недържаща ръчна спирачка и се заяждат!!На нащта кола въпреки че е на гас и при изгарянето на гаста няма почти никакви отровни частици ни се заядоха че изхвърляла много лоши изгорели газове!!Искат да земат по някакъв начин рушфет м******* им !! :angry1

Тази година сме застраховани в Български имоти и те имат договор с Механотехникума!!Там пак е безплатно и неправят толкова проблеми!! :)

Малко офтопик , аз от 2 години ходя в Кат, миналата година само му дадох ключовете, направи едно кръгче с нея за 3 минути максимум и ми я върна :P :punk

Това, че са върнали за неработеща ръчна е добре, защото колата е неизправна. Все пак караме коли, трябва да пазим другите на пътя. Аз две години ходя в СБА и нямам проблеми. Но си минавам и през автомонтьори да проверат това-онова. Колата не е да се купи и да се заебе, поддръжка трябва. Ако я спреш пред Орфея, с цел пиене на летни напитки в компанията на срещуположния пол, тази кола без ръчна ако рече да потегли по склона, ще се спре долу в колонките на бензиностанцията. Не дай си късмет да сменяш гума без работеща ръчна или трупчета (камъни, павета под ръка).

Днес минах ГТП и се оказа, че "безплатния" технически преглед всъщност не е безплатен . Проверка на пожарогасител -3 лв проверка на фаровете - 3лв документи - 3лв и т.н. Естествено това, което се заплаща допълнително не се включвало в безплатния ГТП. И както и други казаха вече - доста връщат. Аз минах, защото всичко ми беше ок, но другата година ще пропусна "безплатния" годишен технически преглед.

Това, че са върнали за неработеща ръчна е добре, защото колата е неизправна. Все пак караме коли, трябва да пазим другите на пътя. Аз две години ходя в СБА и  нямам проблеми. Но си минавам и през автомонтьори да проверат това-онова. Колата не е да се купи и да се заебе, поддръжка трябва. Ако я спреш пред Орфея, с цел пиене на летни напитки в компанията на срещуположния пол, тази кола без ръчна ако рече да потегли по склона, ще се спре долу в колонките на бензиностанцията. Не дай си късмет да сменяш гума без работеща ръчна или трупчета (камъни, павета под ръка).

Ами аз не казах не работеща ръчна!!Ръчната си работи и мога да те уверя,че спирам на доста големи нанадолнища и си държи,но не се вписвала нещо в стандартите.Нека и аз искам да карам кола на която всичко и е "6" обаче какво да направя като нямам пари за нова, а карам кола която хората на запад след 10 години употреба са решили да сменят с по-нова?!Аз съм на мнение,че когато средния българин може да си позволи да си купи кола от магазина,тогава трябва да се затегне контрола на годишните прегледи.Лично мнение все пак! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...