Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата

b0r3d

Recommended Posts

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82-_12/%D0%A7%D0%B8%D1%87%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%B8%D0%BC-%D0%A7%D0%B5%D0%BD-%D0%A3%D0%BD-%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%B3%D0%BE%D0%BB-%D0%B2-%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D1%8F%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B6%D0%B8%D0%B2-%D0%BE%D1%82-%D0%B3%D0%BB%D1%83%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-300-%D0%B7%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8_284106.html

...Два дена след което са били забелязани чифт мечки да пеят хвалебствени химни под дъжд от благодарствени курешки, ръсени от ято радостно екзалтирани гарги. Също така на мястото на събитието е открита и една къртица, която хълцала от възторг. Хайванчето по-късно починало от асфикция, вследствие на продължителното хълцане...

• Replies 14.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Такова чудо 25 години не е било....

Депутати от „Атака” нахлуха в Нова телевизия

Поредната проява бе за да търсят сметка на участници в предаване, които носили маски с лика на Волен Сидеров в началото на интервюто.
Двамата са участвали и в днешния протест „Имунизирай България срещу Волен Сидеров” пред Съдебната палата, където няколко десетки граждани настояха за сваляне на имунитета на депутата.

Срещу протестиращите Виктор Стоянов и Цветозар Вълков скочиха народните представители Деница Гаджева, Миглена Александрова, Димитър Димов, Илиян Тодоров и Калина Балабанова, които минути след 17:00 часа нападнаха двамата гости на Нова телевизия с обиди и заплахи. Те ги питаха дали не искат да изядат маските си на Волен Сидеров.

Лидерът на "Атака" не беше с групата. Междувременно той получи искането на главния прокурор за сваляне на имунитета му, с което започна да тече 14-дневен срок депутатът сам да се откаже от специалната си защита.

Представителите на „Атака” са отказали поканата да се включат в дебат на живо в ефира на медията и предпочели да останат във фоайето.

Те многократно са били поканени да участват в предаването „Часът на Милен Цветков”, но не са откликнали на поканата да дебатират в ефир. Вместо това са предпочели саморазправа във фоайето на Нова телевизия.

Това не е първата подобна проява на хората на Волен Сидеров.

През лятото те нахлуха в БНТ, за да се оплачат от начина, по който медията отразява партията.

Поддръжници на партията организираха и протест пред bTV в началото на юни, но не се опитаха да влязат в телевизията. Това се случи след гостуването на Сидеров в предаването "Тази неделя".

Тогава той посъветва водещата Лора Крумова да си седи вкъщи и да домакинства, но се почувства обиден от репликата, че се "държи като лумпен". 

Хмммм :alien: :alien: :alien:

Ако някой ден дори и цялата Земя да изчезне, мислиш ли, че някой изобщо ще забележи? Същото важи дори и за цялата слънчева система при тия огромни междузвездни разстояния...

http://youtu.be/TyEiB44L7Bo

ВСЕ ПОВЕЧЕ СРАМ!!!

Съветът на министрите в ЕС прие по-лек режим за търсене на шистов газ, а България изненадващо гласува за подкрепа на това решение, въпреки обещанията на правителството.

За резултата от гласуването съобщи Борислав Сандов, съпредседател на ПП "Зелените".

Към момента официална информация за решението на Съвета на министрите все още няма.

Сведенията ми са, че именно гласът на България е бил решаващ, но не мога да го твърдя категорично. В момента се опитваме да разберем кой точно е гласувал от името на България, каза Сандов.

С решението си Съветът на министрите бламира Европарламента, който предложи регламент проучванията за неконвенционални източници на енергия задължително да подлежат на ОВОС (Оценка за въздействието на околната среда).

Благодарение на сменената позиция на България обаче, отделните страни в ЕС вече нямат право да изискват ОВОС при проучвания.

Досега всяка страна имаше право сама да реши дали да иска такава екологична оценка.

Към момента директивата не засяга пряко България, защото у нас е наложен мораториум както върху добива на шистов газ, така и върху проучванията. При евентуалното му снемане обаче, сме длъжни да приложим по-леката процедура.

Промяната в позицията на България е тежък удар върху Румъния, където има мащабни протести срещу плановете за добив на шистов газ.

Местата, в които се планира да се добива шистов газ са на броени километри от границата ни. След днешното решение Румъния няма да има право да прави оценка за въздействието на околната среда при проучване. Задължението за ОВОС при добив на газ обаче остава.

Ти сериозно ми задаваш тоя въпрос !?!?!?

Разбира се, че ти го задавам сериозно, освен ако не си преминал в сектата на екоталибаните.

ДЕПУТАТ ОТ АТАКА ПРЕБИ ОТ БОЙ ЖУРНАЛИСТКАТА ИЛИАНА БЕНОВСКА!

•    Самата Беновска потвърди: Дърпаше ме за косата и ме риташе 

•    Целта му беше да ме събори на земята и да ме принуди да падна на колене пред Волен Сидеров!

Супер скандал!

Народен представител от ПП "Атака" посегнал физически на журналистка!

Пострадалата е Илиана Беновска, собственичка на радио К-2.

Депутатът от "Атака" Димитър Димов ме скубеше за косата и ми подсичаше отзад краката, за да падна на колене пред Волен Сидеров. 

Това обяви в ефира на bTV журналистката Илиана Беновска. 

За доказателство тя дори стана права в студиото и показа как атакистът я е дърпал за опашката. 

Също и как й е правил подсечка. 

Това стана, когато попитах Сидеров в кулоарите на парламента на каква цена - финансова и политическа, осигурява кворума в Народното събрание. 

Обърнах се и казах на депутата Димов: "А ако ти плесна един шамар", тогава стана голям скандал, разказа още Беновска. 

В момента се говори, че главният прокурор Сотир Цацаров може да поиска имунитетите на още 6-7 депутати от ПП „Атака”, сред които ще е и Димитър Димов.

Тази тъпанарски описана новина реална ли е? 

Разбира се, че ти го задавам сериозно, освен ако не си преминал в сектата на екоталибаните.

Е всеки който знае как се добива въпросния газ, ще го е срам.Как може на някой да му хрумне да предложи подобна глупост (то е ясно де, че саму налели яко $$$), камо ли да се одобри. :censored2:

През 2013 г. производителите на класически компютри са преживели най-тежката си година досега. Пазарът е отчел спад от десет процента, както показват изчисления на компаниите за проучване на пазара Gartner и IDC. По този начин пазарът се върна до нивото от 2009 година. Според Gartner са били продадени малко под 316 млн. преносими и настолни компютри, а IDC ги изчислява на 314,5 млн.

Edited by exabyte

Хъм...снимките са правени с Канон Диджитал Иксус 950 ИС... Със същия мисля бяха правени и предишните..

Мариана Георгиева: Успехите на Гришата показват добрия синхрон между министерството и федерацията

Министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева изпрати лични поздрави до тенисиста Григор Димитров за силното му представяне в Откритото първенство на Австралия.

Тя не изпусна да изтъкне, че част от заслугите за класирането му на четвъртфиналите се крият в "добрия синхрон между Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по тенис".

WTF???!!! :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

Тази леля е на нещо много силно.

Ти нищо не си видял!

Погледни ТУК и ТУК

Момчиле, сигурен съм, че не си виждал нищо подобно на тая ибрикчийка, която преди изборите обещаваше турски учебници.... Имаше и тъпаци, които твърдяха колко РЕДНО и НОРМАЛНО е подобно животно да е министър на ...СПОРТА!!!  

После ние си мислим, че новините са налгасени, ами тия кво да ги правим: North Korea Lands First Ever Man On The Sun, Confirms Central News Agency

“We are very delighted to announce a successful mission to put a man on the sun.” a North Korean central news anchor man said on a live broadcast earlier. “North Korea has beaten every other country in the world to the sun. Hung Il Gong is a hero and deserves a hero’s welcome when he returns home later this evening.”

:Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

Това ми се струва за много фалшиво. Най-малкото, че половината новина е като вица, че ще кацнем през нощта, когато не е топло.

Това ми се струва за много фалшиво.

:confused :wtf:

А на мен това "ми се струва" ми се струва, че все пак в теб се таи 0.00001%, че може да се е върнал с проба от Слънцето.... :notify:

Уточнявам:

Струва ми се фалшива новината, че Северна корея е пуснала такава новина, а не какво се казва в сев.корейската "новина". То там е ясно, че е пълен абсурд и глупост. За мен някой си прави бъзик със северно корейците - малко като случката, че децата пеели пукни мръсна Америка и т.н.

Но да 0.0000001% от мен си мисли, че може да са толкова тъпи, и наистина да са пуснали такава новина по тяхната си телевизия.

Edited by mIRCata